- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav büyük konuşmak istemiyorum. Boşanmak pahasına da olsa benim içime sinmezdi. Ömrümün geri kalanını ömür törpüsüyle geçirmek. Kimse kusura bakmasın. Kaynana da kimle yiyorsa onunla yıkasın.Kayınvalidem eşi ile ayrı. Bir önceki konuda söledim en sevmediği gelini benim. Benden nefret ediyor. hep laf sokma, surat asma vs. sonra da durup bana bakacan mi diyor. Bana hiç kızı gibi davranmadı. Ben ona annem gibi davranayım istiyor. Bugün gidecektim aradım evde yokmuş diyor ki sen niye gelecektin. o nasıl bi laf ya..Velhasılı kelam ( inş doğru yazmışımdır :) nikah olmadan 7 gün önce eşimle beni ayırmaya çalıştı, beni hep dışladı, şimdi evde yalnız kalfı diğer gelinleri balı, canı, yavrusu.. Ben.. düşmanı sanki. Ama kabak bana patlayacak böle konularda çok salağım, tam bir kerizim. Benden bahsettikleri tek iyi şey çok merhametliymişim. Bu gidişle ben bakacam herhalde. Ama hayatım kayacak. Şimdi o çok sevdiği gelinleri, onların lafıyla tavır yaptığı bana postalayacak ilerde artik sonra ben naparım bilmiyorum. Bakmak istemiyorum ama eşimde zorda kalsın istemiyorum. millet ne güzel çıkıyor işin içinden ben asla bakmam deyip ben çıkamıyorum.
E t m e y e c e k s i n. Nasılsa her türlü ziyandasın.onlar asla bakmaz. onlar hiç bir işine koşmaz. Ama onlar iyi. Ben yardım ederim hiç görmez. Ben neden bu kadar salağım. onlar iğne kadar iyilik yapıyo amanda aman bana şunu yaptı bunu yaptı. Ben neler yapıyorum hiç umurlarında değil. sanırım yaptığım şeyi pazarlaamıyorum. bilmiyorum ikonlar yapınca iyilik oluyo ben yapınca nasıl olmuyo anlamıyorum
Burda muhatap alınacak kişi yengeniz değil dayınlar ve annendir yani anneanenin bütün çocukları yengem bakmadı bak nasıl mutsuz demek yanlış o kadın senin ananenden sorumlu bile değil bu durumda mutsuz olması gerekenler anneanenin çocukları olurdu..Şimdi bunu niye kurdunuz
Kv nin şu an bakımlık hali yok ki
Onu o zaman düşünün
Anneannemin 4 oğlu var
İki küçük dayım evlendi dedeme kanser tanısı konuldu
3 numaranın eşi çalışmıyor diğerleri çalışıyor
Bu geline muhtemelen kendi çevresi bak sana baktırırlar kp i kv de kp ölürse sana gelir vs dediler
Neyse ben yaşlılarla zaman geçirmem gibi garip çıkışları olmuş arada ama dayım anlam verememiş ev ayrı köy ayrı yalnız git diyen yok misafir olarak 15 ye bir gidiyor vs
Sonuç dedem vefat etti kavga çıktı annesine gitti vs tekrar barıştı yine benzer konudan tekrar bozuldular
Aradan 22 yıl geçti anneannem yalnız yaşıyor ama dayımın eşi mutsuz ve yalnız
Çünkü hep çevre sana kalır dedi ve bunu kurdu
O gün gelince düşünürsünüz
Bu arada sana gelecektim diye birisi beni aradı ve ben evde yoksam neden gelecektin diye sorarım
Yani laf olsun diye gelecekse ayrı bir işi ihtiyacı içim gelecekse ayrı değerlendiririm ona göre zaman ayırırım ona
Kv kötü bir şey dememiş ki
Mesela deseydin biber aldım da birlikte dizeriz sen gösterirsin diye gelecektim yarın gel derdi oturmaya hal hatır sormaya gelecektim dersen yine gelirsin görüşürüz derdi
Vereceğin cevaba göre değerlendirme yapacak sormasında sıkıntı yok
Bana bakican mi diye sorduğunda içinizdekileri dökün kendisinden annelik gormediginizi ve kızı gibi davranamayacaginizi söyleyin. Eğer hatasını anlar davranışlarını duzeltirse aynı ev değil ama yakın evler olabilir. Biz eşimle bu konuları evlenirken konuştuk ve yakından ev tutmaya karar verdik. Hangi taraftan olursa olsun hangisi yalnız kalırsa böyle yapicaz. Ben de eşim de iki kardeşKayınvalidem eşi ile ayrı. Bir önceki konuda söledim en sevmediği gelini benim. Benden nefret ediyor. hep laf sokma, surat asma vs. sonra da durup bana bakacan mi diyor. Bana hiç kızı gibi davranmadı. Ben ona annem gibi davranayım istiyor. Bugün gidecektim aradım evde yokmuş diyor ki sen niye gelecektin. o nasıl bi laf ya..Velhasılı kelam ( inş doğru yazmışımdır :) nikah olmadan 7 gün önce eşimle beni ayırmaya çalıştı, beni hep dışladı, şimdi evde yalnız kalfı diğer gelinleri balı, canı, yavrusu.. Ben.. düşmanı sanki. Ama kabak bana patlayacak böle konularda çok salağım, tam bir kerizim. Benden bahsettikleri tek iyi şey çok merhametliymişim. Bu gidişle ben bakacam herhalde. Ama hayatım kayacak. Şimdi o çok sevdiği gelinleri, onların lafıyla tavır yaptığı bana postalayacak ilerde artik sonra ben naparım bilmiyorum. Bakmak istemiyorum ama eşimde zorda kalsın istemiyorum. millet ne güzel çıkıyor işin içinden ben asla bakmam deyip ben çıkamıyorum.
Madem öyle cok sevdigi gelinleri baksın parmagımı bile kıpırtdatmam ben olsam..Hem kötü davranıcak hem ayrım yapıcak hemde senin bakmanı bekliyo ne alakaaaKayınvalidem eşi ile ayrı. Bir önceki konuda söledim en sevmediği gelini benim. Benden nefret ediyor. hep laf sokma, surat asma vs. sonra da durup bana bakacan mi diyor. Bana hiç kızı gibi davranmadı. Ben ona annem gibi davranayım istiyor. Bugün gidecektim aradım evde yokmuş diyor ki sen niye gelecektin. o nasıl bi laf ya..Velhasılı kelam ( inş doğru yazmışımdır :) nikah olmadan 7 gün önce eşimle beni ayırmaya çalıştı, beni hep dışladı, şimdi evde yalnız kalfı diğer gelinleri balı, canı, yavrusu.. Ben.. düşmanı sanki. Ama kabak bana patlayacak böle konularda çok salağım, tam bir kerizim. Benden bahsettikleri tek iyi şey çok merhametliymişim. Bu gidişle ben bakacam herhalde. Ama hayatım kayacak. Şimdi o çok sevdiği gelinleri, onların lafıyla tavır yaptığı bana postalayacak ilerde artik sonra ben naparım bilmiyorum. Bakmak istemiyorum ama eşimde zorda kalsın istemiyorum. millet ne güzel çıkıyor işin içinden ben asla bakmam deyip ben çıkamıyorum.
Suç yüze geç dize gülümonlar asla bakmaz. onlar hiç bir işine koşmaz. Ama onlar iyi. Ben yardım ederim hiç görmez. Ben neden bu kadar salağım. onlar iğne kadar iyilik yapıyo amanda aman bana şunu yaptı bunu yaptı. Ben neler yapıyorum hiç umurlarında değil. sanırım yaptığım şeyi pazarlaamıyorum. bilmiyorum ikonlar yapınca iyilik oluyo ben yapınca nasıl olmuyo anlamıyorum