Kayinvalideme tasinmali miyim? :s

Kizlar kayinvalidemle karsilikli oturuyoruz. Biz kiradayiz onunsa kendi evi. Gorumcmle birlkte oturuyr esi vefat edeli 5 yil oldu. Biz de birikim Yapalim diye boyle bisey dusunduk esimle. Kv asiri titiz bi insan. Yere bir dmla su damlasa bezi alir siler yikar o bezi! O derece yani. Grmcem ve esim de sikaytlenyo cogu zamn kvdemin bu huyundan.ben de temizimdir toz bile yoktur evimde ama daginik bi insanim yani benm huyum da bu . Beni oldugum gibi kabul etmez de daginiksin soylesin boylesin diye yargilar ama ben onun asiri titiz oldugunu blyrm ve o da boyle deyip hic biseklde kotu bisey soylemem ve daha cok onun evinde ona uyum saglamaya calisirim.Bi de 1 yasinda kizim var allah razi olsun bakiyo ona ben calisiyorum cunku. Kv iyi bi insan ama iste titizlik hastaligi beni bezdirir diye korkuyorum. Bi de sonucta 2 yil alistim ayri ev rahatligina . Geri donusu yok bu isin bu yuzden bi karar asamasindaym ve cikmazdayim su an. Fikirlerinize ihtiyacim var ne yapmaliyim?

Başlığı görür görmez hayııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrr dedim ne kadar iyi olursa olsun aynı evde olunca herşey bambaşka olur bence denemeyin.

bencede taşınmamalısın nasıl göze alabiliyorsun şaşırdım valla biz aynı apartmanda olduğumuzda halde zor oluyor bence kesinlikle hayııııır:50:

Bence de taşınma aynı evde olmak çok zor birşey düzenleriniz de farklı çok başın ağrır bence yapma birikim yapıcam diye huzurundan olma.

Ben kv 8 yil birlikte yasadim bide bana sor hep arkamdan dedikodu
Sanki kendi iyi gibi hep duyunca agliyordum . sonunda ayri eve ciktik
sabah kalktim eve bakiyorum ruyadamiyim diye . kendime cimdik attim
Valla demem Oki agrimayan basini agritma .

Son düzenleme:
Kizlar kayinvalidemle karsilikli oturuyoruz. Biz kiradayiz onunsa kendi evi. Gorumcmle birlkte oturuyr esi vefat edeli 5 yil oldu. Biz de birikim Yapalim diye boyle bisey dusunduk esimle. Kv asiri titiz bi insan. Yere bir dmla su damlasa bezi alir siler yikar o bezi! O derece yani. Grmcem ve esim de sikaytlenyo cogu zamn kvdemin bu huyundan.ben de temizimdir toz bile yoktur evimde ama daginik bi insanim yani benm huyum da bu . Beni oldugum gibi kabul etmez de daginiksin soylesin boylesin diye yargilar ama ben onun asiri titiz oldugunu blyrm ve o da boyle deyip hic biseklde kotu bisey soylemem ve daha cok onun evinde ona uyum saglamaya calisirim.Bi de 1 yasinda kizim var allah razi olsun bakiyo ona ben calisiyorum cunku. Kv iyi bi insan ama iste titizlik hastaligi beni bezdirir diye korkuyorum. Bi de sonucta 2 yil alistim ayri ev rahatligina . Geri donusu yok bu isin bu yuzden bi karar asamasindaym ve cikmazdayim su an. Fikirlerinize ihtiyacim var ne yapmaliyim?

Asla bu hataya düşme ben bir yıl oldu taşınalı burnumdan geliyo.benim kaynanam titizlik hastası herşeye karışıyo hep pisim ona göre ben.halbuki çok temiz ve düzenliyim.hayatının hatasını yaparsın.keşke param olmasada huzurum olsa .eşime göre hep ben yanlış anlıyorum annesi melek.stresten bir hamileliğim sonlandı şimdi yine hamileyim stres doruklarda odaya kapıyom kendimi hep.aman sakın taşınma

aman aman canim bosver arkadaslarinda dedigi gibi agrisiz basini agritacaksin maddi durumu bosver sogan ekmek yerim yine oturmam büyük konusmayimda birak ayni evi mümkün olsada baska bir ülkeye tasinsammi diye düsünüyorum:37:

Back
X