Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba,
Uzun zamandır misafir olarak ziyaret ediyorum burayı. Daha yeni üye oldumuzatmadan konuya giriyorum dün burada bi konu okudum nişanlıyken kayınvalidesinin çok iyi davrandığını evlenindikten sonra kvnin tavırlarının değiştiğinden bahsetmişti aynı durum bende de var henüz 3 aydır nişanlıyımkv yeri geliyor kendi annemden daha yakın davranıyor aynı ben de onu en az onun beni sevdiği kadar seviyorum (kayınvalidem eşi tarafından aldatılmış şiddet görmüş adam çalışmış evine bakmamış başka kadınlara yedirmiş 5 yıl önce boşanmış şimdi annesiyle babasıyla yaşıyor ama öz annesi kayınvalidesiymiş gibi davranıyor hor görüyor) ben de üzülüyorum bu haline beli sakat olmasına rağmen evlenmemizde katkım olsun diye her gece 4te kalkıp patates toplamaya gidiyor vs vs. evlenince birlikte yaşamayı düşünüyorum sizce hata mı olur bu? (Uzun oldu hakkınızı helal edin)
![]()
hayır hata olmaz sevap olur herkes bunu yapmaz insan olan yapar...Kızlar merhaba,
Uzun zamandır misafir olarak ziyaret ediyorum burayı. Daha yeni üye oldumuzatmadan konuya giriyorum dün burada bi konu okudum nişanlıyken kayınvalidesinin çok iyi davrandığını evlenindikten sonra kvnin tavırlarının değiştiğinden bahsetmişti aynı durum bende de var henüz 3 aydır nişanlıyımkv yeri geliyor kendi annemden daha yakın davranıyor aynı ben de onu en az onun beni sevdiği kadar seviyorum (kayınvalidem eşi tarafından aldatılmış şiddet görmüş adam çalışmış evine bakmamış başka kadınlara yedirmiş 5 yıl önce boşanmış şimdi annesiyle babasıyla yaşıyor ama öz annesi kayınvalidesiymiş gibi davranıyor hor görüyor) ben de üzülüyorum bu haline beli sakat olmasına rağmen evlenmemizde katkım olsun diye her gece 4te kalkıp patates toplamaya gidiyor vs vs. evlenince birlikte yaşamayı düşünüyorum sizce hata mı olur bu? (Uzun oldu hakkınızı helal edin)
![]()
yurt dısında olur da burda olmaz adam icabında anlaşamazsa parasıyla değil mi yol verir giderlerHa eklemek istedim , geçen gün bir yerde okudum yurt dışında anne babası olmayan kişiler özel olarak aile kiraloyorlarmış , çünkü anneanne , babaanne , dede olan ortamda yetişen çocuklar daha mutlu büyüyorlarmış
benim kayınvalidem nişan dönemindede evlendikten sonra da hep iyiydi bende ona karşı tabi tek oğlu olmasına rağmen hep bana destekdir evine gitsek ne yedireceğini ne yapacağını şaşırır.Ama aynı evde olsak belki sıkıntı olabilir yinede ben aynı evde oturmayı doğru bulmayanlardanımKızlar merhaba,
![]()
bende nişanlıyken bal gibilerdi aileme karsı geldim nihayetinde ailemde kabul etti ve bir otrdum tabi herkes bir olcak diye bir durum yk ama aynı eve girince hiç birşey eskisi gibi olmadı o melek gibi kayınvalidem görümcem gitti yerine çok farklı insanlar geldi benden sana tavsiye azıcık aşım agrısısz başım ev üstüne ev olmuyrKızlar merhaba,
![]()
Benzer şeyleri düşünüyoruz kv yaklaşık 5 yıldır tanıyorum hiç ters bi hareketini görmedim aksine nişanlımla bi sorunum olsa haksızda olsam benden yana olmuştur hep ve diyorumki kendi kendime aynı durumda benim annem de olabilirdi rahat sevişmek için annemi kapıya koyamazdımEv üstüne ev olmazzzz diye ısrarla konuşanları bence bir kenarda tutun.
Birde şöyle düşünün. Kadın yalnız. Kimsesi yok.
Bizde birlikte yaşıyoruz.
Rahatta sevişiyoruz Yanında rahatta şakalaşıyoruz.
Gerektiğinde ayaklarımızı da uzatıyoruz.
Kayınvaliden ile iyi anlaşıyorsan ve devam ettireceğini düşünüyorsan saygı, sevgi, anlayış ve sabır çerçevesinde ilişkinizi yürütürseniz inan çok yardımı olur size.
Ha bazen bunalmıyor muyum evet çok bunalıyorum. O zaman da şöyle düşünüyorum.
Ya benim aile tarafından çok sevdiklerim gelin tarafından istenmese yapayalnız kalsa çok üzülürdüm diyorum. Bence yardımcı olmak büyük sevap.
Büyükten zarar gelmez.(Fesat, içten pazarlıklı, ikiyüzlü olmadığı sürece)
Yeri gelir mutfakta yardım eder, yeri gelir sorunun olduğunda yol gösterir. Yeri gelir sinirlendiğinde seni sakinleştirir. Herşey karşılıklıdır. Ne ekerseniz onu biçersiniz.
Bizde durum böyle.
Yanlış anlamayın kimse filmlerdeki gibi gürültülü veya her daim aynı istekle sevişmiyor. Zaten rahat sevişseniz ne olacak bu sefer üst komşu şikayet edecek alt komşu rahatsız olacak. Olacakta olacak. Yani insanlar artık biraz acımasız. Ayrıca benim kvdem nişandan sözden sonra vs hiç değişmedi. Aksine daha iyi olduk. Daha çok şey paylaştık. Evde de mutfakta benim düzenim vardır.Ki yemek vs hep o yapar Allah razı olsun. Ben istediğim dolabı kendim düzenlerim.Evin dekorasyonu bana aittir. Temizliği ütüyü bulaşığı vs kendi istediğim zaman yaparım bana iş buyurmaz. Aksine çok yorulduysam elinde kahveyle gelir yeter artık otur dinlen der.Benzer şeyleri düşünüyoruz kv yaklaşık 5 yıldır tanıyorum hiç ters bi hareketini görmedim aksine nişanlımla bi sorunum olsa haksızda olsam benden yana olmuştur hep ve diyorumki kendi kendime aynı durumda benim annem de olabilirdi rahat sevişmek için annemi kapıya koyamazdım
Yorumlardan sonra aklım karışmıştı bu yorumunuz daha doğrusu yaşantınız tecrübeleriniz iyi geldi teşekkür ederimYanlış anlamayın kimse filmlerdeki gibi gürültülü veya her daim aynı istekle sevişmiyor. Zaten rahat sevişseniz ne olacak bu sefer üst komşu şikayet edecek alt komşu rahatsız olacak. Olacakta olacak. Yani insanlar artık biraz acımasız. Ayrıca benim kvdem nişandan sözden sonra vs hiç değişmedi. Aksine daha iyi olduk. Daha çok şey paylaştık. Evde de mutfakta benim düzenim vardır.Ki yemek vs hep o yapar Allah razı olsun. Ben istediğim dolabı kendim düzenlerim.Evin dekorasyonu bana aittir. Temizliği ütüyü bulaşığı vs kendi istediğim zaman yaparım bana iş buyurmaz. Aksine çok yorulduysam elinde kahveyle gelir yeter artık otur dinlen der.
Ayrıca yarın öbürgün Allah nasip ederse çocuğuma da bakacak. Eksisinden ziyade biraz artıları düşünmek lazım.
Dediğim gibi kayınvalidenizi tanıyorsanız bence çekinmeyin. Birlikte yaşayın. Hiç mi sorun olmuyor tabii ki oluyor ama inanın sabırla hepsi halloluyor. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
Yorumlardan sonra aklım karışmıştı bu yorumunuz daha doğrusu yaşantınız tecrübeleriniz iyi geldi teşekkür ederim