Kayınvalidemde bitmek tükenmek bilmeyen eski gelininin adını zikretmesi

Arkadaşlar merhaba
Ben yaklaşık 3yıldır evliyim nişanlandığımda eltimler boşandı 10 yıl evli kalmışlar yaklaşık 3 senedir sürekli en az hergün ismi geçiyo bana inadına mı yapıo anlamadım her ortamda x şöyleydi böyleydi beni hiç sallamo çocuk gibi görüyo.Saygıda hiç kusur etmedim ondanmı yaranamadım.Bende geliniyim sıkılmaya başladım onu kırmadan nasıl söyleyebilirim sürekli anlatma die:(((((

Bence bisey demeyin, belliki sizde hazmedemedigi bisey var gicik etmek icin yapiyo, tam tersine gulun ayy tanimk isterim anlatinca bile sevdim falan deyin, amacina ulasamayip sizi kizdiramadigini anlayinca birakir.

bana kalsa pek görüşmem (Sırf bu yüzden)Eşime kıyamıyorum

sırf bu yüzden eşinin annesi ile mi görüşmeyeceksin? bence insanlar karşılarındakinin kendilerini sevdiğini sevmediğini, yapmacık veya içten davranı-dıklarını anlarlar o da anlıyordur senin zoraki onla ilgilendiğini bu şekilde devam edersen eltini dinlemeye de devam edersin

Arkadaşlar merhaba
Ben yaklaşık 3yıldır evliyim nişanlandığımda eltimler boşandı 10 yıl evli kalmışlar yaklaşık 3 senedir sürekli en az hergün ismi geçiyo bana inadına mı yapıo anlamadım her ortamda x şöyleydi böyleydi beni hiç sallamo çocuk gibi görüyo.Saygıda hiç kusur etmedim ondanmı yaranamadım.Bende geliniyim sıkılmaya başladım onu kırmadan nasıl söyleyebilirim sürekli anlatma die:(((((

Kadının icine dert olmuştur sizi de yakın bulmuştur anlatıyordur. Bunun neyinden rahatsız oldunuz ki?

İnsanları idare etme sanatını öğrenmeniz sart.

kaynanam da bana eltimi över bilirim ne gıcık bir duygu olduğunu çok akıllıymış çok becerikliymiş çok temizmiş nesi becerikli anne bir örnek ver mesela benden farkı ne dedim şey yani işte neden sonra ne gelir biliyo dedi bi görsen evini nasıl temiz nasıl düzenli konserveler turşular yapmış koymuş dedi ben çalışmıyorum öğrenciyim param yok yıllardır domates konservesi yapmak istiyorum param olmuyo kavanozu kasa domatesi hep para olmuyo napim yani ayrıca onun kocası hep iş yapar ben hamileyken hem okula gittim hem evime baktım kıyaslamak çok saçma ama anlamıyorlar işte bidaha öyle bir şey derse anne git geri getir gelinini sende kurtul bende kurtulayım o yapsın sana böreği oynasın düğünlerinde de

Not: eltim hamile kaynanamın evinde kaldı hiç bir işe el sürmemiş kaynanam çalışıyor bırak yemeği bir bardak çay bile koymamış kaynım da anne karıma hizmet et hamile o demiş kaynanam çıldırmış beni beğenmiyordu ben hamile halimle iş yapıyordum son günlerimde doğumdan sonrada dikiş ağrım hafifledi hemen başladım gittim geline hizmet ettim yattı saygısız demesin dedim ama yinede o daha kıymetli olur yaranılmaz

Ne demişler Kel ölür sırma saçlı olur, Kör ölür badem gözlü olurmuş.
Madem bu kadar iyiymiş ne diye boşanmışlar. Ben olsam öyle derdim valla bu kadar sıkınca madem iyiydi göndermeseydiniz derdim bir dahada açabilir miydi lafını?

Çok iyiydide oğlunla niye boşandı de.Demek oyun oynaması,maaş kartını alması,börek yapması evliliği yürütmeye yetmemiş.Önemli olan sonuç.

boşver anlatsın anlatsın dursun politakıcı ol sen de gir araya başka bişey sor

ya da şöyle birşey geldi aklıma ondan bahsettiğinde yorum yapmıcam hiç bişe sölemicem belki o zaman durur ya bu o kadar dert edilcek bişey değilde boşanmaları benim düğünüme denk geldi inanki gelinliğimi bilmeden heycanını yaşayamadım bu kadının muabbetinden gölge düştü herşeyime çok sıkılıyorum artık.

bende sandım ki başlığı görünce
eşinin 2. evliliği de ilk eşini anlatıyo
eski eltinmiş aman bırak anlatsın
hem soğuk davranıyorum diyosun hem istediğin gibi olsun
yaşın kaç bu arada merak ettim?

sırf bu yüzden eşinin annesi ile mi görüşmeyeceksin? bence insanlar karşılarındakinin kendilerini sevdiğini sevmediğini, yapmacık veya içten davranı-dıklarını anlarlar o da anlıyordur senin zoraki onla ilgilendiğini bu şekilde devam edersen eltini dinlemeye de devam edersin

Seninde kayınvaliden varsa anlarsın.Böyle dik dik konuşması hoşuma gitmiyo misafiri gelcektir bana bak cumaya bişey ayarlama insan gelcek der benim işim var mı yok sormadan.Azcık geç giderim evlerine nerde kaldın ya gelmeseydin der.Öbürüne sıkardı böyle konuşmak ben küçüğüm diye bana herşeyi söylemek serbest ona onca saygıszlık yapmasına rağmen karşıma geçip şöyleydi böyleydi dio.Ya kimse kusura bakmasın da o bana böyle yaparsa yani adil olmazsa benimde içimden gelmek görüşmek fln şonuçta üstümde ne emeği var bana kalsa görüşmem (Çok sık demek istedim)Eşimin annesi olduğu için saygı duymak zorundayım.Bi terbiyesizlikte yapamam.olay bu:)

bende sandım ki başlığı görünce
eşinin 2. evliliği de ilk eşini anlatıyo
eski eltinmiş aman bırak anlatsın
hem soğuk davranıyorum diyosun hem istediğin gibi olsun
yaşın kaç bu arada merak ettim?

30 azda değilimki çocuk muamelesi yapıo hala.Ben bişey bilmem ben bişeyi idare edemem.Sinir ediyo beni

30 azda değilimki çocuk muamelesi yapıo hala.Ben bişey bilmem ben bişeyi idare edemem.Sinir ediyo beni

canım demek ki öyle bir izlenim veriyorsun kadına
eski eltin olayını da takma bu kadar bence
valla adın kıskanca çıkar
benden söylemesi...

Kadının icine dert olmuştur sizi de yakın bulmuştur anlatıyordur. Bunun neyinden rahatsız oldunuz ki?

İnsanları idare etme sanatını öğrenmeniz sart.

Ya tamam zaten 3 senedir aynı konuları dinliyorum bana derdini anlatmıyoki gurur duyuyomuş yok sürekli telefonda konuşurlarmış,herkesi idare etmesii bilirmiş sıkıyo artık yolda görsem zor tanıcağım bi kadının bütün kişilik özelliklerini ezberlemek zorunda değilimki bende:D o kadar çok anlatıyo ki en az annesi kadar tanıdım:D

oda aynıydıki onun her hareketini atmış hafızaya bugun börek yiyoruz diyoki bunu x yapardı ondan gördüm diyo.Hazır paket böreğe aslında benim derdim beni çocuk gibi görmesi sallamaması 2 hafta aramasam telefon açıpta kızım sende napıosun demez bana diyoduki x i her çarşamba arardım .Oda soğuk bir kadındı ki kafasının dikine giderdi.Ben herşeye he dediğim için yaranamıyorum.Akraba düğününde x oynamış bana diyoki gurur duydum onlane güzel oynuyo fln diyo zannedersin kocası o öyle hayran anlatıyo:D

belli ki kadın gelinini seviyormuş.dile kolay 10 yıl.birlikte vakit çok geçirmişler.ayrıca 10 yıl içinizde olan birinin çıkıp gitmesi gerçekten zordur ve kadın buna bence çok çok üzülüyor.boşanmanın travmasını sadece eşler yaşamıyor.

belli ki kadın gelinini seviyormuş.dile kolay 10 yıl.birlikte vakit çok geçirmişler.ayrıca 10 yıl içinizde olan birinin çıkıp gitmesi gerçekten zordur ve kadın buna bence çok çok üzülüyor.boşanmanın travmasını sadece eşler yaşamıyor.

Ya kesin öyledir de oğlu boşanırken o süreçteyken hiç yardımcı olmadı valla kimsenin günahını almıyım da birini çekemezsen içten içe kıskanırsın hayatından gidince derin bir oh çekersin ya bence aynı öyle oldu çünkü oğlu boşanırken Almanya da tatildeydi:) en son o duydu ilgisiz bi kadın aslında benimde derdim bende iyi kötü ailesine gireli 3 yıl oldu hiç mi beni gelinin olarak görmüosunda sürekli onu anlatıosun.ona kırılıyorum ondan soğuk davranıoyrum

Ya tamam zaten 3 senedir aynı konuları dinliyorum bana derdini anlatmıyoki gurur duyuyomuş yok sürekli telefonda konuşurlarmış,herkesi idare etmesii bilirmiş sıkıyo artık yolda görsem zor tanıcağım bi kadının bütün kişilik özelliklerini ezberlemek zorunda değilimki bende:D o kadar çok anlatıyo ki en az annesi kadar tanıdım:D

Anlaşılan karşılaştırma yapıp alttan alta seni eleştiriyor.Bak sen de böyle ol demek istiyor.
Anneler yapar bazen,bak kardeşin ne güzel çalışıyor,sen de çalış gibi:)

Tabii cansıkıcı ama engellemek zor değil bence.Ben olsam iyiydi de ne oldu bak bırakıp gitmiş derdim.
Veya gidenin sözünü etmeyelim,kimbilir yeni bir aile girmiş olabilir,ayıp olur denebilir:)

Ya kesin öyledir de oğlu boşanırken o süreçteyken hiç yardımcı olmadı valla kimsenin günahını almıyım da birini çekemezsen içten içe kıskanırsın hayatından gidince derin bir oh çekersin ya bence aynı öyle oldu çünkü oğlu boşanırken Almanya da tatildeydi:) en son o duydu ilgisiz bi kadın aslında benimde derdim bende iyi kötü ailesine gireli 3 yıl oldu hiç mi beni gelinin olarak görmüosunda sürekli onu anlatıosun.ona kırılıyorum ondan soğuk davranıoyrum

o zaman ne yapacagınızı bence biliyorsunuz.susturun.ağzını açtırmayın.çok seviyordunuz da niye engel olmadınız ya da yardımcı olmadınız dersiniz ya da daha ağırını

o zaman ne yapacagınızı bence biliyorsunuz.susturun.ağzını açtırmayın.çok seviyordunuz da niye engel olmadınız ya da yardımcı olmadınız dersiniz ya da daha ağırını
Evet ya bardak doldu taşıyo öyle söylicem artık olmıcak böyle

oda aynıydıki onun her hareketini atmış hafızaya bugun börek yiyoruz diyoki bunu x yapardı ondan gördüm diyo.Hazır paket böreğe aslında benim derdim beni çocuk gibi görmesi sallamaması 2 hafta aramasam telefon açıpta kızım sende napıosun demez bana diyoduki x i her çarşamba arardım .Oda soğuk bir kadındı ki kafasının dikine giderdi.Ben herşeye he dediğim için yaranamıyorum.Akraba düğününde x oynamış bana diyoki gurur duydum onlane güzel oynuyo fln diyo zannedersin kocası o öyle hayran anlatıyo:D

canım 10 yıl evli kalmışlar dile kolay. Anne yuvasını yapar bahtını yapamazmış karı koca arasına ne kadar girip ara bulabilir ki. Boşanmak istiyorlarsa koskoca insanlar şu anda hayatınızda bile olmayan birini kıskanıyorsunuz. Eğer anlaşmazlığı olsaydı adını bile anmazdı ama kendiniz diyorsunuz ben soğuğum aramıyorum diye arayanı ararlar, aramayanı aramazlar 2 hafta aramadım oda aramadı diyorsunuz belki eltiniz arıyordu soruyordu hala da daha da görüşebilirler ne mutlu ki eşinden ayrılında kaynanasını düşman kesilmemiş görüşmüş kötülük görmüş olsa eltiniz kurtuldum eder aramaz sormaz. Hem siz onlar boşandığında nişanlıymışsınız ne biliyorsunuz eltiniz hakkında soğukmuşta, filanmışta ne kadar birarada durdunuz ki. Bence kızmak yerine sizde eltiniz gibi sıcak davranmaya çalışın. Ben kötü niyet görmedim kayınvalidenizde.

bence onu anlatarak kıskançlık yaratmaya çalışıyor ve de başarıyorda :1:
bence konuyu açtığında biraz soğuk ve ters davran
bana yapacak kaynanam bak neler oluyo
belliki üstünde oterite istiyo kv
işi varsa işim var de biraz çek kendini
sen eşinden sorumlusun ve kendi annne babandan
kaynananda biraz anlar belki:34::34:

Back
X