Kayınvalidemde bitmek tükenmek bilmeyen eski gelininin adını zikretmesi

canım 10 yıl evli kalmışlar dile kolay. Anne yuvasını yapar bahtını yapamazmış karı koca arasına ne kadar girip ara bulabilir ki. Boşanmak istiyorlarsa koskoca insanlar şu anda hayatınızda bile olmayan birini kıskanıyorsunuz. Eğer anlaşmazlığı olsaydı adını bile anmazdı ama kendiniz diyorsunuz ben soğuğum aramıyorum diye arayanı ararlar, aramayanı aramazlar 2 hafta aramadım oda aramadı diyorsunuz belki eltiniz arıyordu soruyordu hala da daha da görüşebilirler ne mutlu ki eşinden ayrılında kaynanasını düşman kesilmemiş görüşmüş kötülük görmüş olsa eltiniz kurtuldum eder aramaz sormaz. Hem siz onlar boşandığında nişanlıymışsınız ne biliyorsunuz eltiniz hakkında soğukmuşta, filanmışta ne kadar birarada durdunuz ki. Bence kızmak yerine sizde eltiniz gibi sıcak davranmaya çalışın. Ben kötü niyet görmedim kayınvalidenizde.

Tamam tatlım dediklerini düşüncem haklı olabilirsin:)

bence onu anlatarak kıskançlık yaratmaya çalışıyor ve de başarıyorda :1:
bence konuyu açtığında biraz soğuk ve ters davran
bana yapacak kaynanam bak neler oluyo
belliki üstünde oterite istiyo kv
işi varsa işim var de biraz çek kendini
sen eşinden sorumlusun ve kendi annne babandan
kaynananda biraz anlar belki:34::34:

Ya kasten yaptığı kesin zaten hastaymış kayınvalidem ben aramamışım o ordan telefon edip yapılcak bişey var mı diyo dio bende de hata varda en başından ayrım yapıp beni bu noktaya getiren de o.Dağ dağa kırılmış dağın haberi yok muabbeti kırıldığımın farkında bile değil.

canım seni anlıyorum bence direk sölemelisin nie böle yaptığını bende biraz farklı bi durumla karşılaştım söyledim kendisine o kişiden hoşlanmıyorum dedim şimdi bahsetmez yanımda sende neden böle yaptığını sorabilirsin canım

bence dert edecek bişey yok
klasik kv işte:27:
madem bu kadar sinir oldun
anlatıp durma 3 senedir aynı şeyi dinliyorum
birazda bana beni anlat havamız degişsin de:24::24:

Back
X