oda duymammazlıktan geliyor umursama bosver diyor ama görüyorum ki eninde sonunda cenesiyle herseyi yaptırmayı basarıyor bizi bıktırıyor yapıyoruz sussun diye ....
Biz nişanı yaptıktan sonra beyaz esyalarımızı toplu olarak aldık .. Ve aynı hafta gitti buzdolabı aldı neymiş bi azödeyecekmisiz ödemedik ama simdi mecbur ödüyoruz onuda ... Sır a bulasıktaymıs .. Az kaldı patlamaya ..
Altın alıyorlar istedigin özel bişey varmı diyor lar yok siz bilirsiniz begendigiinizi begenirim diyoum .. Malum bütce isi bunlar . Hiç bir sey istemedim bu güne kadar hala hala ama hala aynı ya
düğün tarihim alındı 27 hazirandı taki bugüne kadar bugün saolsun 4 temmuz olarak degiştirdik kayınvalidem yüzünden neymiş almanyadan ablaası gelemiyormus .. Allahım ya .. Herseye karısıyor... Her sey onun istedigi gibi olsun istiyor ... Bıktım ya ömrümü yedi... Devamlı laf sokmaktan bıkmadı bana ne zaman bıkıcak acaba ...
alismaya calissan iyi edersin daha cok erken yoksa onunde yillar var gecmek bilmez
düğün tarihim alındı 27 hazirandı taki bugüne kadar bugün saolsun 4 temmuz olarak degiştirdik kayınvalidem yüzünden neymiş almanyadan ablaası gelemiyormus .. Allahım ya .. Herseye karısıyor... Her sey onun istedigi gibi olsun istiyor ... Bıktım ya ömrümü yedi... Devamlı laf sokmaktan bıkmadı bana ne zaman bıkıcak acaba ...
EVEEEEEEEEEEET TAM BENİM TOPİĞİM BENDE EVLENMEDEN NEFRET EDİYORUM KAYNANAMDAN.YA DOĞANIN BİR KANUNU GALİBA HİÇ BİR ŞEY YAPMASA BİLE sevmiyor insan beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?