- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi musmutluluk
-
kişisel hediyeden bahsediyorsan,ilk tanışma için fazla abartılı olur.
çiçek ve yanına tatlı...yeterli bence.
ama evde gorusmucez kı. Kendısıyle baska bır ılde goruscez. Istemeden once ılk ve son gorusum olcak.
ya gıtmıcem de ıste elım bos gıtmek ıstemedım. Hem ılk tanısma bu ona deger verdıgımı anlasın dıye olamaz mı?Neden bir hediye onu anlayamadım?
Evine gitmeyeceksin üstelik anladığım kadarıyla?
ilk tanisma oldugu icin
cicek ve yas pasta yeterli olur diye düsünüyorum
hmmm...o zaman sadece çiçek.
ben hala hediye alınması taraftarı değilim.
emin ol alacağın zaman çok gelecek.
en kötü sözlendikten sonra,anne sana ilk hediyemi almak istedim dersin ve alırsın.
ilk tanışma.
adı üstünde:ilk.
hediye abartılı olur.
anladım yardımınız ıcın tesekkurler :)canım evine gittiğin zaman alırsın. Dışarıda görüşeceksiniz, bir mekanda masada hediye vermek uygun değil bence. Beklemezde senden zaten
ya gıtmıcem de ıste elım bos gıtmek ıstemedım. Hem ılk tanısma bu ona deger verdıgımı anlasın dıye olamaz mı?
cvp ıcın tesekkur ederım canım :) ben heyecandan ne dusundugumu bılmıyorum ya.Şİmdi güzel kardeşim bana sorarsan evine gitseydin pasta bile çok,sadece çiçek götürmek yeterlidir,
Am sen evine de gitmeyeceksin,başka bir yerde buluşacaksınız, sonuçta bu durumda bir hediye alınması gereken biri varsa o da sensin aslında,
ama eğer o sana bir hediye düşünmez de sen çantandan bir hediye çıkarırsan, yada bir çiçekle onun yanına gidersen nasıl bi başlangıç olur bu?
ı ıh olmuyor bence
Bırak o senin için bişey düşünmüş olsun..
cıcek olabılır ama ben kalıcı bısey dusundum. Mesela bır eşarp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?