- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi Findikkiran
-
Evet dogru aslindaSize karşı özellikle söylememiş bence.
Alınmazdım ben olsaydım,çünkü konunun sizinle hiiç alakası yok.
O an borek yapiyodu elinde oklava vardi haliyle ayrilsinlar diye vurdu güya iste.. Benim zaten zoruma giden durumlardan biri de bu. Ve kovuluyor olmak . siddetin her turlusunden nefret ediyorumHala oklavayla çocuk mu dövüyor bu kadın? Eşinizi 5 yaşında çocuk mu sanmış? Gerçi beş yaşındaki çocuklar gibi kavga edenlere nasıl muamele etmek lazım bilemedim. Ortada bir aile trajedisi var ve siz de vay efendim beni neden kattı diye olay mı çıkartıyorsunuz? Bir hoşsunuz cidden. Bütün evi toplayıp doğruca bir psikiyatra görürün.
Ben anne degilim henüz. Kin tutma gibi bi durumum yokta zaten esime vurunca falan kotu oldum iste yine deO sinir halinde söylenmiş biseyi asla takmazdim.
Neticede bir anne.siz anne misiniz? Bilemiyorum ama hiç de kolay bisey değil , ki vuracak sanmış yanı o an sağlıklı cümleleri kim kurabilir ?
Sonrasında da fenalaştı diyorsunuz , araniz iyiyse lütfen şeytanin sizi durtmesine izin vermeyin bir euzu çekin bitsin gitsin:)
5 yasinda çocuğun oklavayla dövülmesini normal buluyor ornekliyorsunuz sizde cok hossunuzHala oklavayla çocuk mu dövüyor bu kadın? Eşinizi 5 yaşında çocuk mu sanmış? Gerçi beş yaşındaki çocuklar gibi kavga edenlere nasıl muamele etmek lazım bilemedim. Ortada bir aile trajedisi var ve siz de vay efendim beni neden kattı diye olay mı çıkartıyorsunuz? Bir hoşsunuz cidden. Bütün evi toplayıp doğruca bir psikiyatra görürün.
Dogrusunuz ama ben konunun her yönünü burada ele alamam ki.. O kismi gercekten çok acı oraya deginmedim sadece . olay aninda aktarıyor olsam sizlere deginirdim ama üzerinden biraz zaman gecince her yönünü dusunmeye basliyor insanValla bu kadar vurdu kırdı ... şiddet ... oklava içinde...
En son takılacağın şey olmalı ...seni araya kattı mı katmadı mı kısmı ?
Dogrusunuz ama ben konunun her yönünü burada ele alamam ki.. O kismi gercekten çok acı oraya deginmedim sadece . olay aninda aktarıyor olsam sizlere deginirdim ama üzerinden biraz zaman gecince her yönünü dusunmeye basliyor insan
5 yasinda çocuğun oklavayla dövülmesini normal buluyor ornekliyorsunuz sizde cok hossunuz
Oyleydi evet insallah bir daha olmaz ve saglikli iliskiler saglanir aradaO zaman o kısmı çok takma .
İnsan o anda ne dediğinin farkında değildir .
Gözümün önüne getiriyorum da ... zor ve can sıkıcı bir günmüş herkes için .
tamamAy evet biz beş yaşındaki çocukları hep oklavayla döveriz evdeHoş olan eşiniz ve onun çılgın ailesi..
Ben anne degilim henüz. Kin tutma gibi bi durumum yokta zaten esime vurunca falan kotu oldum iste yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?