Kayınvalidemi affedemiyorum.1 aylık evliyim

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
1 aylık evliyim.Düğünde takılan ziynet eşyalarını tüm dayatmalarıma rağmen eşim ailesine bıraktı emanete.Benim içime kurt düştü hergün altınımı bana getir diyordum.Dediğimi yaptı,getirdi.İş güç yoğunluk derken kasaya koyacağım gün bi baktım küpelerim yok.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü,altının gitmesine tabi üzüldüm ama daha çok üzüldüğüm şey aileme uzak yerde aile bildiğim insanın bana bunu yapması güvenimi kırması ben ona yemeğe temizliğe giderken herşeyi bilip yüzüme gülmesi.Eşimde annem yapmaz deyip karşımda yer aldı.1hafta boyunca kavgamız sürdü.Annem diyor o yapmış bir hata tekrar şans ver.Sırf annem için onları yemeğe çağırıcam ama içim buruk eşimede annesinede.Affedemiyorum onu biz borç içinde 1 liranın hesabını yaparken almasını rahat harcamasını.Yüzüme gülmesini,yüzüne gülmeyi
not:Eşim sonra özür diledi aynısından alıcam deyip söz verdi.Altın için barışmadım baktım kavga kavgayı doğurcak başımı indirdim.

Kv ne yemeğe davet ettiğinde konu zaten düğünden açılır, sor anne küpelerim çıkmadı, acaba biyerde düşmüş olabilirmi diye
yakın tarihte kalp ameliyatı oldu.Felç kalabilir dedi doktor tansiyona bağlı üzerine gidemiyorum.Eşim sordu beni konuşturmadı.Açamam yani :(

Zamanında o baş indirmesini bende yaptım.. çook pişmanım şimdi kafamı taşlara vuruyorum.. 15 tane yarım altınımı sevgili eltim kayınbiraderim el koydular.. zıkkım olsun.. birdaha asla onlara güvenmedim.. 6 sene geçmiş hala kızgınım en çokta kendime..
benimde 1 tane tam altınım var korkuyorum vermezler diye nasıl alsam acaba.Ölüyo ailesi için eşim memur kaç yüz bin lira parasını almışlar arsaalar vss eşime yemin ederim düğün bile yapmadılar borç ödüyoruz.Yeni evliyiz yemeğe bile gitmiyoruz

Sormamışsınız, bildirmemişsiniz bile kayınvalideye. Onun almış olması sadece sizin "iddia"nız. Belki kendiniz düşürdünüz, kaybettiniz? Belki sizin sorumluluğunuzdayken başkası aldı? Ya ne bileyim. Kusura bakmayın da gözünüzle görmeden birini suçluyorsunuz şu anda, kadının haberi bile yok. Etik gelmiyor bana bu. İftira resmen.

Ha kanıtınız olur, gözünüz görür, amenna. Ortada bir şey yok.

kucuk altin falan deseniz belki de,
kupelerin fark edilmemesi zor,
bence almamislardir,
ya evde birisi gecici kullanmak icin almistir, haberi yoktur size altinlarin verildiginden veya unutmustur,
bilerek olacak is degil sanki.

Bir de ben ne bileyim bir kupe icin bu kadar nefreti anlayamiyorum ya,
kimse kv sini cok asiri sevmiyordur zaten (istisnalari atlarsak)',
sizin de boyle bir mevzunuz lduguna gore bundan sonra cantaniza esyaniza dikkat edersiniz, oldu bitti, sanki kirk yillik dostun kazik atmis gibi uzulmeye gerek yok diyorum ben.

benimde 1 tane tam altınım var korkuyorum vermezler diye nasıl alsam acaba.Ölüyo ailesi için eşim memur kaç yüz bin lira parasını almışlar arsaalar vss eşime yemin ederim düğün bile yapmadılar borç ödüyoruz.Yeni evliyiz yemeğe bile gitmiyoruz
Ah canım ahh bu ailelerin çoğu böyle.. keşke benim kv hasta olmasaydı.. kp zaten ölmüş.. kv hasta diyee düğünü kayınbiraderimle eltim üstlendi. Biz doğluyuz bizde altın takan çok olur.. takı zamanı bize 15 tane yarım altını eksik vermişler sonradan haberimiz oldu. Eşime git iste yoksa onları rezil ederim dedim eşim istedi vermediler bu kadar hepsi dediler. Ama hesaplayınca 15 yarım altın ortada yoktu.. sonrada söylediler masraf paramızı karşıladık diye.. masrafta sadece yemek.. sen sakın ola ki bırakma onlara bunca borcun altından nasıl kalkacaksınız o küpeyide sor küpelerim yok de kv ne.. tam altınınıda al onlardan.. nedir bu yeni evli insanların altın takı imtihanı yaa..

Sormamışsınız, bildirmemişsiniz bile kayınvalideye. Onun almış olması sadece sizin "iddia"nız. Belki kendiniz düşürdünüz, kaybettiniz? Belki sizin sorumluluğunuzdayken başkası aldı? Ya ne bileyim. Kusura bakmayın da gözünüzle görmeden birini suçluyorsunuz şu anda, kadının haberi bile yok. Etik gelmiyor bana bu. İftira resmen.

Ha kanıtınız olur, gözünüz görür, amenna. Ortada bir şey yok.
tüm altınlarımı verdim ben sarı takamıyorum diye onuda altınların çantasının içinde kolye kılıfına koydum.Yanında kolyede vardı.Sadece yüzüklerim bende kaldı.Kayınvalidem kuruş harçlığımız yok diye bizden altın aldı ama eşi maaş almadan peşin parayla dolabını yaptırdı.Evine neler aldı dolabı tam dizdi.1 haftadır beni arıyo hal hatır soruyo iyiyiz vss ben yüzüğü eve koymadım.Burda kimsem yok evime de 1 misafir gelmedi halen

Back
X