- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.470
- 83
- 32
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Genel bir tutumum yok neysem oyum yalakalığı sevmem, istiyor ki kendi annemle kurduğum samimiyeti kendisiyle de kurayım bu mümkün müEşiniz de kv olacak o hanım da çok ayıp etmiş, ev veriyorlar ya beyzade sofrası beklemişler anlaşılan bundan sonra hep minnetli kalmanızı mı istiyorlar nedir. ama olay sırf yemek de değil sizin genel tutumunuz da buna neden olmuş olabilir
Elimde olmadan ağladım zaten çok bunalmıştımbence aglayacagına sinirlermseydin kayınvalidenn eli yokmu kendi yapsın .
bence artık üzlmede . esin haklı kısmen ama söyleme tarzı yanlıs
Annesi diyorki eşimden için kuru pilavmı yicez bende beğenmiyosa lokantaya gitsin dedim biz peynir zeytinle doyardık laf etmezdik dedim öyle bakıyo suratımaEşinizde hata.
Ne demek kuru kuru pilav mı yiyeceğiz? Yiyiversinler ne olacak. İnsan bunu söyleyecekse de gizli söyler eşine,niye annesinin ağzına laf veriyor ki.
Ayrıca kayınvalidenizde dünden hazırmış,sanki bekliyormuş birşey olsada içimdekini kussam diye. Bahanesi olmuş.
Eşinizi süründürün derim,affetmeyin. Siz minicik bebekle hazırlamışsinız onca şeyi, teşekkur edip eline sağlık diyeceğine bu muhabbeti yapmamalıydı.
Eve 60 bin ben verdim 5 bin de onlar ekledi ama ev kv nin üzerine ben verdiğim parayı sorun etmemişken onlara noluyor ki
Ay çok ayip ya. Onu bulamayanlar var.Annesi diyorki eşimden için kuru pilavmı yicez bende beğenmiyosa lokantaya gitsin dedim biz peynir zeytinle doyardık laf etmezdik dedim öyle bakıyo suratıma
Saygımı bozmam hiçbir zaman ama kendileri benim için hiçbirşey yapmamışken bişeyler beklemeleri çok gülünçAnnem halam gile bu menüyü yapsa öpüp başlarına koyarlar nesini beğenmemişler acaba? Kayınvalidelere yaranmak zor maalesef annemde zamanında çok çekti Allah'tan uzakmış sizinki. Kırgınlığınızı anlıyorum fakat her zaman görüşmüyormuşsunuz zaten o yüzden alttan almakla bir şey kaybetmezsiniz bence sonuçta sizden yaşça büyükler ne yaparsanız yapın insanlar onu haklı bulacaklar. Hem kötü bir gün geçirmiştir belki ya da sizin farketmediğiniz başka bir şeye kırılmıştır yemeği bahane etmiştir. Siz saygınızı kaybetmeyerek büyüklüğünüzü gösterin böylelikle oda anlayacaktır yanlışını.
Siz oğlan tarafımısınızKayınvalideniz sizin oturmanız için yakınında sıfır ev vermiş sizde kayınvalidenizden uzak ananıza yakın yerden hemde kayınvalidenizin evini satarak ev almışsınız...Kayınvalideniz size kırılmış olsada gerçekten evladını çok seviyormuş...
İnşallah canımEn nefret ettigim sey para pulu olup carsida pazarda gezip evdeki adamdan yemek istemeleri... Dedem rahmetli kendisi yer gelir babanneme de paket yapip getirirdi. Su halinizle yemek yapip begenmiyorlarsa Allah adaletlidir...Gun gelir bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?