- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
Tamam da tek değilim ben canım. Eşim de var. Eşim de böyle şeyi asla kabul etmez. yarım günlüğüne mi geldik buraya der. Noluyor bir şey mi oldu der. Ayrıca bu odaya girme meselesini çözdüm. Bu mevzu 9 aylık bir mevzu falan. Gittim yanına,anne ben gece saatımı kurarım sabah ben de kalkarım,onu da kaldırırım. Gelip bizi kaldırmana gerek yok dedimm. Çıtını çıkartmadı tabi.. AMa bir daha aynı hareketi hiç yapmadı. ! Ya zaten uyuyan insana karşı özellikle kadına-kıza karşı alerjisi var. Kadın dediğin iş güç yaapr koşturur vs.. ama adam yatar istediği kadar ,oğulları da içine. Öyle bi düşünce yapısı var. Kendi kızı bile bekarken yatar uyurmuş geç saatelere kdr. Odaya girermiş kız kalksana saat kaç oldu,eşek gibi uyuyonuz kalkın hadı dermiş. Daha ne beklersin. :/
Yani kadının 9 ayda yapıp da daha sonra kendini düzelttiği bir meselenin adı kaldı öyle mi? Sonuçta kadın elinden gelini yapıp hatasını düzeltmiş. Ama sende çok fena ön yargı var. Kaldı ki kadın herkese karşı öyleymiş. Seni kızı gibi benimsemediğine olmuyor demek ki.