Kayınvalidemi affedemiyorum.1 aylık evliyim

arkadaşım bi küpe için huzurunu kaçırmaya değmez. belki kayboldu kadının haberi yok. veya şimdi güzelce sorun. anne küpelerim ypk fark ettim ama soraya çekindim dersiniz . az pozitif olun şu kv karşı . naspın sizin küpeyi .

Valla anlamiyorum sizi..ne var yani bende altinlarimi kv ye emanet etmistim..araba almak icin kullandigimda istemistim bund ne var gunlerce kavga edecek.
Dugun dernek icin bi dunya borca girip 1 liranin hesabini yapan bir cift daha.
Hmm ama icinizde bisey kalmadi dimi? Bide elalemin agzina laf vermediniz..
Nede olsa kupenizde alinacakmis o borcun icinde tamam.

1 aylık evliyim.Düğünde takılan ziynet eşyalarını tüm dayatmalarıma rağmen eşim ailesine bıraktı emanete.Benim içime kurt düştü hergün altınımı bana getir diyordum.Dediğimi yaptı,getirdi.İş güç yoğunluk derken kasaya koyacağım gün bi baktım küpelerim yok.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü,altının gitmesine tabi üzüldüm ama daha çok üzüldüğüm şey aileme uzak yerde aile bildiğim insanın bana bunu yapması güvenimi kırması ben ona yemeğe temizliğe giderken herşeyi bilip yüzüme gülmesi.Eşimde annem yapmaz deyip karşımda yer aldı.1hafta boyunca kavgamız sürdü.Annem diyor o yapmış bir hata tekrar şans ver.Sırf annem için onları yemeğe çağırıcam ama içim buruk eşimede annesinede.Affedemiyorum onu biz borç içinde 1 liranın hesabını yaparken almasını rahat harcamasını.Yüzüme gülmesini,yüzüne gülmeyi
not:Eşim sonra özür diledi aynısından alıcam deyip söz verdi.Altın için barışmadım baktım kavga kavgayı doğurcak başımı indirdim.
daha yeni evlisin ve bu durumuda senelerde gecse unutmayacaksin ve hep kendini kuracaksin her gordugunde her aklina geldiginde. kendine ve esine hayati zehir edecegine kayinvalidene direk sor .benden sana tavsiye.yoksa her aninda hatirlayip kendini uzersin .

Altınları kurtarmışsın. Küpeleri takmayın okadar ya küpeler kalsaydıda altınlar kaybolsaysaydı ?
Böyle düşünün kimisi hiç alamıyor geri siz çok şanslısınız herşeye rağmen diye düşünüyorum

Ay benimde takılarım kayınvalide de ya yani ihtiyacı yok ellemez ama benim yine de aklım takılarımda onların ev daha güvenli o yüzden mecburen ona veriyorum arada bi görüş izni mi istesem o da güvenmiyormuş gibi ayıbıma geliyor ya sizce napayım kızlar

Ay benimde takılarım kayınvalide de ya yani ihtiyacı yok ellemez ama benim yine de aklım takılarımda onların ev daha güvenli o yüzden mecburen ona veriyorum arada bi görüş izni mi istesem o da güvenmiyormuş gibi ayıbıma geliyor ya sizce napayım kızlar
Bankaya kasaya koy.

1 aylık evliyim.Düğünde takılan ziynet eşyalarını tüm dayatmalarıma rağmen eşim ailesine bıraktı emanete.Benim içime kurt düştü hergün altınımı bana getir diyordum.Dediğimi yaptı,getirdi.İş güç yoğunluk derken kasaya koyacağım gün bi baktım küpelerim yok.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü,altının gitmesine tabi üzüldüm ama daha çok üzüldüğüm şey aileme uzak yerde aile bildiğim insanın bana bunu yapması güvenimi kırması ben ona yemeğe temizliğe giderken herşeyi bilip yüzüme gülmesi.Eşimde annem yapmaz deyip karşımda yer aldı.1hafta boyunca kavgamız sürdü.Annem diyor o yapmış bir hata tekrar şans ver.Sırf annem için onları yemeğe çağırıcam ama içim buruk eşimede annesinede.Affedemiyorum onu biz borç içinde 1 liranın hesabını yaparken almasını rahat harcamasını.Yüzüme gülmesini,yüzüne gülmeyi
not:Eşim sonra özür diledi aynısından alıcam deyip söz verdi.Altın için barışmadım baktım kavga kavgayı doğurcak başımı indirdim.
Canım bir küpe ne ki eşimin tarafından gelip ona verilmeyip kaynanama verilen herşeyi alıp ses etmediler sen birde beni düşün benim eşimde hala ailem yapmaz öyle birşey diyor benim tek duam bu dünyada çıksın onlardan ahirete kalmasın gözümle göreyim

Banka kadar hiç bir ev güvenli olamaz
Diye düşünüyorum hem aranızda Allah göstermesin bir sorun çıksa o Altınlarıda zor verirler onun için bunlarida göz önünde olması lazım gelir diye düşünüyorum

olan olmuş bundan sonrasına bakın
takılıp kalırsanız aynı yerde dönüp tartışmaların sürekli çıkmasından başka birşey olmayacaktır
farkedince direkt arayacaktın
aramadın şimdi zaman geçmiş unut onu
ama sen sorabilirsin
kalp ameliyatı geçirdiyse de hırsızlık yapacak takati varmış senin huzurun bozulacağına onun bozulsun
bir küpe sordun diye kimse ölmez merak etme
kendi kendinize abartmayın
iş yapmak için gidiyorum diyorsun gitme ama artık sorma da

Bir çift küpeyi bu kadar dert etmeniz normal mi sizce? Ya onlar almadıysa! Neden insanları suçluyorsunuz? Sonuçta bozdurunca para edecek bir şey de değil. Sanmıyorum almış olabileceklerini.
Bence konuyu kapatın. Küpeniz herhangi bir yerden çıkarsa gidip kadına "günahınızı aldım" deyip özür dileyecek misiniz? Bence hayır. O zaman vicdanınız rahat edecek mi? Bir de adamlar onca altını vermiş zaten size. Sonuçta siz alıyorsunuz, onlar geri götürüyor başkalarına. Öyle bir küpe için çingenelik yapacaklarını sanmıyorum. Kimseyi suçlamayın derim. Giden bir küpe olsun. Kimseye kin güttüğünüze değmez.

Ayıp ayıp çok ayıp yaptığınız.
Gözünüzle görmeden birine iftira atıyorsunuz. Altınlar sizin annenizde olsaydı küpe kaybolsaydı eşiniz sizin gibi çirkinleşip bunları yapsa ne yapardınız? Göz yumup annem hirsiz galiba diye mi dusunurdunuz? Ben eşinizin yerinde olsam bu konuda asla size taviz vermezdim, hata yapmış.
He küpeleri kv nizin de aldığı ortaya çıkabilir belki ama gözünüzle görmeden bunları yapmanız hiç etik değil. Çok çirkin.

dediklerinizi harfi harfine yapıyorum gitmemi istiyo yapmasam saçımdan tutar götürür herhalde :KK53: bide bademciklerim iltihaplanıyo daha dün gördü beyaz beyaz olmuş diyo ona rağmen babam gelsin anneme gidelim oturmayız deyince ikna oldum.dedim içimden evimede yapıcam buayada yapıcam.bulaşıklarımı dizer çıkarım
sen yeni evlisin bademciklerin iltihaplı yine de gidiyorsun vallahi geçmiş olsun bu adamları nerede bulup evleniyorsunuz yazık kendileri insan evladı siz ne ?? hiiiiç:KK53:

Onun aldığı kesin mi?
Kesin değilse günahını alıyorsunuz belki de.
Gerçekten o almış olsaydı ben de hırsızlık geçmişi olan birinin yüzüne bile bile hiçbir şey olmamış gibi yapamazdım.
Ama kesin değil işte.

Belki kaybolmustur alsa çeyrek alır yarım alir, niye küpe alsın. Bunları mi dert ediyorsunuz ya. Bir de başını eğme diyenler olmuş. Ayıp vallahi.

bilemiyorum işin aslından iyice emin olmakta fayda var. Yani alacak olsa yokluğu dikkat çekecek ve bozdurduğunda para etmeyecek küpeleri değil çeyreği alır.
emin olmadan suçlama.
haa sor yine de bir akşam 'çok sevdiğim küpelerim yok, düştü mü acaba?' diye.

Back
X