Kayınvalidem !!!

Ee buda doğru. .haplar hormon dengesini altüst ediyor.size yardım etmeye çalışmış kadın. .kötü birşey değil bu.aksine bu kadar ilgilenmesine sevinin bence..
Yok burada çocuk çocuk diye ölecekler. Habire araştırırlar nedne olmuyo,nedne olmadı diye... Bi sorunu olanın hormonlarını bozar.. Ama sorunun yoksa bozmaz. Doktor kontrolunde kullanılıyor zaten o. Bi kist veya iltihapın olduğunda bile doktor d.kontrol hapı veriyor anne dedim .

İlahiyat. Ama dgsye hazırlanıyorum. Çalışmıyorum evdeyim.

1. Senin de konuşma tarzın kadına karşı son derece ön yargılı ve her an tartışma bekler pozisyonda. Dangalak falan demen hoş olmamakla birlikte bu geçmek bilmeyen hırsını ve sinirini gösteriyor.

2. Ne yaparsa yapsın sana yaranamaz. O seni kızı gibi göremez. Sanki görse sen mutlu olacak mısın? Sen onları ailen gibi görebilirsen o zaman böyle bir beklentin olsun. Annenin yerine koyabilir misin mesela?

3. Kadının tarzı böyle ama sen çok hırçınsın.

Ben yine de kalmazdım.
Akşam yemeğine gider,son otobüsle evimize dönerdim.
Olmuyorsa cumartesi sabah gider öğleden sonra dönerdim.
Hiç sevmem/istemem öyle evimizden başka yerde kalmayı.
Eşim laftan nı anlıyor sanıyorsunuz bu konuda ?
Önceden her hafta sonu ordaydık biliyor musunuz ?
Şimdi 3 hafta da bir,cumadan gidiyoruz akşam 7 gibi. Pazar günüde 2,3 gibi arabamıza biniyoruz. Servisin son saati merkezden 4. Buradan da 5. Saatleri çok kısıtlı. Ya gitmeyeceksin ya da gittiğine değecek..

Sonuçta bu da annesinin oğlu işte. Diyorum. Onun yüzünden böyle durumlarla karşı karşıya kalıyorum.Annesnin tek kelime diyemıyorr '' annem iştee'' deyip geçiyor yalnızcaa.. Ayda bi ekre gitsek ne var sanki . Ondan ötürü oluyor diyorum. Ve tavır alıyorum :/
Aynı şeyi ya da çok daha ufak benzer şeyleri annen yapsa, ya da ne bileyim senin anneninde sizin evliliğinizi ufaktan rahatsız edici şeyleri olsa sende anneni karşına alıp şak diye konuşamazsın. İnan yeri gelir tek kelime diyemezsin.
Bu anlattığın şeyler şu an bana okadar ufak meseleler gibi geliyorki. Fazla büyütme bence. Ayrıca kayınvaliden yaşlı. Senin gibi düşünmesini, ya da söylediğin gibi cahil düşünmemesini bekleyemezsin. Yaşlılar böyledir. Mesela bi kalp hastasını ziyarete gittiklerinde ona kalpten ölmüş insanlardan bahsedirler :)
Yani sen kayınvalideni değiştiremezsin. Düşünce yapısını, cahilliğini, kurduğu cümleleri değiştiremezsin. E öyleyse onu öyle kabul edip öyle devam etceksin hayatına. Onun belki haberi bile yokken ona kızıp hayatınızı mahvetmek niye? bunu anlamıyorum :KK51:

1. Senin de konuşma tarzın kadına karşı son derece ön yargılı ve her an tartışma bekler pozisyonda. Dangalak falan demen hoş olmamakla birlikte bu geçmek bilmeyen hırsını ve sinirini gösteriyor.

2. Ne yaparsa yapsın sana yaranamaz. O seni kızı gibi göremez. Sanki görse sen mutlu olacak mısın? Sen onları ailen gibi görebilirsen o zaman böyle bir beklentin olsun. Annenin yerine koyabilir misin mesela?

3. Kadının tarzı böyle ama sen çok hırçınsın.

Dangalak diye bir gelime kullanmadım. Densiz dedim. Dengesiz konuştuğu,konuşucağını düşünmeden söylediği için. Ben buzamana kadar çok çaba harcadım. Hep alttan aldım,sıcak temeas kurmaya çalıştım. Ama ters tepti. Ben de şimdi saldım kendimimi. Lafa laf paya payım. Ama yinede soğuk davranmamaya çalışıyorm.Ayrıca bana neden yaranamaz nedne kızı gibi göremez ki ? ben bu kadar ne yapıyorum da öyle göremez. Ben burada yapayalnızım. Bir tek eşim var ,o da bana yoldaş olsa anne gibi.. Çok mu ? ben kimseden çok bir sey beklemıyorum..

Eşim laftan nı anlıyor sanıyorsunuz bu konuda ?
Önceden her hafta sonu ordaydık biliyor musunuz ?
Şimdi 3 hafta da bir,cumadan gidiyoruz akşam 7 gibi. Pazar günüde 2,3 gibi arabamıza biniyoruz. Servisin son saati merkezden 4. Buradan da 5. Saatleri çok kısıtlı. Ya gitmeyeceksin ya da gittiğine değecek..
Ben bilmem, ben o kadar taviz vermem.
İşte böyle gereksiz yere sınırlar aşılıyor,yanlış muhabbetlere giriliyor.
Kocam da benim üzülmemi istemiyorsa benim dediğimi yapacak diye düşünürdüm.

Öyle tabi. Ben çok konuşuyorum. Anca bu kadar oluyor. 3 haftada bir gidiyoruz işte. Fazlası da olur veya olmaz. Zaman gösterecek. Bana çok nasihat ediyor,kafanı takma. Annemin sana garezi yok. Onunn huyu suyu böyle. Beniö kaç yıllık annem ben iyi tanımamm mı hiç vs.. diyor.

Aynı şeyi ya da çok daha ufak benzer şeyleri annen yapsa, ya da ne bileyim senin anneninde sizin evliliğinizi ufaktan rahatsız edici şeyleri olsa sende anneni karşına alıp şak diye konuşamazsın. İnan yeri gelir tek kelime diyemezsin.
Bu anlattığın şeyler şu an bana okadar ufak meseleler gibi geliyorki. Fazla büyütme bence. Ayrıca kayınvaliden yaşlı. Senin gibi düşünmesini, ya da söylediğin gibi cahil düşünmemesini bekleyemezsin. Yaşlılar böyledir. Mesela bi kalp hastasını ziyarete gittiklerinde ona kalpten ölmüş insanlardan bahsedirler :)
Yani sen kayınvalideni değiştiremezsin. Düşünce yapısını, cahilliğini, kurduğu cümleleri değiştiremezsin. E öyleyse onu öyle kabul edip öyle devam etceksin hayatına. Onun belki haberi bile yokken ona kızıp hayatınızı mahvetmek niye? bunu anlamıyorum :KK51:
Ben ondan yalnızca sıcaklık ve birazCIK ince fikir beklıyorum.

Yok burada çocuk çocuk diye ölecekler. Habire araştırırlar nedne olmuyo,nedne olmadı diye... Bi sorunu olanın hormonlarını bozar.. Ama sorunun yoksa bozmaz. Doktor kontrolunde kullanılıyor zaten o. Bi kist veya iltihapın olduğunda bile doktor d.kontrol hapı veriyor anne dedim .
Ostrojen hormonu veriyor ve damar tıkanıklığı neden oluyor doktor kontrolünde kullanıyorsanız sorun yok tabi.o size söyler zaten..
Yinede bence kötü niyetli biri değil kayinvalideniz. Bildiği duyduğu ne varsa sizi kendince ikaz etmeye çalışmış. Aynı sözleri sizin anneniz söylese bu kadar rahatsız olmazdınız.

Burada kendi ailem de olsaydı. Merkeze gittiğimiz de ben kendi aileme giderdim o da anasında kalırdı. Hiç sorun olmazdı. Ama şimdi eşim nereye ben oraya. Çünkü 1 saatlık uyzaklıkta onun sülalesi,ailesi var. Benim ise kimsem yok ? ha şunu da denedim. Ben gelmıyorum sen gidiyorsan,yol orda deyip restimi çektiğim zamanlar da oldu. Ondan sonra zaten 3 haftada bir gitmeye başladıkk..

Ostrojen hormonu veriyor ve damar tıkanıklığı neden oluyor doktor kontrolünde kullanıyorsanız sorun yok tabi.o size söyler zaten..
Yinede bence kötü niyetli biri değil kayinvalideniz. Bildiği duyduğu ne varsa sizi kendince ikaz etmeye çalışmış. Aynı sözleri sizin anneniz söylese bu kadar rahatsız olmazdınız.
Belki de... AMA benim gerçekten kötü bir niyetim yok. Beni kızı gibi görsün istiyorum. Hiç kızım lafı çıkmaz,hiç güzel laflar dökülmez ağzından :(

Dangalak diye bir gelime kullanmadım. Densiz dedim. Dengesiz konuştuğu,konuşucağını düşünmeden söylediği için. Ben buzamana kadar çok çaba harcadım. Hep alttan aldım,sıcak temeas kurmaya çalıştım. Ama ters tepti. Ben de şimdi saldım kendimimi. Lafa laf paya payım. Ama yinede soğuk davranmamaya çalışıyorm.Ayrıca bana neden yaranamaz nedne kızı gibi göremez ki ? ben bu kadar ne yapıyorum da öyle göremez. Ben burada yapayalnızım. Bir tek eşim var ,o da bana yoldaş olsa anne gibi.. Çok mu ? ben kimseden çok bir sey beklemıyorum..

“dangadak” demişsin pardon.

O zaman şöyle diyeyim. Sen onu annen gibi göremezsin o da seni kızı gibi göremez. Mümkün değil. Artı farklı ailelerden geliyorsunuz. Ona doğru olanlar sana yanlış olabilir ya da tam tersi.

İnsanları olduğu gibi kabul edersen daha mutlu olursun. Onları değil kendini değiştir. Mesela odana pat diye giriyorsa hafta sonu kalma onlarda saat kaç olursa olsun evine dönmeyi prensip edin.

Öyle tabi. Ben çok konuşuyorum. Anca bu kadar oluyor. 3 haftada bir gidiyoruz işte. Fazlası da olur veya olmaz. Zaman gösterecek. Bana çok nasihat ediyor,kafanı takma. Annemin sana garezi yok. Onunn huyu suyu böyle. Beniö kaç yıllık annem ben iyi tanımamm mı hiç vs.. diyor.
Ya elbet kadının garezi yoktur,onu demek istemedim zaten.
Ben sadece 1 saatlik yol için onlarla aynı evde kalmak anlamsız dedim.
Araba olmayınca büyükşehirde heryer uzak birbirine.
Herkes böyle kalmak zorunda mı onu anlamadım.

Belki de... AMA benim gerçekten kötü bir niyetim yok. Beni kızı gibi görsün istiyorum. Hiç kızım lafı çıkmaz,hiç güzel laflar dökülmez ağzından :KK43:
Kızı gibi görmek derken?
Sen anne gibi görmediğin için bu muhabbetler batıyor sana,farkında mısın?

“dangadak” demişsin pardon.

O zaman şöyle diyeyim. Sen onu annen gibi göremezsin o da seni kızı gibi göremez. Mümkün değil. Artı farklı ailelerden geliyorsunuz. Ona doğru olanlar sana yanlış olabilir ya da tam tersi.

İnsanları olduğu gibi kabul edersen daha mutlu olursun. Onları değil kendini değiştir. Mesela odana pat diye giriyorsa hafta sonu kalma onlarda saat kaç olursa olsun evine dönmeyi prensip edin.

Tamam da tek değilim ben canım. Eşim de var. Eşim de böyle şeyi asla kabul etmez. yarım günlüğüne mi geldik buraya der. Noluyor bir şey mi oldu der. Ayrıca bu odaya girme meselesini çözdüm. Bu mevzu 9 aylık bir mevzu falan. Gittim yanına,anne ben gece saatımı kurarım sabah ben de kalkarım,onu da kaldırırım. Gelip bizi kaldırmana gerek yok dedimm. Çıtını çıkartmadı tabi.. AMa bir daha aynı hareketi hiç yapmadı. ! Ya zaten uyuyan insana karşı özellikle kadına-kıza karşı alerjisi var. Kadın dediğin iş güç yaapr koşturur vs.. ama adam yatar istediği kadar ,oğulları da içine. Öyle bi düşünce yapısı var. Kendi kızı bile bekarken yatar uyurmuş geç saatelere kdr. Odaya girermiş kız kalksana saat kaç oldu,eşek gibi uyuyonuz kalkın hadı dermiş. Daha ne beklersin. :/

Kızı gibi görmek derken?
Sen anne gibi görmediğin için bu muhabbetler batıyor sana,farkında mısın?
Bu zamana kadar 'ANne' gibi görmeye çalıştım . O beni 'kızı ' gibi görmedi. Ben de tavırımı koyuyorum şuan hepsi bu

Ya elbet kadının garezi yoktur,onu demek istemedim zaten.
Ben sadece 1 saatlik yol için onlarla aynı evde kalmak anlamsız dedim.
Araba olmayınca büyükşehirde heryer uzak birbirine.
Herkes böyle kalmak zorunda mı onu anlamadım.
Evet. Çünkü servisin de bir saati var. Her istediğim zaman gelmıyor öyle. Biz ilçede oturuyoruz. Onlar merkezdeler. Arabada saat başı gelıyor zaten.

Belki de... AMA benim gerçekten kötü bir niyetim yok. Beni kızı gibi görsün istiyorum. Hiç kızım lafı çıkmaz,hiç güzel laflar dökülmez ağzından :KK43:
Takılma buna..benim kv bana kızim yavrum canım vs sürekli sevgi sözcükleri kuran hatta kızımla bile seninle anlaştığım gibi uymuyor kafalarımız iyiki varsın diyordu. Sonra gordum ki lafmis sadece ilk işi beni sırtımdan vurmak oldu.meğer benden nefret ediyormuş. .

Back
X