Kayinvalideme nasil davranacagimi bilemiyorum

Eşinizin burcu ne?

Benim kayınvalidede gelinler arasında ayrım yapıyor bunu farkettiğiimden beri soğudum ondan çok da arayıp sormuyorum beklentimi de sıfıra indirdim ..

Olması gereken herşeyi yapmışsınız yüzünüde demişsiniz yapacak bir şey kalmamış artık değişmez kabullenecen

Benim kvde de gelin ayrımı yapar. Beni iyiniyetli gördüğü için herşeyini bana yaptırmaya çalışıyordu,eskisi gibi gitmemeye başladım. Anca o zaman dank etti. Bahane bul eskisi gibi davranma sıcak olma anlar.

Kıs-ka-nı-yor. Normal zamanda kıskanıcak birsey bulamıyor belli ki özel günlere sarmış
Normal bir günde de çok mutlu olun mesela alısveriş dönüşü bi uğrayın bak anne bayılarak bunları aldım kendime baksana nasıl güzel diyiverin bakalım tepkisi ne olcak?

Yemin ediyorum aynı benim cadı kaynana.dugunumu doğumumu çocuğumun doğumgününü en son da memurluğu kazandığım günü rezil ettiler sonuç görüşmüyorum kadinla zaten görüşmüyorduum ama kocasıyla görüşüyoduk artik onla da kavga ettim onu dolduruyo çünkü iyi oldu öyle.otursunlar ikisi reziller.

Ona koz vermiyorum ki esimi doldursun bise bulunca dolduruyor zaten ama bosan iste bununla olmaz falan tarzi seyler hic söylemedi yani duymadim esimden de kendinden de bilemem.ama benim yanimda da esimin yaninda da iyi olun der hep aileme deger verir onlarda ona verir.baslarda cok sorun vardi ama cozduler gibi..isim olunca çocuğumu birakayim derim hic reddetmez hakkını yiyemem ama sorunu ne anlamiyorum eltime cok yanasamadigi icin beni elinin altında istiyor sanirin bari buda uzak durmasin misali.bende direndikce o da kabullenemiyor baslarda temizlik falan yapmamı beklerdi anneme bile sikayet etmisti gelip yardim etmiyor diye ama cok cok ihtiyaci olmadikca asla yapmiyorum onu kabullendi gibi benim mutlu olmama dayanamıyor ozel anlarda eve girince bile surat bes karis girer ve eve bise alinca tatile gidince hasta olur yuzunun seklu degisir resmen iste o yuzden ne yapicam bilmiyorum bi ole bi bole

Benimki de böyle özel günler insanın hayatında bir kere oluyor içine etmesine gerek yok ve bu mutlu günlerde yaşanan şeyler unutulmaz

Eşimle gittiğim tek tatili mahveden, tatil planı yaptığımızda eşimi doldurup göndermeyen, eşimle kavga edip 1 hafta annemle babaannemin yanına gittiğimde eşime, seni orda aldatıyor, seni sevmiyor kullanıyor, paranı yiyor, çocuk yapıp seni kafesleyecek....gibi şeyler söyleyen insan...Aman kız verme asla ve asla. Ailen kendin hakkında en ufak şey söyleme asla özelini paylaşma.

Anladım duygusal, ailesine düşkün. Benim eşim de Aslan ama o da öyle ailesine çok düşkün. Kv kp çok bağımlı yetiştirmişler. Senin kv çok uyanık kuzum aynı benimki gibi. Onlara onlar gibi davranmaktan başka çare yok, benim konularıma aç bak aynısı işte yaşadıklarımı gör. Hala evliliğimi toparlamaya çalışıyorum. Eski haline halen %100 dönemedi düşün. Allaha havale ediyorum.

Sizin kv aciktan kötülük yapiyor sizi surekli kotuluyor falan ama benim ki ole degil ogluna kendini asla ole göstermez beni kötüleyip bosan dese esim belki görür annesinin kotulugunu ama benimki surekli kendini mukemmel anlayisli kv gosterme cabasinda ve benden istedigini alamayincada ben sizin iyiliginizi dusunuyorum ama anlayan yok iste hastayim gibi nankorsunuz gibi acitasyonlara giriyor o yuzden napacagimi bilmiyorum.sizinki direk gorusmeme sebebi amA benimki alttan alttan yapıyor ve ben kinci oluyorum bu sefer

Özel günlerde sizi üzüyor olmasının tek sebebi kıskanması.yani çocuklarda olur ya hani önemli bir günde annesine 2 kat eziyet eder aynı o mantık bence

Benimki de böyleydi...6 sene sonunda eşim biraz anladı (umarım), hep kendini iyi gösterme çabasında, dışardan bakarsanız ooo ne iyi dersiniz. Tam sizinki gibi inanın.

bence çocuklarının değil oğullarının benim ki kızının yuvası bozulacak diye aklı çıkıyor inanın

bence çocuklarının değil oğullarının benim ki kızının yuvası bozulacak diye aklı çıkıyor inanın

Benimki de öyle. Kızının yuvası bozulmasın diye damadı her gün besliyor, Güleryüz canım cicim neler neler. Benim görümcem makarna bile yapamıyormuş (kendi söyledi ), kv her akşam yemeklerini yapıyor.

Ole cok zorlaniyorum ki bide benim en buyuk hatam cok guleryuze alistirdim ole sen sekrak guleryuzlu oldumki simdi bu başıma bela oldu oldu da annesi geldi bize asla surat asmam ama normal durdum diyelim esim bile bi sorunmu var annem geldi diyemi surat astin der halbuki her daim gulup oynayamam ya esime bole desemde inanmiyor mecburen zorla gulek zorunda kaliyorum inanin kv beni cok yordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…