- 15 Nisan 2011
- 1.353
- 1.766
- 333
Himm peki olabilir ama bana iyi niyetli gelmedi resmen kıza laf sokmus durmuş bana öyle geldi bilmiyorum..istemesem bile istemiyorum demem yazmış.. bence siz dikkatli okuyun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himm peki olabilir ama bana iyi niyetli gelmedi resmen kıza laf sokmus durmuş bana öyle geldi bilmiyorum..istemesem bile istemiyorum demem yazmış.. bence siz dikkatli okuyun:)
Haha kesinlikle. Kiz bulduklari an kiymetli oluyolar. Normalde bu kadar dusmezler ustlerineEl gördüye sevgi ya es adayı girince kıymete biniyor oğulları hepsinin :) kaybetme korkusu sarıyor sanırım :)
Yani bilemedim. Direkt kavga etsen bir dert. Etmesen bir dert. En azından eşi sen anneme saygısızsın falan demez yada kv bizim gelin çok saygısız demez. Yani ellerine koz vermemiş olur diye düşünüp yazdım ben.bu guzel taktikmisde eger ogluda annesi gibi evet annem hakli sen cok sanslisin diyip annesinden taraf olursa is daha kotu olmazmi ?
Bir şey soracağım. Kv ile çok mu içli dışlısınız? Yani sana böyle davranma hakkını nerden buluyor?Çok mu sessizsin yada ne bileyim acaba eğitimini falan mı kaldıramıyor? Erken mi evlendiniz? Bir de nişanlılıkta nasıldı kv?Ay çok soru sordum kusura bakma.Ustelik insanlari asagi gormek gibi birseyim asla tok tablis anlasilmasin ama kv yanimda biri gorsun istemem kilik kiyafet rezalet,okuma kultur 0 .ben calisan egitimli biriyim ,cevrem akrabalarimda oyle,ben ona bisey demiyorumda o beni begenmiyor ,insanlar kendilerini nerelerde goruyorlar dusunun artik
Maşallah ya.Allaha şükür, 8 yılı deviren sevgililik hayatımda yolda görüp selamlaşmak dışında erkek arkadaşımın ailesi ile samimiyet kurma hatasına düşmedim.
bunun avantajlarını hep gördüm.
evliyim, kv şu an bile bana böyle patavatsız konuşamaz.
Maşallah ya.Nasıl saygıyı korudunuz peki? Burada gördüğüm kadarıyla kvler gelinip gidilmediğinde laf ediyorlar ya? Onun için sordum.
Hayir cnm oyle icli disli falan degilim,zaten olmk imkansiz.kendi annm hep tembih eder bana davrandgndan daha iyi davran ona diye ama 2-3 yil icinde kv gosterdi kendini,ilk yil hafta gecmz arardim,mutlu olsun diye annemle konustk senide aradim derdim,anneler gununde birsuru hediye aldim gonderdim...gibi birsuru sey yaptim.mutlu olsun diye.ama ise yaramadi,kadin garip lafini tartmadan konusuo,cok guzel gelin alcakmis,oglu bnmle tanistiginda bnm resmimi gostermis oda huyu onemli demis bunu bana soyluyor,yani begenmedim demeye getiriyor.sanirsin kendilerinin guzellik yarismalarinda dereceleri var oxford dn diplomalari.bende ailemde her yondn kat kat onlardan ustunuz ama biz mesele yapmzken o beni begenmiyor.Bir şey soracağım. Kv ile çok mu içli dışlısınız? Yani sana böyle davranma hakkını nerden buluyor?Çok mu sessizsin yada ne bileyim acaba eğitimini falan mı kaldıramıyor? Erken mi evlendiniz? Bir de nişanlılıkta nasıldı kv?Ay çok soru sordum kusura bakma.![]()
Bunu söylemek hic istemiyorum yani sonuç olarak bizden yaş olarak büyük insanlar ama bence siz kvyi simartmissiniz.Hayir cnm oyle icli disli falan degilim,zaten olmk imkansiz.kendi annm hep tembih eder bana davrandgndan daha iyi davran ona diye ama 2-3 yil icinde kv gosterdi kendini,ilk yil hafta gecmz arardim,mutlu olsun diye annemle konustk senide aradim derdim,anneler gununde birsuru hediye aldim gonderdim...gibi birsuru sey yaptim.mutlu olsun diye.ama ise yaramadi,kadin garip lafini tartmadan konusuo,cok guzel gelin alcakmis,oglu bnmle tanistiginda bnm resmimi gostermis oda huyu onemli demis bunu bana soyluyor,yani begenmedim demeye getiriyor.sanirsin kendilerinin guzellik yarismalarinda dereceleri var oxford dn diplomalari.bende ailemde her yondn kat kat onlardan ustunuz ama biz mesele yapmzken o beni begenmiyor.
Haklisinz,degmeyen anlamayan adama gereksiz yuz verdim. Oda kendini bisey sandi beni begenmediBunu söylemek hic istemiyorum yani sonuç olarak bizden yaş olarak büyük insanlar ama bence siz kvyi simartmissiniz.
Bence annen baksin sadece ya.Calisiyrm bebegm ck kuck bakiciya kiyamadm bnm annm yarim done bakarim dedi,bnde kv kirilmasn diye o da istyr diye soyledm
Ah bakmzmiyim tabi falan filan dedi yazin smdi pzrtesi ise baslicm tekrr,annm ilk dnm bakti,gecen gun sordm kv ne zmn gelisunz mirin kirin yok bizim belli olmz,gelmeyebiliriz dedi.isi gucu numara.bnde dalgami geciyorsnz dedm.once soyleseydnz bnde ona gore ayarlardm dedim.gelmedn sinir etti beni.yarin gelickler bakalm kp ile birlkte.ins girmeyiz birbirimize