• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem

Benimkide boyle kendi kiyafetlerini gosterir al bunlari giy diye.70yasinda bide:).
Sanki ben ona diyorum al benimkileri giy diye:KK70:ayrica hicte rahat olamazsiniz simdi boyleyse.onun evine gitcemiz icin her hakki bulur kendinde giyecegine de gidecegin yerede rahat rahat karisir.
Baksana cocuk olunca cocuga bak evi temizle ben calisir demis:KK66:esine de hic guvenme oyle bi donerki anlamazsin bile.onun icin azicik asim agrisiz basim.

kuru soğan ekmek ye yinede kaynana evine taşınma. sonra gelir buraya bir daha konu açarsın boşanıyoruz diye.

Şu şartlar altında kv ile aynı evde yaşamayı düşündüğünüz için "aklınızı peynir ekmekle yemiş olmalısınız"
Para bu kadar mı tatlı Allah aşkına:olamaz:

Dusuncelerinizi paylastiginiz icin cok tesekkur ederim kizlar. Esime biraz citlattim hemen surati düstü herseyde bi stres dedi :(

Yapma bu hatayı.madem durumunuz iyi. Sırf biraz daha iyi olsun diye huzurunu kaçırma

Sakın böyle birşey yapma.yıllardır tanırım kv.mi.gecen yil evlendim.ilk kez bebegim dogdugunda geldi.üçüncü gün kovdum evden.cok iyi bilirdim.yine iyi ama çok karışıyorlar.senin düzenin senin ailen senin özelin olmalı.olmuyor inan olmuyor yapma bu hatayı

Valla ömür boyu evsiz kalsam da aynı çatıya girmem. Bir iki haft tatile gidiyorum onda bile zor duruyorum ha bemimki öle lafda sokmaz kıyafete de karısmaz. Ama yok ben yapamam.kafam rahat olacak eşimle dövüşecem barısacam yeri gelecek sevişecem istediğim gibi rahat yasamak için kimsenin dırdırını c kemem.aklın varsa hiç girme sonra kocan rahata alıstımı cıkamazsın

Iki bayramda on dakika görüyorum, bir yıl atlatamıyorum.Azıcık aşım, agrısız başım.Benim kp.geçenlerde bana kızım niye hep siyah giyiyosun, yastamısın dedi.

Profil fotondan anlamıştım,konularına baktım gerçekten bebek istiyormuşsun.
Daha evleneli 1 yıl bile olmamış,borçlar bitmemiş,nerede oturacağınız belli değil.Bebek için uygun bir zaman mı sence ?
Bence sen çalışmayı düşünmüyorsun ve tek maaşın yetmeyeceğini biliyorsun.Bu yüzden kayınvalide yanına sıcak bakıyorsun.Ama çok pişman olursun.İnsanın kendi evi gibisi yok.Üstelik senin kayınvalide epey çektireceğe benziyor.
Ben olsam bebek işini erteleyip iş bulmaya çalışırım.

Aynı ev olmaz o açık

Bir kere herşeyi geçtim eşyayı ne yapacaksınız

7 aylık evlilikte Kv ile neden yalnız kalıyorsun ki bir de bunu giy deyince sen ne diyorsun bir kere der aaa biz akran mıyız yakışıkalmaz dersin olur biter

Cici gelin olacağız diye Kv ye cevap vermiyorsunuz sonra da adamlar ayy ne güzel geçiniyorlar hemen anamın dizinin dibine taşınayım diyorlar

Sakın hayatını mahvetme ya millet ayrılmak istiyorum sem birleşiyorsun 13 yıllık evliyim hayatının hatasını yaparsin

Madem maddi sorununuz yok, size bu kadar müdehale eden birinin yanına taşınmayı niye istiyorsunuz ki. Hiç elle tutulur yanı yok.

Profil fotondan anlamıştım,konularına baktım gerçekten bebek istiyormuşsun.
Daha evleneli 1 yıl bile olmamış,borçlar bitmemiş,nerede oturacağınız belli değil.Bebek için uygun bir zaman mı sence ?
Bence sen çalışmayı düşünmüyorsun ve tek maaşın yetmeyeceğini biliyorsun.Bu yüzden kayınvalide yanına sıcak bakıyorsun.Ama çok pişman olursun.İnsanın kendi evi gibisi yok.Üstelik senin kayınvalide epey çektireceğe benziyor.
Ben olsam bebek işini erteleyip iş bulmaya çalışırım.

Evet bebek Cok istiyorum ancak zaten cocugumun olup olmayacagi belli degil konularimda gormussun test sonucum daha 8 kasimda cikacak doktor sorun cikarsa tupunu alacagiz tup bebek tedavisi bu hastalik icin var ama sivi birikintiside var tup bebegin gelisememe ihtimali var dedi o yuzden bu arada is bakiyorum uygun is bulunca tabi ki calisacagim ancak bu saglik sorunu dolayisiyla ileri tarihe atmak istemiyorum . Inan sicak bakmaktan ziyade esimin olumlu bakmasindan dolayi dusunelim dedim. Yoksa herkes tabi kendi duzeni olsun ister. Sadece ben bu sorunlarimla ugrasirken kaynanamin bu sekilde ustume gelmesi beni bezdiriyor

Aynı ev olmaz o açık

Bir kere herşeyi geçtim eşyayı ne yapacaksınız

7 aylık evlilikte Kv ile neden yalnız kalıyorsun ki bir de bunu giy deyince sen ne diyorsun bir kere der aaa biz akran mıyız yakışıkalmaz dersin olur biter

Cici gelin olacağız diye Kv ye cevap vermiyorsunuz sonra da adamlar ayy ne güzel geçiniyorlar hemen anamın dizinin dibine taşınayım diyorlar

Ona kalirsa kendi esyalarini atacakmis senin esyalarini kullaniriz dedi esimede birsey soyleyince hemen strese giriyor bozuluyor bende arada kaliyorum

Ona kalirsa kendi esyalarini atacakmis senin esyalarini kullaniriz dedi esimede birsey soyleyince hemen strese giriyor bozuluyor bende arada kaliyorum
Sizi temelli almayı planlıyor yani, ne yapıp edin eşinizi ikna edin, aynı evde olmaz, isterse kayınvalide kanatlı melek olsun.

kizlar selam.
Biz 7 aylik evliyiz. Isten ayrildim. Maddi sorun nedeniyle kayinvalidem ve kayinpederim ile ayni eve cikmayi dusunuyoruz. Bu arada benim is gorusmelerim devam ediyor. Evimiz kira dugun borcumuzda var Cok sukur rahat geciniyoruz. Esim ev almak istiyor. Kayinvalidem birlikte oturalim dedi bizde dusunuyoruz esimde suan rahatiz ama birlikte oturursak daha da rahat oluruz borclari rahat oder ev aliriz diyor.

Ama Ben biraz cekiniyorum. Kv Cok iyidir. Saygimdan hic bir lafini ikiletmen. Ama sorun su ki esim bana Cok duskun kv esimin yaninda bana hic birsey diyemez esim hemen kizar kv bu yuzden esim yokken bana konusur Ben Cok acik giyinmen. Ama kv onada karisir. Bir yere gidecegimiz zaman esim cikar arabayi calistirir kv beni odaya ceker kendi kiyafetlerini verir bunu giy der. Giydigim pantolon thsirt veya dizde elbise. Esim kizar anne sanane benim esim sen karisma diyor ama beni odaya cekiyor beni kirma kizim bunu giyin diyor.

Kv basi acik ama hep uzun elbiseler giyer ozel diktirir ayni model farkli renkler uzun etekler falan. Bir yere gitcek olsak hemen kiyafetlerinden cikarir verir bana. Ve cevreleri oldukca acik yurt disinda yasayan insanlar. Kendi kizi super mini etekler giyer hic karismaz.Kocasi var der. Ben neysem. Herseye mudahale eder. Esim yokken hep laf sokuyor. Dugun yaparken o kasimda yapilsin akrabalarimiz koyde oluyor kasimdan baska tarihte gelemezler dedi. Annemde sizin akrabalariniza gore ayarlayamayiz bizimde akrabalarimiz var o tarihte okullar acik herkesin cocugu var dedi ve mayisin son haftasi yaptik hem okullar in kapanmasina yakin hem akrabalari koye gitmemis olur dedik.Dugune destek olamayiz borcumuz var dediler biz zaten onlara para odetecek degiliz Esimle kredi cektik dugunumuzu yaptik esyalarimizi aldik. Simdi Yok dugunu kafaniza gore yaptiniz. Yok esya secerken bize sormadiniz diye bana soyleniyor esime hic bise diyemiyor. Yazlik aliriz hep beraber gideriz diyor kv calisiyor. Cocugunuz olunca sen evde evi temizler yemek yapar cocuguna bakarsin diyor saka gibi kiramiyorum ve cok daraliyorum

sakın ama sakın aynı eve çıkmayın, belki de evliliğiniz biter, eşiniz istediği kadar arkanızda olsun ev üstünde ev olmaz, kayınvalidem melek gibi hiçbir şeyime karışmazlarda 3 gün zor duruyorum, olacak iş mi sakın ha sakın!!!

kizlar selam.
Biz 7 aylik evliyiz. Isten ayrildim. Maddi sorun nedeniyle kayinvalidem ve kayinpederim ile ayni eve cikmayi dusunuyoruz. Bu arada benim is gorusmelerim devam ediyor. Evimiz kira dugun borcumuzda var Cok sukur rahat geciniyoruz. Esim ev almak istiyor. Kayinvalidem birlikte oturalim dedi bizde dusunuyoruz esimde suan rahatiz ama birlikte oturursak daha da rahat oluruz borclari rahat oder ev aliriz diyor.

Ama Ben biraz cekiniyorum. Kv Cok iyidir. Saygimdan hic bir lafini ikiletmen. Ama sorun su ki esim bana Cok duskun kv esimin yaninda bana hic birsey diyemez esim hemen kizar kv bu yuzden esim yokken bana konusur Ben Cok acik giyinmen. Ama kv onada karisir. Bir yere gidecegimiz zaman esim cikar arabayi calistirir kv beni odaya ceker kendi kiyafetlerini verir bunu giy der. Giydigim pantolon thsirt veya dizde elbise. Esim kizar anne sanane benim esim sen karisma diyor ama beni odaya cekiyor beni kirma kizim bunu giyin diyor.

Kv basi acik ama hep uzun elbiseler giyer ozel diktirir ayni model farkli renkler uzun etekler falan. Bir yere gitcek olsak hemen kiyafetlerinden cikarir verir bana. Ve cevreleri oldukca acik yurt disinda yasayan insanlar. Kendi kizi super mini etekler giyer hic karismaz.Kocasi var der. Ben neysem. Herseye mudahale eder. Esim yokken hep laf sokuyor. Dugun yaparken o kasimda yapilsin akrabalarimiz koyde oluyor kasimdan baska tarihte gelemezler dedi. Annemde sizin akrabalariniza gore ayarlayamayiz bizimde akrabalarimiz var o tarihte okullar acik herkesin cocugu var dedi ve mayisin son haftasi yaptik hem okullar in kapanmasina yakin hem akrabalari koye gitmemis olur dedik.Dugune destek olamayiz borcumuz var dediler biz zaten onlara para odetecek degiliz Esimle kredi cektik dugunumuzu yaptik esyalarimizi aldik. Simdi Yok dugunu kafaniza gore yaptiniz. Yok esya secerken bize sormadiniz diye bana soyleniyor esime hic bise diyemiyor. Yazlik aliriz hep beraber gideriz diyor kv calisiyor. Cocugunuz olunca sen evde evi temizler yemek yapar cocuguna bakarsin diyor saka gibi kiramiyorum ve cok daraliyorum
Kesinlikle böyle bisey yapmayın.Benimki de melekti güya beş ay aynı evde yaşadık iki aydır da altlı ustlu oturuyoruz eve gelesim bile gelmiyor.Bugun eşimle de tartıştık yani bazen gerçeği görse bile hak vermiyor hala etkileniyoruz küsüyor kendi kendine bize.Davulun sesi uzaktan hoş gelir derler aynen öyle melek oldu sana şeytan

Back
X