• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemi affedemiyorum.1 aylık evliyim

daha cok yeni evlisin. bir küpeyi bu kadar kafana takma. diger bayanlarinda dedigi gibi kanitin bile yok. alt tarafi bi küpe sende düsürmüs olabilirsin. illa kv almamistir demiyorum. senin icin diyorum herseyi bu kadar takarsan senin icin zor gecer hayat. daha ne olaylar gelir gecer basindan. en bastan bu kadar kin tutma allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ama gün olur devran döner senin o kv belki ihtiyacin olacagi günler gelir
bu huyumu hiç sevmiyorum.Başıma bişey gelince dünyanın en kötü olayı benim başıma gelmiş gibi üzülüyorum takıyorum uzatıyorum dertleniyorum

mesele kupe degil size sorulmadan alinmasi biliyorum ama sukret geri kalani gelmis ya benim gibi hic birini alamasaydin

ayyy rahatlattınız Valla Allah razı olsun.Gitmek istemiyorum gitmemeye çalışıyorum.Çünkü ben ailemdede mesafeyi seviyordum uyguluyordum.Çok gidiyorum diyemem kendimi şartlıyordum gideyim diye hergün kızları gelip yapıyor.Onlardan ayıp olmasın 2 günde ben yapiyim diyorum.İşten geliyorum evdede yapıyorum bari burda yapayım bulaşıklarımıda dizer çıkarım diyodum.2 defa yaptım toplamda.Yapmayınca eşim tarafından psikolojik altında hissederim diye düşünüyorum.Bide diyorum şuan iyiyiz ama eşimle aram bozulur diye.Ve gerçekten tempoya dayanamıyorum.Dün doktora gittim antibyotikler penisinler yazdı ona rağmen bugün gidip yemeğini yapıcam.Eşim öyle istedi

Ama bakin kizlari gidiyormus,
esiniz de annesi icin bir seyler yapmak kizkardeslerine destek olmak istiyorsa, o da gidip kendi yemek yapabilir, veya evine temizlik icin yardimci tutabilir veya bir gun de disaridan yemek ismarlar, o gun onun gorevi olmus olur.

Siz tabi ki daha aile baglari tam olusmamisken bu kadar sorumluluk almaya calisirsaniz o nefretiniz bir yerden cikar.

Bakin benim kayinpederim ben daha bir yillik bile evli degilken vefat etti, esimin babasi oldu diye uzuldum elbette ama baska bir sey hissetmedim, ki kayin pederimle tek bir vakam yoktur. Suan 7-8 yillik evliyim, kayinvalidemle de ufak tefek bir cok vakamiz olmustur, ama onun basina bir sey gelse cok daha fazla uzulurum, cunku aile iliskeri zamanla oturur, zamanla insan esinin ailesini ailesi olarak gormeye baslar. Oyle evlendik ilk aydan gideyim hasta kayinvalideme bakayim derseniz, kendinizi kandirirsiniz anca, bu da bir yerden cikiyor iste.

Tabi ki melek siluetindeki istisnai hemcinslerimi esgecerek yaziyorum bu yorumu :)

Ben küpe çalacağını zannetmiyorum ya. Daha belli olmayan şeylerden alırdı alsa. Düğün evi kalabalık olur belki başka birisi almıştır. Boş yere kinlenmeyin bence.
Benim de 4 çeyrek bi iğnedeydi kv altonlaınları alınca farkettim o yok. Gidip o kadar belirgin bir şeyi almaz diye düşündüm. Bir de yakıştıramam evlendiğim adamın annesine. O da çok üzüldü zaten. Bence çok pişman oldu emanet aldığına. İyi de oldu koşa koşa gelin odasına altınlar için gelmeseydi ders oldu. :deli:

Ben küpe çalacağını zannetmiyorum ya. Daha belli olmayan şeylerden alırdı alsa. Düğün evi kalabalık olur belki başka birisi almıştır. Boş yere kinlenmeyin bence.
Benim de 4 çeyrek bi iğnedeydi kv altonlaınları alınca farkettim o yok. Gidip o kadar belirgin bir şeyi almaz diye düşündüm. Bir de yakıştıramam evlendiğim adamın annesine. O da çok üzüldü zaten. Bence çok pişman oldu emanet aldığına. İyi de oldu koşa koşa gelin odasına altınlar için gelmeseydi ders oldu. :deli:

1 aylık evliyim.Düğünde takılan ziynet eşyalarını tüm dayatmalarıma rağmen eşim ailesine bıraktı emanete.Benim içime kurt düştü hergün altınımı bana getir diyordum.Dediğimi yaptı,getirdi.İş güç yoğunluk derken kasaya koyacağım gün bi baktım küpelerim yok.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü,altının gitmesine tabi üzüldüm ama daha çok üzüldüğüm şey aileme uzak yerde aile bildiğim insanın bana bunu yapması güvenimi kırması ben ona yemeğe temizliğe giderken herşeyi bilip yüzüme gülmesi.Eşimde annem yapmaz deyip karşımda yer aldı.1hafta boyunca kavgamız sürdü.Annem diyor o yapmış bir hata tekrar şans ver.Sırf annem için onları yemeğe çağırıcam ama içim buruk eşimede annesinede.Affedemiyorum onu biz borç içinde 1 liranın hesabını yaparken almasını rahat harcamasını.Yüzüme gülmesini,yüzüne gülmeyi
not:Eşim sonra özür diledi aynısından alıcam deyip söz verdi.Altın için barışmadım baktım kavga kavgayı doğurcak başımı indirdim.
Yanii kendinizi üzdüğünüze değmez.Eşiniz ile mutlu mesut olun yeter para pul altın bunlar gelir geçer.Görümcemin kv si daha takı merasimi biter bitmez elinde poşete attı hem damadın altınları hemde görümcemin altınlarını paralarını borcum var dedi vermedi.Dersenki enişte bey üzülme ben daha iyilerini alırım yaparım dedi ve yaptıda ( Görümcem kamu da d.m eşinte beyde özel sekt. müdür)

Ne olursa olsun.
Bakın diğer ziynet eşylarınızın hepsini göndermiş
Belkide gerçekten kayboldu kv harcayıp bozdurmadı.
Bilemiyorum 3 günlük dünya birde kesin bilmeden infaz yapmayın.
Rabbim daha güzellerini nasip etsin.kAT kat versin.

esiniz de annesi icin bir seyler yapmak kizkardeslerine destek olmak istiyorsa, o da gidip kendi yemek yapabilir, veya evine temizlik icin yardimci tutabilir veya bir gun de disaridan yemek ismarlar, o gun onun gorevi olmus olur.

Siz tabi ki daha aile baglari tam olusmamisken bu kadar sorumluluk almaya calisirsaniz o nefretiniz bir yerden cikar.

Bakin benim kayinpederim ben daha bir yillik bile evli degilken vefat etti, esimin babasi oldu diye uzuldum elbette ama baska bir sey hissetmedim, ki kayin pederimle tek bir vakam yoktur. Suan 7-8 yillik evliyim, kayinvalidemle de ufak tefek bir cok vakamiz olmustur, ama onun basina bir sey gelse cok daha fazla uzulurum, cunku aile iliskeri zamanla oturur, zamanla insan esinin ailesini ailesi olarak gormeye baslar. Oyle evlendik ilk aydan gideyim hasta kayinvalideme bakayim derseniz, kendinizi kandirirsiniz anca, bu da bir yerden cikiyor iste.

Tabi ki melek siluetindeki istisnai hemcinslerimi esgecerek yaziyorum bu yorumu :)
umarım doğru bi geline düşersiniz

umarım doğru bi geline düşersiniz
çok haklısınız biz doğuluyuz kadın kısmını söyledim eşime evlatlarının olduğu yerde kadın mı gelirmiş ne diyosun dedi.Herkes ailesiyle mutlu olur yani 12-17 arası kadın gelse.Ki ben gitmek istemiyorum annem bana su kaldırtmazdı oraya gittiğimde köle gibi oluyorum.Babam tuz istemezdi biz masadayken burda çok farklı eşimde bi daha temizlik yapma ara ara yemeğini yap diyo oda sık sık istiyo sanırım geçen dedi bu hafta 2 günde 1 sen yapar mısın diye :KK48:

Bir çift küpe için o kadar eşinizin üzerine gitmeniz hata bence ,gitmişse gitmiş başınızın gözünüzün sadakası olsun abartmayın bence :işsiz:

biz düğünü memlekette yaptık sadece kendimiz geldik kv evine görümcelerimden başkası girmiyor ama onlardan şüphelenmiyorum :KK48: sizin kv yede pess :olamaz:

Herkes gibi bende neden küpeyi aldıgını soruyorum
Bşrde eminmisiniz onun aldıgına evet bende takıyorum yada bozdum mu dedi ?

Bir çift küpe için o kadar eşinizin üzerine gitmeniz hata bence ,gitmişse gitmiş başınızın gözünüzün sadakası olsun abartmayın bence :işsiz:
şöyle relax olsam yetecek ama kayıplarınız var bi daha ona anahtar bırakmayı düşünmüyorum dolabına eşya koymuyorum :mad:

Herkes gibi bende neden küpeyi aldıgını soruyorum
Bşrde eminmisiniz onun aldıgına evet bende takıyorum yada bozdum mu dedi ?
görmedim dedi ve bi dahada sormadı.Ve herkes bilir ben küpeyi hiç takmadım örtülüyüm diye gerek duymadım düşer diye nişanlıykende

çok haklısınız biz doğuluyuz kadın kısmını söyledim eşime evlatlarının olduğu yerde kadın mı gelirmiş ne diyosun dedi.Herkes ailesiyle mutlu olur yani 12-17 arası kadın gelse.Ki ben gitmek istemiyorum annem bana su kaldırtmazdı oraya gittiğimde köle gibi oluyorum.Babam tuz istemezdi biz masadayken burda çok farklı eşimde bi daha temizlik yapma ara ara yemeğini yap diyo oda sık sık istiyo sanırım geçen dedi bu hafta 2 günde 1 sen yapar mısın diye :KK48:

Back
X