Kayınvalıdeme hedıye

Bence hiç gereği yok.
Eve gitseydiniz çiçek veya yiyecek bir şey olabilirdi.
Kişisel bi hediye ilk görüşme için abartı.

Ona değer verdiğimi anlasın diyorsunuz da tanımadığımız insanlara değer vermeyiz ki (:
Yanlış anlamayın siz öyle düşünmüyorsunuzdur ama göz boyama gibi ilk görüşmede hediye.

Tanıştıktan sonra alırsınız hediye sonraki görüşmelerde, daha anlamlı olur.

ben hiç bişey almamıştım ya acaba ben mi düşüncesizim:ssz:
çoğu arkadaşla aynı fikirdeyim abartıya kaçmadan güzel bi çiçek yanınada tatlı ya da çikolata alabilirsin:13:
Evlerıne gıtseydım cıcek tatlı guzel olur ama kayınvalıdemle baska bır ılde goruscez. Kendısı amasyalı ankaraya gıtcek. Bızde ankarada goruscez. Bende ızmırlıyım buarada :) olay baya karısık anlıcagınız.

pişman olacağın şeyler yapma bence
evlenince, ilk tanışmamızda hediye almıştım almaz olaydım değmezmiş bana çektiriyo gibi konular açma ihtimalin her zaman var
önce o alsın:103:
anladım canım buda bı bakıs acısı tabı... Hayatın neler gostercegını bılemeyız

bence muhakkak hediyelesin
ben evlerine gitceksiniz sandim onun icin pasta cicek yazmistim
madem disarda bulusacaksiniz ,yarim elma gönül alma misali
el emeginiz yada bir dülbent her ne olursa olsun bir hediye götürmeniz güzel olur diye düsünüyorum
evet bende oyle dusundum sonunda benımle aynı fıkırde bırısı olması hosuma gıttı
:)

Anlaşıldı sen illaki hediye verme tarafındasın :1: bu arada hemşeriymişiz
valla sen o kadar yol gelip düşünmüşsün bunu inşaallah oda bu inceliktedir :nazar: hayırlı olsun şimdiden heyecan yapma:ssz:

canim bende ilk tanismaya gittigimde kendi el emegim degil ama o oyle sandi bir arkadasim kursa gidiyordu cok guzel duvar susu yapiyordu bende paket yapip goturmustum ama hediye mediye bos tatlim sen gittigin yerde cok heyecanlanma tatlim bak benim gibi karizma yerlerde olur ayyyyyy ben bir heyecanlan bunlar cok luks biryer ayirttirmislar aksam yemegi cin neyse ben suslen buslen kasila kasila git cit pit konus kavinpeder birsey isteyecekmis bende birsey diyecek diye ifinim derdemez kar gibi beyaz ortuye koca kola bardagini dok neyse yer olsa dibine gircekdim kayinvalidede ayy rezil olduk dedi ben tam bittigim noktadaydimki kayinpeder sacmalama ne rezili alt tarafi kola dokuldu dedide rahatlamistim ama neyse kum kum oturdum ne yedigimide anlamadim birsey kirarim yada dokerim diye ayyyy allahim aman dikkat et benden tavsiye cok heyecanlanma elin ayagin birbirine karismasin inanki hediye hatirlanmiyorda bu olay yilin bombasi :37:

Anlaşıldı sen illaki hediye verme tarafındasın :1: bu arada hemşeriymişiz
valla sen o kadar yol gelip düşünmüşsün bunu inşaallah oda bu inceliktedir :nazar: hayırlı olsun şimdiden heyecan yapma:ssz:
hemserım :)
ınsallahh bakalım cok olaylar atlattık bu asamaya gelene kadar hakkımda ne hayırlıysa o olsun. Ben bı patık yemenı tarzı bısey dusunuyorum yınede.

canim bende ilk tanismaya gittigimde kendi el emegim degil ama o oyle sandi bir arkadasim kursa gidiyordu cok guzel duvar susu yapiyordu bende paket yapip goturmustum ama hediye mediye bos tatlim sen gittigin yerde cok heyecanlanma tatlim bak benim gibi karizma yerlerde olur ayyyyyy ben bir heyecanlan bunlar cok luks biryer ayirttirmislar aksam yemegi cin neyse ben suslen buslen kasila kasila git cit pit konus kavinpeder birsey isteyecekmis bende birsey diyecek diye ifinim derdemez kar gibi beyaz ortuye koca kola bardagini dok neyse yer olsa dibine gircekdim kayinvalidede ayy rezil olduk dedi ben tam bittigim noktadaydimki kayinpeder sacmalama ne rezili alt tarafi kola dokuldu dedide rahatlamistim ama neyse kum kum oturdum ne yedigimide anlamadim birsey kirarim yada dokerim diye ayyyy allahim aman dikkat et benden tavsiye cok heyecanlanma elin ayagin birbirine karismasin inanki hediye hatirlanmiyorda bu olay yilin bombasi :37:
yaaa bak bende sımdıden heyecanlıyım. Ben kayınbabamla tanıstım zaten. Kayınvalıdem ben ve erkek arkadasım olcak gorusmede. Senınkıde cok kotu olmus canım ya :) oyle yemeklı bıyere gıtsek bende kesın senın gıbı kırar dokerım. Cok sakarım da :)

Ben abartmışım o zaman ya ayakkabı almıştım ben müstakbel kayınvalideye :52:
Ama ilk tanışma değildi ameliyat olmuştu ziyaretine gitmiştim (başka şehirde yaşıyor)
Erkek arkadaşımda anneme ve bana kazak getirmişti altta kalmak istemedim yani.
Ama eşarp güzel bir seçim.

Kızlar yardımınıza ıhtıyacım var. Erkek arkadasım haftaya kayınvalıdemle tanısmaya goturcek. Elım bos gıtmek ıstemıyorum. Hedıye olarak ne goturebılırım.

çok tatlısın canım ya bende öyleyim şimdiden ne hediye götürsem diye düşünüyorum yani varlıklı olsam dünyayı taşır götürürüm o derece:)insan sevdiğinin annesi olunca onuda sevdiği kişi kadar mutlu etmek istiyor.bence eşarp çok iyi bi secim baba olmasa bile babayada bi gömlek götürmeni tercih ederim .allah yardımcın olsun tatlım;)

Ben abartmışım o zaman ya ayakkabı almıştım ben müstakbel kayınvalideye :52:
Ama ilk tanışma değildi ameliyat olmuştu ziyaretine gitmiştim (başka şehirde yaşıyor)
Erkek arkadaşımda anneme ve bana kazak getirmişti altta kalmak istemedim yani.
Ama eşarp güzel bir seçim.

evet bend karar verdım canım :)

çok tatlısın canım ya bende öyleyim şimdiden ne hediye götürsem diye düşünüyorum yani varlıklı olsam dünyayı taşır götürürüm o derece:)insan sevdiğinin annesi olunca onuda sevdiği kişi kadar mutlu etmek istiyor.bence eşarp çok iyi bi secim baba olmasa bile babayada bi gömlek götürmeni tercih ederim .allah yardımcın olsun tatlım;)
cok tesekkur ederım canım o senın tatlılıgın :) kayınbabam amasyada olcak ozaman onu goremıcem malesef. kayınvalıdem ankarada olcak ben bı yemenı patık tarzı bıseyler dusunuyorum.

cok tesekkur ederım canım o senın tatlılıgın :) kayınbabam amasyada olcak ozaman onu goremıcem malesef. kayınvalıdem ankarada olcak ben bı yemenı patık tarzı bıseyler dusunuyorum.

canım el emeği ise bence paha biçilmez bir hediye.herşey gönlünce olsun;)

Hiçbir şey alma.

Kısmet olurda evlenirseniz, zaten sana kök söktüreceği için alsan da ilerde pişman olacaksın.

Haketmediğini düşüneceksin. :)

Bazı yorumlara anlam vermek de güç.
Hep böyle önyargılılar mı acaba?
Tanımadıkları kadını kötü kaynana yaptılar hemen...

Hiçbir şey alma.

Kısmet olurda evlenirseniz, zaten sana kök söktüreceği için alsan da ilerde pişman olacaksın.

Haketmediğini düşüneceksin. :)
valla suan ıcın bı sorun yok hayırlısı ben ıyı davranayımda kotu olursa ozaman kendısı bılır.

Back
X