• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemi affedemiyorum.1 aylık evliyim

Ah canım ahh bu ailelerin çoğu böyle.. keşke benim kv hasta olmasaydı.. kp zaten ölmüş.. kv hasta diyee düğünü kayınbiraderimle eltim üstlendi. Biz doğluyuz bizde altın takan çok olur.. takı zamanı bize 15 tane yarım altını eksik vermişler sonradan haberimiz oldu. Eşime git iste yoksa onları rezil ederim dedim eşim istedi vermediler bu kadar hepsi dediler. Ama hesaplayınca 15 yarım altın ortada yoktu.. sonrada söylediler masraf paramızı karşıladık diye.. masrafta sadece yemek.. sen sakın ola ki bırakma onlara bunca borcun altından nasıl kalkacaksınız o küpeyide sor küpelerim yok de kv ne.. tam altınınıda al onlardan.. nedir bu yeni evli insanların altın takı imtihanı yaa..
aşırı rahatsız geçen hastaneye aldılar ağzımı açamıyorum açamam :(

üzülme canım stres yapma yemeğe çağır eşinin ailesi olarak bak. İnşaAllah çabuk çözülür . Benim takılarımın hepsi çalınmıştı. zor bir zamandan geçtim. Geriye kalan sadece ağır sözler

Ah canım ahh bu ailelerin çoğu böyle.. keşke benim kv hasta olmasaydı.. kp zaten ölmüş.. kv hasta diyee düğünü kayınbiraderimle eltim üstlendi. Biz doğluyuz bizde altın takan çok olur.. takı zamanı bize 15 tane yarım altını eksik vermişler sonradan haberimiz oldu. Eşime git iste yoksa onları rezil ederim dedim eşim istedi vermediler bu kadar hepsi dediler. Ama hesaplayınca 15 yarım altın ortada yoktu.. sonrada söylediler masraf paramızı karşıladık diye.. masrafta sadece yemek.. sen sakın ola ki bırakma onlara bunca borcun altından nasıl kalkacaksınız o küpeyide sor küpelerim yok de kv ne.. tam altınınıda al onlardan.. nedir bu yeni evli insanların altın takı imtihanı yaa..
Allah yedirmesin.Eşlerimizin gözünü açsın

tüm altınlarımı verdim ben sarı takamıyorum diye onuda altınların çantasının içinde kolye kılıfına koydum.Yanında kolyede vardı.Sadece yüzüklerim bende kaldı.Kayınvalidem kuruş harçlığımız yok diye bizden altın aldı ama eşi maaş almadan peşin parayla dolabını yaptırdı.Evine neler aldı dolabı tam dizdi.1 haftadır beni arıyo hal hatır soruyo iyiyiz vss ben yüzüğü eve koymadım.Burda kimsem yok evime de 1 misafir gelmedi halen

İyi de bütün bunlar kimsenin hırsızlığını kanıtlamaz. Bu kadar kolay olmasın insanları hırsızlık gibi bir şeyle suçlamak. Kadın görmedim dediyse bitmiştir. Aksini "kanıtlayıncaya" kadar üstüne gidip çaldı diyemezsiniz.

Altınlarınızı getirmiş bence çok takılmayın. Eşiniz de alırım demiş zaten. Alacak olsa küpe almaz bir bilezik çeyrek falan alırdı.
Kayınvalidenizle aranız soğuk başlarsa hep öyle gider. Bu konuyu dillendirmeyin çok unutmaya çalışın.
Nişanda bir kırgınlık oldu konuyu bilen biliyor.Yemin ederim h,ç suçum yoktu.Tüm aile toplanmış belki 20 kişi var odada beni aldı götürdü eşim annemin elini öp diye.Eline uzandığımda elini çekip odayı terketmeye kalktı genç kızdım ben nasıl onurum kırıldı bana demediği kalmadı tüm ailenin.Siz böyle söyleyince üzerimdeki taşı hisettim sanırım onu unutmuş gibi yapıyorum annem yerine koyamıyorum.Affedemiyorum

üzülme canım stres yapma yemeğe çağır eşinin ailesi olarak bak. İnşaAllah çabuk çözülür . Benim takılarımın hepsi çalınmıştı. zor bir zamandan geçtim. Geriye kalan sadece ağır sözler
ayyy çok üzücü sizinkiyel kıyas olmaz ama insanın güveni kırılıp soğuyor

Iyi de kv ni aldığından emin bile değilsiniz. Sormamışsınız da. Nasıl böyle bir ithamda bulunuyorsunuz anlamadım.
Belki de esiniz bir borç için aldı ve size de soylemedi. Belki dustu . O yüzden ben aynısını alacağım diyor. Emin olmadiginiz konularda boyle ithamlarda bulunmamalisiniz.

kucuk altin falan deseniz belki de,
kupelerin fark edilmemesi zor,
bence almamislardir,
ya evde birisi gecici kullanmak icin almistir, haberi yoktur size altinlarin verildiginden veya unutmustur,
bilerek olacak is degil sanki.

Bir de ben ne bileyim bir kupe icin bu kadar nefreti anlayamiyorum ya,
kimse kv sini cok asiri sevmiyordur zaten (istisnalari atlarsak)',
sizin de boyle bir mevzunuz lduguna gore bundan sonra cantaniza esyaniza dikkat edersiniz, oldu bitti, sanki kirk yillik dostun kazik atmis gibi uzulmeye gerek yok diyorum ben.
2.paragraf için çok mantıklı konuşmuşsunuz.Yaşında bişey yok ama bakıma muhtaç bir kadın ona gidip haftada 2 gün yemek yapmam gerekiyor.Haketmiyor diyorum bana bunu yaptıysa içim almaz onun yüzüne gülmeyi diyorum

Gözünle görmediğiniz şey için ithamda bulunmak resmen iftira
Bi küpe kaç lira ki ayrıca
Tüm altınlarınız ondaymış eğer dediğiniz gibi "çaldıysa"daha pahalı birşey çalardı.

Kayınvalidenizi sanki sevmiyormuşsunuz da

Küpede bahaneniz olmuş gibi

Ve daha kv'nin alıp almadığı da meçhul
Ne diyeyim ki
evet sevmiyorum gerçekten.Nişanlılık dönemimde 20 kişinin önünde gururumu kırdı olduğum odayı terketti herkes içinde ağlattı demediğini bırakmadı affedemiyorum onu.Peki niye böyle yaptı diceksin.nişandakiler oynasın dedi bende lütfen ben oyuna karşıyım düğünüm mevlit olucak dedim diye.

2.paragraf için çok mantıklı konuşmuşsunuz.Yaşında bişey yok ama bakıma muhtaç bir kadın ona gidip haftada 2 gün yemek yapmam gerekiyor.Haketmiyor diyorum bana bunu yaptıysa içim almaz onun yüzüne gülmeyi diyorum

yeni evlisiniz,
neden kendinize bu kadar yukleniyorsunuz ki?
siz evlenmeden once kim yapiyorduysa o yapmaya devam etsin.

zaten aslinda sorun, daha karsilikli tanimadan etmeden, huyunu suyunu ogrenmeden, bu sekilde yapisik hayata gecmek.

Hem altinlarinizi vererek hata yapmissiniz (ki hirsizliga ben ihtimal vermiyorum ama guven olusmadan da vermemeliydiniz kim olursa olsun), hem de sizin olmayan sorumluluklari ustlenerek.

Ayrica ceyrek altin , yarim altın olsa ya da para falan deseniz anlarım fakat küpe diyorsunuz. Küpe de öyle çok para etmez .

evet sevmiyorum gerçekten.Nişanlılık dönemimde 20 kişinin önünde gururumu kırdı olduğum odayı terketti herkes içinde ağlattı demediğini bırakmadı affedemiyorum onu.Peki niye böyle yaptı diceksin.nişandakiler oynasın dedi bende lütfen ben oyuna karşıyım düğünüm mevlit olucak dedim diye.
Sonuçta onun da oğlu evleniyor
Bişeyler istemesi gayet doğal değil mi?
Bencillik yapmışsınız gibi me geliyor

Eşiniz ile aranız iyiyse
Çok takılmayın kv'nize
Ha değilse neden nişanda bunları gördüğünüz halde evlendiniz diye sorasım var :)

daha cok yeni evlisin. bir küpeyi bu kadar kafana takma. diger bayanlarinda dedigi gibi kanitin bile yok. alt tarafi bi küpe sende düsürmüs olabilirsin. illa kv almamistir demiyorum. senin icin diyorum herseyi bu kadar takarsan senin icin zor gecer hayat. daha ne olaylar gelir gecer basindan. en bastan bu kadar kin tutma allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ama gün olur devran döner senin o kv belki ihtiyacin olacagi günler gelir

yeni evlisiniz,
neden kendinize bu kadar yukleniyorsunuz ki?
siz evlenmeden once kim yapiyorduysa o yapmaya devam etsin.

zaten aslinda sorun, daha karsilikli tanimadan etmeden, huyunu suyunu ogrenmeden, bu sekilde yapisik hayata gecmek.

Hem altinlarinizi vererek hata yapmissiniz (ki hirsizliga ben ihtimal vermiyorum ama guven olusmadan da vermemeliydiniz kim olursa olsun), hem de sizin olmayan sorumluluklari ustlenerek.
ayyy rahatlattınız Valla Allah razı olsun.Gitmek istemiyorum gitmemeye çalışıyorum.Çünkü ben ailemdede mesafeyi seviyordum uyguluyordum.Çok gidiyorum diyemem kendimi şartlıyordum gideyim diye hergün kızları gelip yapıyor.Onlardan ayıp olmasın 2 günde ben yapiyim diyorum.İşten geliyorum evdede yapıyorum bari burda yapayım bulaşıklarımıda dizer çıkarım diyodum.2 defa yaptım toplamda.Yapmayınca eşim tarafından psikolojik baskı altında hissederim diye düşünüyorum.Bide diyorum şuan iyiyiz ama eşimle aram bozulur diye.Ve gerçekten tempoya dayanamıyorum.Dün doktora gittim antibyotikler penisinler yazdı ona rağmen bugün gidip yemeğini yapıcam.Eşim öyle istedi

Sonuçta onun da oğlu evleniyor
Bişeyler istemesi gayet doğal değil mi?
Bencillik yapmışsınız gibi me geliyor

Eşiniz ile aranız iyiyse
Çok takılmayın kv'nize
Ha değilse neden nişanda bunları gördüğünüz halde evlendiniz diye sorasım var :)
eşimle iyiyiz,büyütmemeye çalışıyoruz bazı şeyleri başkası olsa kapısına dayanırdı noldu altınım emanet verdim diye.Dine uygun bişey olsa kabul ederdim,kırmızı çizgimdi o benim

Zamanında o baş indirmesini bende yaptım.. çook pişmanım şimdi kafamı taşlara vuruyorum.. 15 tane yarım altınımı sevgili eltim kayınbiraderim el koydular.. zıkkım olsun.. birdaha asla onlara güvenmedim.. 6 sene geçmiş hala kızgınım en çokta kendime..

Şaka gibi... Aklım almıyo böyle insanları, karşılarında çirkef yırtık biri olacak ki görecekler günlerini. Utanmazlar.

Back
X