Kayinvalideme nasil davranacagimi bilemiyorum

Sarirenkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
10
5
1
Arkadaşlar uzun olabilir ama lutfen okuyun ki obfektif yorum olsun benim icin.kv ile tanistigimda beni cok sevdi cok iyiydi ama sonra istediki herseye o karar versin evimin esyalarini bile istersen ben seçeyim dedi.bi masayi ondan habersiz almamiza bile sok olmustu.ev dizme esya alma ve benim icin onemli olan her anda kavga cikardi neyse evlendik dogumum oldu kavga cikardi ev tasidim kavga etti cocugum sunnet oldu kavga cikardi yani normalde baksaniz aramizda hic sorun yok sohbet ederiz ara ara yemeklere cagirir ben cagiririm ihtiyacim olunca cocuguma bakar haftada en azbir mutlaka gorusuruz evler yakin amaa ne zaman önemli benim icin ozel gun olsa basima resmen cekilmez sorunlu kavgaci agzi bozuk herseye alinan kadin gelir geriye baktigimda her ozel anim uzuntuyle gecmis.esim yeri gelince bana hak verir annesini uyarir(ve o an kv bayginlik gecirir oglundan kuser bizi nankorluk ile suclar)kimi zaman annesine hak verir bana kinci olma unut gecmiste kaldi der ve ben napacagimi bilmiyorum evlilik oncesi seyler olsa unutayım derim ama evliykende ayni ozel onemli bi zamanda sorun cikariyor sonra iyi oluyo bana karsi ve ben tavrimi surdurunce kinci olmus oluyorum bu arada kv nin acaba huyumu bu dedim ama eltime asla bole degil ona hiçbirşeye sorun cikarmaz yuzune soledim bunu(yine bayginlik gecirdi ama hala ayni)ama gelinlerine esit davrandigini idda eder heryerde napicam bole inanin bilmiyorum cok uzuluyorum

Mesafe koyun aranıza.. Saygınızı bozmadan açık açık ifade edin ne istediğinizi.. Ayılma bayılmaları da gülün geçin öyle basit şeyler için olmaz öyle..
Ya kuşk farkı, kültür farkı, ben daha bilirim tarzı davranışlar..
sanırım yaşlandıkça insanların huyları değişiyor, artık boşverip idare etmekten başka çare yok..
Herkesin derdi aynı vesselam..
Ya bu kaynanaların hepsi kötü ya gelinler fena
Şaka tabiki de..
Gereksiz muhabbetlere girmeyin, konuları uzatmayın,uzatılırsa karşı taraf tarafından hemen bi su wc molası için kaçın konuyu değiştirtin(taktik!)
Çok soru sormayın, yemek görüşme işlerini azıcık uzatın(haftada 1 ise 10 günde 1 olsun atıyorum)
Birde özel günlerin planını sinsice siz yapın kimseye bahsetmeyin ve erken davranın kaynananıza fırsat vermeyin..
Ne desem bilemedim aklıma bunlar geldi..
eşinizle de aranızı iyi tutun size bağlayın, kendi kararlarını önce kendi ailesine göre alsın..

Kayinvaliden iyi değil sen idarecisin bence
Aynen öyle oluyor.. Kendimden pay biçeyim..
Annem bana eşim tarafı ile aramızın iyi olmasını konusunda bana şöyle dedi;sen idarecisin yoksa olmazdı..
Bir gün arkadaşla konuşurken biz kavga etmiyoruz dedim tabi dedi sen herşeye evet dersen ılıman olursan neden kavga edesin ki dedi..
ikisi de sonuna kadar haklıydı..

Çok haklilar çünkü eşyalarini seçiyor ondan izinsiz bisey alınmıyor her özel gününüzü burnundan getiriyor ona ragmen kadina tavir koymamişsın bu da senin idareci oldugunu gösteriyor biraz mesafe ve tavir koy istersen

Yüzünüzü yumuşak bulmuş canı nasıl isterse öyle davranıyor kayınvaldeniz.
Planlarınızı,aldığınızı,yaptığınızı anlatmayın biraz mesafe koyun.
Gidip gelme sıklığınızı da gözüne sokmadan hafif hafif azaltın.
Şu yaşıma kadar öğrendiklerimden biri de şu:
Etrafımızdaki insanların bize nasıl davranacağını biraz da biz belirliyoruz.
Misal eltime böyle davranmıyor diyorsunuz çünkü eltiniz sınırı en baştan çizmiş.
Siz de daha evlilik aşamasındayken bu sınırı çizmeliydiniz, 'dur' demediğiniz için kadın da ara ara gaza basıyor.
Sizi test ediyor, kazandıkça kendine güveni artıyor ve yeni bir atraksiyon içine giriyor,
adeta kısır döngü gibi.
Açıkca konuşarak baş edebileceğiniz bir tip değil belli ki hem kurnaz hem tiyatrocu.
Onun silahlarıyla silahlanın.

Arkadaslar topluca cvp vereyim esim aileme karsi genellikle cok iyi cunku onlar esime cok deger verir hal boyle olunca esim istiyorki kendisi ve benim ailem gibi kv ve benim aramda mukemmel olsun ne kadar annesinin yaptiklarini ara ara görsede sağlam bir tepki koyamiyor kv hemen oğluna laf vuruyor acitasyon yapiyor sekeri tansiyonu yukseliyor nasil oluyorsa ve sonra esimle benim aram bozuluyor bu sefer esim bana ve aileme soguk oluyor idare etmeye calisiyorum evet ama cok zorlaniyorum.eltim mesafe koydu cunku kaynim buna musait esim ole degil duskun ailesine karsi cok daraldiginda annesinide kirar kirmaz degil ama kv ders almaz.gecende tum komşularımin yaninda kv ben ikisinede aynıyım hic birine farkli davranmam dedi de sok oldum bise diyemedim.
Tavır koy diyenler olmus ama bu sefer kinci gecimsiz olan ben oluyorum ne yapsin kadin daha kiymet bilin oluyor normalinde de gercekten sorun cikarmaz ama anlamiyorum benim mutlu olacagim zamani gozluyo hoppp bi olay

ben bu kayınvalıdeler cocuklarının neden huzurunu bozmak ıster bır turlu anlayamıyorum
kaynanasavar uretılmelı zırh gıbı bırsey olmalı onu gıyenın karsısında kaynananın nutku tutulmalı
bıktık yeminle

Birde yeri geldi sert çıktım yeri geldi guzelce söyledim esimin yaninda da kirmadan hatasını soledim ama yok inanin bana suan dunya kadar iyilik yapsa icim isinmiyor ona karşı halbuki basta cok severdim bana kalsa iliskiyi tamameb keserim ama esimle bosanma asamasina geliriz ole olursa.kv konusu haric esimle cok iyi anlasirim.beni sever deger verir ama ailesiyle kopuk olmaya asla dayanamaz

Sen gayet idareci davranmışsın bence.belki kv oğlunun sana karşı olan sevgisini kıskanıyordur.bu yüzden boyle yapıyordur.eltime yapmıyor demissin belki eltin ve kaynının arasındaki muhabbet sen ve esin arasındaki muhabbet gibi degildir.o yuzdende kv oglunun sana karsi olan sevgisini kıskanıyordur.

Görüşmezdim net olarak. Ama boyle bir şansınız yoksa siz de bayiliverin bir iki defa. Üstelik kolay kolay iyilesmeyin . Evde hiçbir şey yalamayın mesela....

Idare ediyorum ben yıpranıyorum idare etmiyorum bu sefer esimle aram bozuluyor iste sorum tamda bu ne yapayim peki ole bise olsaki kendisi hatasini anlasa

Benim kv de çok benzer, onun yüzünden evliliğim bitme noktasına gelmişti. Ben gene eşimin hatrına barışıp görüşmüştüm ve aynen sizinki gibi her şeyime karar veremedikçe gene küstü durup dururken. Takmamaya çalışıyorum ama bazen insan doluyor haklısınız. Eşinizin tavrı önemli, haklıyı haksızı görüyor mu sizi savunuyor mu bu önemli.

Eşim kv ye inansaydı biz çoktan boşanmıştık. Düşün, çocuk yapmayayım diye eşime karın seni sevmiyor, paranı yiyor seni kullanıyor çocuk yapıp seni kendine bağlayacak paranı yiyecek vs neler neler demiş...6 senelik evliyim ve kv nin bu lafları yüzünden adamın da aklı karıştı ve hala biz çocuk yapamıyoruz, hala evliliğimizi başa döndürmeye çalışıyoruz. Eşinizle bozuşmayın, meydanı kv ye bırakmayın, yoksa benim gibi dağılanı toparlamak için uğraşırsınız...

Görüşmezdim net olarak. Ama boyle bir şansınız yoksa siz de bayiliverin bir iki defa. Üstelik kolay kolay iyilesmeyin . Evde hiçbir şey yalamayın mesela....
Iste sorun su ki normal yasantimizda gorusmemeyi gerektirecek bise yapmiyor sorun olsada idare edilecek tarzda oluyor ama ne zamaki biz bi onemli bise yapacak olsak dunyanin en fena kv si oluyor ve ben o an kavgada etsem bos olan benin guzel animin mahfolmasiyla kaliyor

Iste sorun su ki normal yasantimizda gorusmemeyi gerektirecek bise yapmiyir sorun olsada idare edilecek tarzda oluyir ama ne zamaki biz bi onemli bise yapacak olsak dunyanin en fena kv si oluyor
Idare etmeyin işte. Oyu olmakla idare edilebilir olmak arasında fark var. Hem siz de o özel günden hemen önce bir bahaneyle ara bozun ya da o sorun çıkardığı an atin kendinizi yere daha o bayılmadan.

Benim elimi kolumu baglayan esim sirf kv yuzunden kotu olmak istemiyorum annesini haksizda gorse onunla kotu ve uzak olmaya dayanamıyor ben kv ye kusup gitmesem esim hak verse bile bakiyorumki yinede morali bozuk cani sikkin ve uzatirsam bi bahaneyle kavga kaçınılmaz

Pöfff aynısı valla. Benim eşimin de tek hayali aramızın mükemmel olmasıydı, kv ne yaparsa yapın beni eşime kötüleyecek bir şey bulurdu. Velhasıl, ben artık (eşimin öğüdüyle ve kv yi iyi tanıdığımdan) onun bana karşı kullanabileceği hiç bir şey vermedim ona, asla özelimden, ailemden bahsetmedim, zaten ailemle küstü görüşmüyorlar, bana karşı kullanacağı koz vermedim. Kv son kez küstüğünde eşimin gözüne soka soka gittim kapı açılmadı, aramalarıma cevap verilmedi, eşime durumu anlattım ben ilgilenirim dedi, sonrasında bir şey demedi ben de sormuyorum, görmüştür umarım annesinin geçinmeye gönlü olmadığını. Bu tarz eşinin gözüne sokacak olaylar olması lazım.

Gelini kıskandıklarından, istedikleri gibi yönetemediklerinden, gelin oğlumun parasını yiyor düşüncesinden, başka yöneteceği gelin adayı bulduğundan...Benim yaşadıklarım bunlar çünkü, eşimle ailesi yüzünden kavga ettiğimizde aynen bunları dedi kv eşime. Asla çocuk yapma, başına kalır boşanamazsın, seni çocukla kendine bağlamak istiyor, seni sevmiyor neler neler demiş. 6 yıllık evliyim bebek istiyorum kv yüzünden daha yapamadım düşün. Allaha havale ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…