- 23 Eylül 2019
- 563
- 1.739
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tip şeyleri erkekleri araci yapmak yerine anneler konusmali bence. Ben evlenirken annemle k.v konusmuslardi.ne biz onlara yaptik ne de onlar bize. kardesim evlenirkende gelinimizin annesiyle annem konustu.yine aynı sekilde kimse kimseye bohca yapmadi. nışan alışverisine gelinimiz beni cagirdi ama ben gitmedim ne gerek var siz kardesimle gidip beğenin alin dedim. Yani bana tuhaf geliyor gelinin camasirini geceligini benim görmeme ne gerek var. Babam kredi kartini kardesime verdi onlar ikisi aldilar.
Evet nişanlın için hazırla iyisini yap bana gelen hepsi çöptü.Eşim kıymet bilmedi bilmeyecekse yapma kendi eksiğini al.Merhabalar,
Nişandan önce nişanlıma hiç öyle bohça işlerine gerek olmadığını sevmediğimi annesinin de zahmete girmemesini söylemiştim. Nişanlım da annesinin önceden bir şeyler hazırladığını bildiği için ona bunu söyleyememiş. Ben de hevesi vardır dedim içimden ve uzatmadım. Daha sonra da sandık falan almış annesi(ki hiç istemediğimi biliyordu nişanlım) Bu süreçte bana bir şey sorulmadı ne istersin diye ben de çok takmadım zaten ayrı şehirlerdeyiz. Nişanda bohça geldi tabi hakkını yiyemem güzel süslenmişti. Ama içindekileri hiç beğenmedim 90 yıllardan kalma gibi her şey. Çok eski zaman işi. Evet bohça istemeyen birine göre çok takıldım buraya biliyorum ama yine de insan bi özen ilgi bekliyor. Onlar yalnızca bana bohça hazırlamışlardı. Şimdi bizim de bohça götürmemiz gerekiyor. Ben daha önceden kv, kp ve evdeki kaynım için bohçalık bir şeyler aldım yaptırdık da annemle ama şimdi ben vazgeçmek üzereyim sadece nişanlıma bohça götüreyim diyorum sonuçta onlar da sadece bana getirdiler. Bir yanım kötü mü düşünüyorum diyor açıkçası bilemedim sizce?
Not:Evet bu da bir dert benim için affedin![]()
Hazir madem goturun verin. Herkes icinden geleni yapar,nasil yaparsaniz da oyle olur bu islerin bir kurali yok. Cok mutlu olursunuz insallah
Dedigim gibi bir kurali yok,nasil yaparsaniz oyle olur. Ben cok eglenmistim bohca meselelerinde, esim bana kendisi hazirlamisti,ben de esime ve aileden gorustugum birkac kisiye hazirlamistim. Umarim siz de severek eglenerek atlatirsiniz bu sureciÇok teşekkür ederim. İnşallah
Yorumlardan sonra sadece nişanlıma yapmaya karar verdim.
Aklıma içinden ayıcıklı pijama ve giyince göğüslere kadar gelen külot çıkan nişan bohçam geldi
Yok yav vallahi haklıyım ben bu kadını sevmemekte. Kaç yıl geçmiş üstünden. Bak yine sinir oldum![]()
Sen kv kp bohcani yap ver sonradan lafi olmasin.Iyi kotu deme yaptin mi yaptin.Merhabalar,
Nişandan önce nişanlıma hiç öyle bohça işlerine gerek olmadığını sevmediğimi annesinin de zahmete girmemesini söylemiştim. Nişanlım da annesinin önceden bir şeyler hazırladığını bildiği için ona bunu söyleyememiş. Ben de hevesi vardır dedim içimden ve uzatmadım. Daha sonra da sandık falan almış annesi(ki hiç istemediğimi biliyordu nişanlım) Bu süreçte bana bir şey sorulmadı ne istersin diye ben de çok takmadım zaten ayrı şehirlerdeyiz. Nişanda bohça geldi tabi hakkını yiyemem güzel süslenmişti. Ama içindekileri hiç beğenmedim 90 yıllardan kalma gibi her şey. Çok eski zaman işi. Evet bohça istemeyen birine göre çok takıldım buraya biliyorum ama yine de insan bi özen ilgi bekliyor. Onlar yalnızca bana bohça hazırlamışlardı. Şimdi bizim de bohça götürmemiz gerekiyor. Ben daha önceden kv, kp ve evdeki kaynım için bohçalık bir şeyler aldım yaptırdık da annemle ama şimdi ben vazgeçmek üzereyim sadece nişanlıma bohça götüreyim diyorum sonuçta onlar da sadece bana getirdiler. Bir yanım kötü mü düşünüyorum diyor açıkçası bilemedim sizce?
Merhabalar,