Kayınvalidemi affedemiyorum.1 aylık evliyim

Bide anneme su vermezdim çok zoruma gidiyo.Sürekli birine tabi olmak.İçimden gelmediği halde gülmek dik taban durmak.Bunun için mi okuttu babam beni :KK43:
1 aylık gelinken temizlik yaptıran bunu sizin vazifeniz haline getirir.eşinize söyleyin.ben kendi evimi düzenimi kuruyorum annenlerin evinin temizliğini yapamam diye.yakın mı evleriniz?

1 aylık gelinken temizlik yaptıran bunu sizin vazifeniz haline getirir.eşinize söyleyin.ben kendi evimi düzenimi kuruyorum annenlerin evinin temizliğini yapamam diye.yakın mı evleriniz?
çok yakın herkesin birbirine.Eşim söylemiş bıçak kullanamıyo annesi çok rahatsız.doğrama vs yaptır ama temizlik yaptırma demiş.sadece yemek için gitmemi istiyo

çok yakın herkesin birbirine.Eşim söylemiş bıçak kullanamıyo annesi çok rahatsız.doğrama vs yaptır ama temizlik yaptırma demiş.sadece yemek için gitmemi istiyo
o zaman yemeklerini evinde yap götür. eşimin babaannesiyle yakındık bizde. yaşlıydı çok temizliğe kadın geliyodu.ama yemek için eşim sen yapsan diyodu kadının gelinleri hiç gelip gitmezdi.bende evimiz yakın nasılsa diye evimde yapar götürürdüm.bırakıp çıkardım.

o zaman yemeklerini evinde yap götür. eşimin babaannesiyle yakındık bizde. yaşlıydı çok temizliğe kadın geliyodu.ama yemek için eşim sen yapsan diyodu kadının gelinleri hiç gelip gitmezdi.bende evimiz yakın nasılsa diye evimde yapar götürürdüm.bırakıp çıkardım.
onuda düşündüm ama masraflı oluyo kayın pederimde var ertesi gün öğlenede yetecek kadar yemek yapılması lazım yani 4 kişiye yetecek kadar düşün.Kendi evimde huzursuz hissediyorum.Eniştelerinden nasıl beklentide değillerse bendende olmasınlar :(

maşAllah sana hayrına ben böyle olmadım olmak istemiyorum sanırım.Çünkü bekarlığımda çok yoruldum yıprandım.Artık dinlenmek istiyorum

onuda düşündüm ama masraflı oluyo kayın pederimde var ertesi gün öğlenede yetecek kadar yemek yapılması lazım yani 4 kişiye yetecek kadar düşün.Kendi evimde huzursuz hissediyorum.Eniştelerinden nasıl beklentide değillerse bendende olmasınlar :KK43:
istersen bugünün yemeğini götürdüğünde ertesi günün yemekliğini al öyle geç evine. yada eşine söyle hergün biri yapsın.sadece sen olmaz.ayrıca 1 ay önce ne yapıyomuş bu kadın? aç kalacak halleri yok ki.kim yapıyomuş yemekleri?

istersen bugünün yemeğini götürdüğünde ertesi günün yemekliğini al öyle geç evine. yada eşine söyle hergün biri yapsın.sadece sen olmaz.ayrıca 1 ay önce ne yapıyomuş bu kadın? aç kalacak halleri yok ki.kim yapıyomuş yemekleri?
aslında görümcelerim yapıyo benden mesela bu hafta 3 defa yapmamı istedi bende alışkanlığa dönüşmesin diye yapmıyorum

aslında görümcelerim yapıyo benden mesela bu hafta 3 defa yapmamı istedi bende alışkanlığa dönüşmesin diye yapmıyorum
bişeyi bi kere yapınca vazife olarak üstüne yükleyebilirler.rahatsız olsduğunu belirt en güzeli.görümcenlere söyle mesela.1 aylıkk evli insan daha evliliğe adapte olmamış oluyo.

bişeyi bi kere yapınca vazife olarak üstüne yükleyebilirler.rahatsız olsduğunu belirt en güzeli.görümcenlere söyle mesela.1 aylıkk evli insan daha evliliğe adapte olmamış oluyo.
haklısın sanırım özgüven eksikliği var bende.Eşime söylüyorum dediğini yapmadım ama evde huzursuzum gitmedim ama takıyorum

Ben paralardım onu tabi gerçekten onun aldıgından emın olduktan sonra

1 aylık evliyim.Düğünde takılan ziynet eşyalarını tüm dayatmalarıma rağmen eşim ailesine bıraktı emanete.Benim içime kurt düştü hergün altınımı bana getir diyordum.Dediğimi yaptı,getirdi.İş güç yoğunluk derken kasaya koyacağım gün bi baktım küpelerim yok.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü,altının gitmesine tabi üzüldüm ama daha çok üzüldüğüm şey aileme uzak yerde aile bildiğim insanın bana bunu yapması güvenimi kırması ben ona yemeğe temizliğe giderken herşeyi bilip yüzüme gülmesi.Eşimde annem yapmaz deyip karşımda yer aldı.1hafta boyunca kavgamız sürdü.Annem diyor o yapmış bir hata tekrar şans ver.Sırf annem için onları yemeğe çağırıcam ama içim buruk eşimede annesinede.Affedemiyorum onu biz borç içinde 1 liranın hesabını yaparken almasını rahat harcamasını.Yüzüme gülmesini,yüzüne gülmeyi
not:Eşim sonra özür diledi aynısından alıcam deyip söz verdi.Altın için barışmadım baktım kavga kavgayı doğurcak başımı indirdim.
Canm keisnlkle sor hesbaını kmse kupeni alamaz calamaz daha dgrusu calmıs bildiign bu ne ? Küs olmakta haklısın esin anasını savunaagına anasına hespa srsun kmse hastalıgının arkasına sıgınmasn bndede altınları saklmaya calıstılar cok kızdım istedim bizim hakkmz gelinin hakkı hepsi onların brda salak salak kayınvalideye bsey deme demisler ne demyceksin olan sanamı olsun ?

yalandan arkadaş düğünü çıkar takıcam de,kontrol etmiş olursun.ertesi gün götür ver
Haha :D tamda öyle yaptım düğün vardı gerçekten eşime takıları getir takıcam dedim hangilerini istiyorsun dedi bilmiyorum sen hepsini getir dedim küçük altınları da mı istiyosun onları napıcaksın dedi sayıp bakıcam ne var ne yok diye dedim güvenmiyor gibi olacak dedi bende güvenmesem 2 senedir orada olmazdı takılarım dedim :) ve nihayet geldi takılarım baktım bi içim rahat etti eksik yok :p

Haha :KK70: tamda öyle yaptım düğün vardı gerçekten eşime takıları getir takıcam dedim hangilerini istiyorsun dedi bilmiyorum sen hepsini getir dedim küçük altınları da mı istiyosun onları napıcaksın dedi sayıp bakıcam ne var ne yok diye dedim güvenmiyor gibi olacak dedi bende güvenmesem 2 senedir orada olmazdı takılarım dedim :) ve nihayet geldi takılarım baktım bi içim rahat etti eksik yok :p
:KK9::KK9::KK9: heyecanla okudum bravo sana :-)

eğer gerçekten kv den aldı ise dediğin gibi üzücü bir durum. başka biri almış olamaz mı? eve girip çıkan başka biri, komşu, çoluk çocuk ... her şeye rağmen eşin ile ağız tadınızı bozmanıza değmez dünya malı sonuçta. için her zaman buruk olur kv ne karşı haklısın da ama yapacak bir şey yok aileni dağıtmak istemiyorsan her şeyi görmeyecek takmayacaksın evliliğin kuralı bu . tabi ki bu benim düşüncem.

yani kv nizin altınınızı izinsiz aldığına tam da emin değilsiniz anladığım kadarıyla belki düşmüştür ya da başka birisi almıştır kim bilir. bir küpe için bu kadar kin beslemek çok saçma geliyor ya. dünya malı yani bi küpe eksik olmuş ne, bu yeni gelinlerin altın telaşını anlayamıyorum.

KV alsa çeyrek veya bilezik alırdı, bozulduğunda değeri düşen birşey değil.

Kayinvalidenizin caldigini gozunuzle gormuş gibi zan altinda birakmissiniz. Yersiz bi cikiş olmuş, kupe denilen sey kaç kurus Allah askina. Benim esim anneme hirsiz muamelesi yapsa dunyayi dar ederdim, buyuk ayip etmissiniz

Back
X