• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalideme artık çıldıracağım!!!!!

hadi ben yüzyüze söylemesini de geçtim o arasın beni telefonda söylesin yani de mi :KK43:
Aynen canım haklısın..Zaten kayınvalidelerin çoğunda bu vurup kaçma olayı var..Böyle alttan alttan konuşuyolar..Sonra ben birşey demedim ki,ben birşey yapmadım ki...Ama hoş değil yani bunu dile getirmek..Illa ki akıllarına ne gelirse söyleyecekler yoksa rahat etmiyor içleri...

Aynen canım haklısın..Zaten kayınvalidelerin çoğunda bu vurup kaçma olayı var..Böyle alttan alttan konuşuyolar..Sonra ben birşey demedim ki,ben birşey yapmadım ki...Ama hoş değil yani bunu dile getirmek..Illa ki akıllarına ne gelirse söyleyecekler yoksa rahat etmiyor içleri...
bizim huzurumuzu bozmak hoşlarına gidiyor canm

bizim huzurumuzu bozmak hoşlarına gidiyor canm
Ben Allaha şükür kayınvalidemden yana çok şanslıyım..Çok iyi insandır arkadaş gibiyiz..Ama yakın arkadaşlarım var kayınvalidelerden çok çeken onları göre göre bende kayınvalidelere cephe almaya başladım artık..Kendi kayınvalideme değil tabiki..Ama böyle çeken biri anlattigi zaman, konuları okuduğum zaman cephe aliyorum artik onların kayinvalidelerine arkadaslarim cok çekti çünkü..

Bu ne hiddet bu ne celal? Bünyene zarar.
Eşine bağırman hata çünkü onun bir suçu yok.
Yaşlı insanlar böyle sürekli aranmak istiyorlar.
5 dk arayıp hal hatır sorun kapatın.
Benim kayınvalide de çok sitem eder aramıyorsunuz özlemiyorsunuz diye doğru söze ne denirHoppa

Benim gelinim ayda bir iki kez evdeyseniz size geleceğiz demek için arar.
Ben de 10 günde bir falan hatır sormak veya söylemem gereken bir şey varsa ararım.
Büyük çoğunluğunda açmaz telefonu, dönüş de yapmaz.
İletişimde olmamız gereken bir dönemde telefonlarım açılmayınca üç beş kez oğlumu arayıp
şu şu konuda eşinle konuşun bana kararınızı bildirin demek zorunda kaldım.
Bir süre sonra gelinim arayıp benimle ilgili konuları niye oğlunuza söylüyorsunuz deyince,
ben de bunun cevabını biliyor olmalısın dedim.
Hayır dedi. Telefonlarım açılmıyor, geri dönülmüyor. Seninle iletişime geçmem gerekiyordu
deyince, Aaaaa öyle mii hiç farkında değilim demesi karşısında şok yaşadım elbette.
Hayat garip ilişkiler sarmalı işte. Gelinimi, prensesimi seviyorum ve olduğu gibi kabul etmek
için elimden geleni yapıyorum.
Yani evladımız dahi olsa hiç kimseyi değiştirebilme gücüne sahip değiliz. Özellikle birinci derecedeki
yakınlarımızı ve sevdiklerimizi olduğu gibi kabul etmezsek, kendimize ve ilişkilerimize zarar veririz.
Bizim de birilerini deli eden yönlerimiz vardır elbette. :-)

Benim gelinim ayda bir iki kez evdeyseniz size geleceğiz demek için arar.
Ben de 10 günde bir falan hatır sormak veya söylemem gereken bir şey varsa ararım.
Büyük çoğunluğunda açmaz telefonu, dönüş de yapmaz.
İletişimde olmamız gereken bir dönemde telefonlarım açılmayınca üç beş kez oğlumu arayıp
şu şu konuda eşinle konuşun bana kararınızı bildirin demek zorunda kaldım.
Bir süre sonra gelinim arayıp benimle ilgili konuları niye oğlunuza söylüyorsunuz deyince,
ben de bunun cevabını biliyor olmalısın dedim.
Hayır dedi. Telefonlarım açılmıyor, geri dönülmüyor. Seninle iletişime geçmem gerekiyordu
deyince, Aaaaa öyle mii hiç farkında değilim demesi karşısında şok yaşadım elbette.
Hayat garip ilişkiler sarmalı işte. Gelinimi, prensesimi seviyorum ve olduğu gibi kabul etmek
için elimden geleni yapıyorum.
Yani evladımız dahi olsa hiç kimseyi değiştirebilme gücüne sahip değiliz. Özellikle birinci derecedeki
yakınlarımızı ve sevdiklerimizi olduğu gibi kabul etmezsek, kendimize ve ilişkilerimize zarar veririz.
Bizim de birilerini deli eden yönlerimiz vardır elbette. :-)
siz gelininizi aramışsınız en azından benim kayınvalidem eşimi hergün arar ama beni aramaz

Ben Allaha şükür kayınvalidemden yana çok şanslıyım..Çok iyi insandır arkadaş gibiyiz..Ama yakın arkadaşlarım var kayınvalidelerden çok çeken onları göre göre bende kayınvalidelere cephe almaya başladım artık..Kendi kayınvalideme değil tabiki..Ama böyle çeken biri anlattigi zaman, konuları okuduğum zaman cephe aliyorum artik onların kayinvalidelerine arkadaslarim cok çekti çünkü..
Maşallah diyelim canım senin kayınvalidene ne güzel keşke benm de arkadaş gibi olsa ama malesef öyle olmuyor düğünde de bana zor anlar yaşatmıştı unuttum ama böyle yaptıkça art niyet arıyorum artık

Bu ne hiddet bu ne celal? Bünyene zarar.
Eşine bağırman hata çünkü onun bir suçu yok.
Yaşlı insanlar böyle sürekli aranmak istiyorlar.
5 dk arayıp hal hatır sorun kapatın.
Benim kayınvalide de çok sitem eder aramıyorsunuz özlemiyorsunuz diye doğru söze ne denirHoppa
Özlemeye fırsat bırakmıyor ki :)

Bu kaynanalar ne istiyor gelinlerden ya bende nisanliyken kayinvalidem bizi hic aramiyordu erkek tarafi olarak onun aramasi lazimken. Bende esime diyordum o da annesine soylerken gorumcem o da aramiyor o arasin falan diye konusmus arkamdan... zor isimiz valla zorr

siz gelininizi aramışsınız en azından benim kayınvalidem eşimi hergün arar ama beni aramaz
Amaaaan boşverin canım her kelimeden, her hareketten anlam çıkarmayı.
''Aramıyor hayırsız'' sözü aslında sevgi cümlesidir.
Beklediğimiz sıklıkta görüşemediğimiz sevdiklerimize karşı kullanırız.
''Nerelerdesin hayırsız'' ''Aramazsın hayırsız'' gibi sözleri.

Maşallah diyelim canım senin kayınvalidene ne güzel keşke benm de arkadaş gibi olsa ama malesef öyle olmuyor düğünde de bana zor anlar yaşatmıştı unuttum ama böyle yaptıkça art niyet arıyorum artık
Maşallah bizim ki iyidir..Eşimle bir tartışmam olsa beni savunur hemen eşime söylenir hep..Bende ararım onu sürekli konuşuruz bazen saatlerce..Bazen aramadığım oluyor benimde iş yoğunluğundan o zamanda o arar beni hayırdır annecim aramadın hiç der..Ama ben anladığım için onun iyi niyetini bozulmam hiç..Ama seninkinin eşine söylemesi bana biraz art niyetli gibi geldi..Şikayet eder gibi olmuş ve hoş birşey değil bu..En basitinden örnek vereyim eşler arasında kavga sebebine yol açar..Ki açmışta zaten sen eşine bağırmışsın..Ama kayınvaliden sana düzgünce söyleseydi bunu kızım aramadın merak ettim napıyosun annecim diye bir telefon açsaydı sana bunlar olmayacaktı..Ben kayınvalidelerin bu düşüncesizliğine kızıyorum işte..

Su kayinvalide kayinpeder arama konusunu kurala baglamak kadar sacma bir sey yok...
30-40 yasindaki kadinlar 1-2 haftada en az bir kere kayinvalide ariyorlar, neymis bekliyorlarmis...
Yahu herkes kendi cocugundan beklese...
Iki taraf icin de, esi kendi anne babasiyla konsurken alirsin iki hal hatir sorarsin, ya da bayramda seyranda, dogumgununde ararsin, evlerden irak hastalik olur ararsin...
Ben kendi annemi bile kurala bagli aramam ki, ne zaman musait olurum ararim, o da oyle...
Ne sacma konular...
Sinirinize yenilmeyin dedigim gibi arada esiniz konusurken, ozel gunlerde arayin ciksin aradan...
Siz kotu olursunuz, sakin olup azicik yonetin durumu...

Gıcık oluyorum şu sürekli tripli tavırlı insanlara yahu ...
"Beni neden aramadın?"
"Neden sormadın?"
"Neden gelmiyorsun?"

Bazen delirip şöyle diyeceğim; "Sananeeeee ya sananeee canım öyle istedi !"

Yani insanların dertleri oluyor bazen, dediğiniz gibi değil başkalarını, insan annesini bile arayamıyor belki de içinden gelmiyor.

Olabilir yani. Sürekli ilgi bekleyenlere acayip tilt oluyorum ! Ve ben de soğuyorum şahsen. :mad:

hadi ben yüzyüze söylemesini de geçtim o arasın beni telefonda söylesin yani de mi :(

vaktin olmuyo konusmaya diyosun nasil arasin kadin
o kadar sert cvp lar veriyosunuz ki hakli olsaniz bile haksiz duruma dusuyosunuz
eger es ve kv ye de boyleyseniz durun bi dusunun derim
bakalim bana ne cvp vericeksiniz gayet naif bir dil kullandim...

vaktin olmuyo konusmaya diyosun nasil arasin kadin
o kadar sert cvp lar veriyosunuz ki hakli olsaniz bile haksiz duruma dusuyosunuz
eger es ve kv ye de boyleyseniz durun bi dusunun derim
bakalim bana ne cvp vericeksiniz gayet naif bir dil kullandim...
:D:D:D

Çalışan biriyim ve eve geldiğimde ev işi yemek bulaşık derken saat 11 oluyor ve uykum geliyor bu yoğunlukta benden kmlerce uzak annemi haftada 2 kez arıyorum kadıncağız anlayışlı olsun kızım zor işiniz diyor ama kayınvalidem gelinim beni neden aramıyor hayırsız diyormuş eşime eşim de benm ailemi çok sık arayamıyor kv böyle yaptıkça ben daha da soğuyorum sinirleniyorum ay napacağım ben ya yeter artık o beni hiç aramıyor ama eşim evde yok telefonda bağırıp kapattım yüzüne telefonu şeytan diyor ki ara say kayınvalidme ay patlayacağım artık ya :KK43: siz olsanız naparsınız haksız mıyım ya :KK43:
Ben de aynen soğurdum ve aramak hiç içimden gelmezdi.

Çalışan biriyim ve eve geldiğimde ev işi yemek bulaşık derken saat 11 oluyor ve uykum geliyor bu yoğunlukta benden kmlerce uzak annemi haftada 2 kez arıyorum kadıncağız anlayışlı olsun kızım zor işiniz diyor ama kayınvalidem gelinim beni neden aramıyor hayırsız diyormuş eşime eşim de benm ailemi çok sık arayamıyor kv böyle yaptıkça ben daha da soğuyorum sinirleniyorum ay napacağım ben ya yeter artık o beni hiç aramıyor ama eşim evde yok telefonda bağırıp kapattım yüzüne telefonu şeytan diyor ki ara say kayınvalidme ay patlayacağım artık ya :KK43: siz olsanız naparsınız haksız mıyım ya :KK43:

Geçmiş olsun diyim , aynı şeyi bende 2 hafta önce yaşadım . Bende çalışıyorum , ve cuma günleri müsait oldukça arardım 1 hafta aramadım diye beni şikayet etmiş, 2haftadr aramıyor demiş vs... ve ben şuan kötü gelin muamelesi görüyorum , nişanlımda görümcelerin kv demin dolduruşuna geliyor, düşman gibi bana. Allah seninde benimde yardımcımız olsun

Belliki sizin ile konuşmak istiyor ,sizde bir gelin olarak haftada bir arayın hoşnut edin kv gönlünü. hem siz bukadar sinirlenmicek hemde kv bunu sorun haline getirmicektir.

Back
X