Kayınvalidemden nefret ediyorum...Daha evlenmeden hem de :(

kızım bir şey istemedin mi kıymetin olmuyor..isteyeceksin...zora sokacaksın..aldıracaksın..aldıracaksın..aldıracaksın...aldırınca kıymetli oluyorsun.aldırmadın mı kıymetsiz...
bence saçma bu ama insanlar böyle düşünüyor...ne yapcen:1hug:

tatlım bence art niyet arama derim bak benimde düğün tarihim teyzem gelecek diye 1 hafta geriye alındı. önemli olan tüm sevdiklerimizin bir arada olması bence üzülme sende 1 haftadan bişey olmaz inşallah olmaz ama ilerde belki hiç evlenmeseydim diyeceksin bu bir örnekti lütfen yanlış anlama şimdiden mutluluklar a.s.

temmuz evlenmek için çok güzel bir ay bence hiç üzülme.kaynanalar hep aynı canım.çok az sevileni var zaten.gül geç bazı şeylere.bir süre sonra sende laf sokmaya başlarsın.dişe diş.burda önemli olan senin eşinle huzur ve mutluluğun.evlilikte biraz idareci olmak lazım.hepsini öğreniceksin yavaş yavaş.bu arada güzellikle.o eşyaları biz kullanıcaz.kendi zevkimize göre döşemek istiyoruz desin eş adayın.bunu diyemiyormu annesine.hayırsa durum biraz vahim.biraz alttan al.olmadı göster azıcık kendini.saygısızlık etmedende insan sıkıntısını dile getirebilir.mutluluklar cnma.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar kayınvalidesinden şikayetçi olan ne kadar çok insan var farkında mısınız?.. Biz evlenmedik ama bizimkide şimdiden saolsun herşeye karışıyor.. İleride nasıl bir ilişkimiz olacağı şimdiden belli.. Önyargılı olmayım diyorum ama, başka türlü düşünmem mümkün değil..

tatlım varsın düğünün bir hafta sonra olsun...
yeter ki gönüller bir olsun...
başka sorunlarınız yoksa,bunu dert etmeye değmez...:teselli:

çok merak ediyorum şu anda bana atkılar örüp gönderen keşke oğlum olacağına kızım sen olsaydın diyen sevgilimin annesi de böyle mi olacak

Ben sunu anlamiyorum kizlar, saygimdan sustum, saygimdan konusmuyorum!!
Ya saygili olmak susmak demek degildirki! Insan saygisini bozmadanda gayet güzel bir sekilde hakkini savunabilir, istediklerini veya istemediklerini anlatabilir kanimca...

Ben kaynanamla hic öyle sorunlar yasamadim, nisanliykende öyle cünkü her zaman dolayli yollardan laf yetistirmek, esimi doldurmak veya surat asmak gibi seylerle degil direkt gidip kendisi ile konusmakla cözdüm sorunlari...ve bu zamana kadarda hep olumlu tepkisini almisimdir..a.s

Yerinde ve zamaninda tepkini koy güzelim, aldigin esyalara karistigi zaman, Anne kusura bakma ama o evde ben oturacam birakta kendi zevkime göre alayim, fikir verebilirsin tabiki ama tercih benim, diye konus, bunda ne var? Saygisizmi olacaksin bunu söylemekle??benneyaptımki

Simdi yaptin yaptin güzelim inanki dügünden sonra is isten gecti..

Canım benim sen baska birseylere de kızmışsınki su bir haftayı dert edip sinir etmişsin kendini
düğün telasında gerci insan herseye stres yasıyor ama biras sakın ol
o da kardesinin yanında olmasını ister tabi
sen kardesini istemesmisin öyler güsel bir günnde ???

onun yüzünden nişanlımdan soguyorum bizim yaptıklarımız degil onun dedikleri olucak ....

Dün işten cıkıyorum 8 buçuk saat telim caldı kayınvalidem arıyor .. Telefonda bana haberin varmı salonun günü degiştirdik biz birgülle yani görümcemle haberin olsuyn dedi ya ...
Sanki baskası evleniyor .......
Ve dayanamadım hayırlı olsun dedim...
Nişanlımdan soguyorum onlar böyle yaptık ca ve evlenmek istemiyorum artık bugün cok kötüyüm aglıyor ve düşünüyorum ayrılmak istiyorum ..

yapamıyorum galiba ..
Yapamıyorum neden ya :::::::((
kelimelere dökebildiklerim belkide bunlar benim yüzüme sen beni sevmiyorsun bende seni sevmiyorum diyenden ne isterim ben ....
Ilerde mutsuz olmak istemiyorum

nişanlım evlendikten sonra gecer diyor ama ne geciciek yine annesi yine ailesi ...
Kandırmaca bunlar küçük degilimki aklım basımda ...
Kendimide kandırıp yürütemiyorum.....

düğün solnu ile konuşmuşlar gününü değiştirmişler diyorsun..siz konuşmadınız mı ,kararlaştırmadınız mı...yani sen tamam demeden mi gününü değiştirmişler
ben nişanlımdan soğuyorum diyorsun da ayrılsan başkasını bulsan daha mı mutlu olacaksın..belki daha beterine çatacak bunun kıymetini bileceksin
bence herşeyin başı kararlı olmak..ikinizde ararlı olacaksınız..nişanlında aman bu annem onun değidiği olsun herşeyde derse işin var o zaman..kimse annesini babasını kırmak istemez ama bir dur diyeceği yeri de bilmeli..sonuçta senin nişanlın annesine herhangibir konuda biz böyle istiyoruz böyle karar verdik demeli..nişanlın sana tamam diyip sonrada annesi arya girdiğinde annemin dediği olacak derse olmaz..olmaz..olmaz...bence kararlı ol ve senden habersiz bir işe kalkışılıyorsa yada eşyaların değiştiriliyorsa tavrını koy..ama kibarca...

Sanırım kıskanıyor ve oğlunun hayatındaki ilk kadın olma özelliğini korumak istiyor. Düğün tarihini anladım değiştirmek ister ama diğer karışmaları fazla bir yerde dur bakalım ev benim evim demelisiniz.

arkadasim bu gibi kücük seyleri kafana takma ben neler yasadim ama esimi cok sevdigim icin susdum tabiki agzimi acdigim günler de oldu ama terbiyemi bozmadan esimle konusdum hal ettim
sende takma kafana teyze gelemiyormus ister tabiki akrabalar bir arada olsun üzülme sen en mutlu gününü düsün

alismaya calissan iyi edersin daha cok erken yoksa onunde yillar var gecmek bilmez

Çok doğru, bende henüz beceremiyorum ama sonuçda araya tatsızlık girince olaylar büyüyo insan yüz yüze bakamıyo çok zor bi durum. en güzeli kayınvalidelerle az ve öz görüşmek vede kesinlikle mesafeli olmak. herkes yerini bilsin yani. ( darısı benim ve kayınvalidemin başına )

İnanın mümkün olsa eşimden değil ama kayın validemden boşanmak isterdim nasıl olcaksa klava:

bu arada bencede bu olayı büyütme derim sonuçda eşinin teyzesi. herşeyde bir hayır vardır diye düşün. Şimdiden mutluluklar dilerim sana ve eşine a.s.

Bende yurtdisinda yasiyorum.Kardesim ekimde evlendi.Oglum okula gittigi icin sonbahar tatilinde anca gelebiliyordum.aylar öncesinden haber verdim.Onlarda sag olsunlar benim gelebilecegim tarihte dügün gününü ayarladilar.

Aslinda farkli tarih istiyordu gelinimiz ama sag olsun beni kirmadi ona göre ayarladi.Dügün tarihini bence abartmayin.Birde karsi taraf acisindan düsünün.Eger kardesimin dügününe gidemeseydim üzülürdüm.

EVEEEEEEEEEEET TAM BENİM TOPİĞİM BENDE EVLENMEDEN NEFRET EDİYORUM KAYNANAMDAN.YA DOĞANIN BİR KANUNU GALİBA HİÇ BİR ŞEY YAPMASA BİLE sevmiyor insan beee

EVEEEEEEEEEEET TAM BENİM TOPİĞİM BENDE EVLENMEDEN NEFRET EDİYORUM KAYNANAMDAN.YA DOĞANIN BİR KANUNU GALİBA HİÇ BİR ŞEY YAPMASA BİLE sevmiyor insan beee

bence bu konuda pek bişi söylemeye hakkın yok
zaten zorla nişanlanmışsın
istemediğini kayınvaliden de biliyormuş
kadının seni sevmesini nasıl bekliyorsun ki
ona kabahat bulana kadar kendine dön bir bak , neden böyle diye:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…