Kayınvalidemden hiç beklemezdim

Ay benim babannemde annemin aldigi koltuklardan almisti :)) bunlarin hepsi ayni yani:)

Kv yeni eve bozulmuş.
Yeni ev onlara uzak mı?
Onun oturduğu yerden daha iyi bir yerde mi?
Elti görümce var mı?
Bir de aldığımız evin içi onun evinden daha gösterişli daha büyük kullanışlı mı?
Katiliyorum, kv mesafe filan demis. Eger su anda satilan ev kvye yakin, yeni alinan ev de uzaksa sebep kesinlikle budur. Bu durumda da ev satmayip, kendiniz kiraya da ciksaniz sorun olurdu cunku uzaklasmanizi istemiyor muhtemelen. Bu tur "gelin bizim evde oturun, kira vermeyin" seklindeki "yardimlar" aslinda daha cok mudahale, sizin hayatinizi kontrol cabasi gibi geliyor bana. Tabi bunu tamamen iyi niyetle yapan da vardir, ama genelde ailelerin kontrol cabasi oluyor.
Ek olarak, bu once hep yuzune gulup sonradan gercek duygularini kusan insanlardan cok rahatsiz olurum. Saygili ama Mesafeli olmanizi tavsiye ederim.

Menüde daha ne olsun pardon da..en kral misafir menüsü..sen o çocukla salata yapmişsin cacık yapmişsın kavurmalı bulgur bi de tarhana yapmişsin seni öpüp basına koysun..

Boğazına düşkün insanlardan oldum olası nefret etmişimdir.Hayır yemek olmasa , yemek var , yemeği beğenmiyor haspalarım.Bi' iyilik yaptılar ya misli misli kölelik yapman lazımdı konu sahibi.Ne denir ki kuru dediklere pilava muhtaç insanlar var.Düşününce bile üzülüyorum o insanları değil ki yemek seçmek.Aldırma ama işinin görüldüğüne bak.Kullanıcaksın böyle insanları.Eşine de tavrını koy.

Anladım.Eşinizin gönlü ailesine etli bulgur yedirmeye razı değil ama lohusa karısının bebekle taşınma arifesinde ailesine hizmetçi gibi hizmet etmesine razı nasılsa.. bence bu noktayı iyi sorgulamanız lazım eşiniz size haksızlık yapıyor acımasız davranıyor kaynananızı boşverin kaynana neticede ama hayat arkadaşınızın sizin halinizden anlaması gerekliydi hatta siz bebekle misafir ağırlarken sıkıntıya girmeyin diye farklı alternatifler üretmeliydi sizi mağdur etmiycek yemeğe götürme eve yemek ısmarlama ızgarada et balık pişirme vs. Gerekirse kendisi de mutfağa girmeliydi ama çare arayacağı yerde sizi üzmeyi seçmiş
Kayınvalideniz de siz altı ay önce taşındığınız evi beğenmeyip yeni ev diye tutturup başına iş açtığınız evini satmak zorunda bıraktığınız için size hınçlanmış

E sende suç hem bebeğin var hemde taşınmak için eşyaları koliliyorsun birde tatlısına kadar yapıyosum hanımefendiye o yüzden. Yemek memek yapmasaydın dili o kadar uzamazdı.Ahhh kızım sen işinin gücünün arasında yemek yapıyorsun torunuma bakıyosun demiyoda. Gerçi eşinizde hatalı.

Bebeği bahane etme ne ya?
Gel bana hakaret et diyor eşiniz ama tutuyorum kendimi.
Ben aylarca kendimize yemek yapamadım nerde kaldı misafir ağırlamak, bebeğin en zor dönemleri.
Yazık olmuş kendinizi yormanıza, kıymet bilen yokmuş.

K.bakma ama esinde anneside 5 para etmez bunlar icin nefesini harcama.sen elinden gelenin fazlasini yapmissin seni kullaniolar

Yazmadan duramadım. Benim kv daha ben mobilya almadan kendine yatak ve koltuk takımları almıştı. Şimdide chester koltuk takımı istiyor. :)
Ahım var kayınvalide olunca en çok buna dikkat edicem.Kesinlikle gelinimle aynı şeyi almayacağim.Yakin arkadaşlarima da yaparsam beni uyarin diye tembih ediyorum.

Zıkkımın kökünü yiyin deseydin ..
Hem küçücük bebekle ilgilen hem eşya topla hem de milletin kaprisiyle uğraş ..yok yaaa ,beğenmeyen yesin gelsin ,ne yüz veriyorsun ? Kocanı geri püskürtemedin mi ,bide anası gelmiş başına ..

Ay kafayı yemiş kayınvaliden de kocan da. Nesi var ayol menünün mis gibi. Kocan hödüğün teki, kusura bakma. Kayınvaliden de laf sokmaya yer aramış. Evini satıyorsunuz diye bozuluyor herhalde, bunu da direkt diyemediği için bahanesi yengen üzerinden olmuş. Başka bir alternatif açıklama bulamadım.

Eşiniz menfaat sağlıyor diye saçmalamış sanırım.Kv belki yanlış anlamış olabilir.Eşiniz de durduk yere menü ne kadar çok ve güzelken(Ki bebeğinize ragmen) Siz haklısınız Tabiki ama suratınız asıldıysa kv yanlış anlamış olabilir.Açıkça kv ile konuşabilirdiniz.Aranız kötü de degilmiş.

Afedersiniz ama zıkkımın kökünü yesinler.
Bence Kvlerde olan kıskançlık. Gelinlerinin daha iyi hayatta yasamasını istemiyorlar. En basiti yoruluyorum eve temizlik için yardımcı almayı düşünüyorum dediğimde kvnin yüzü değişiyor sesi çatallaşıyor suratı asılıyor. Sanane kadın kendi param senin ne haddine yani!!!
Al birini vur ötekine işte. Akıllarınca ezip yola getirmek istiyorlar. Kendileri nasıl sofra hazırlıyormuş acaba? Kocanız bir zahmet alışverişi yapsın öyle ağız burun kıvırsın. Onu bulamayan bir dünya insan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…