Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha yeni evlisin ve bu durumuda senelerde gecse unutmayacaksin ve hep kendini kuracaksin her gordugunde her aklina geldiginde. kendine ve esine hayati zehir edecegine kayinvalidene direk sor .benden sana tavsiye.yoksa her aninda hatirlayip kendini uzersin .1 aylık evliyim.Düğünde takılan ziynet eşyalarını tüm dayatmalarıma rağmen eşim ailesine bıraktı emanete.Benim içime kurt düştü hergün altınımı bana getir diyordum.Dediğimi yaptı,getirdi.İş güç yoğunluk derken kasaya koyacağım gün bi baktım küpelerim yok.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü,altının gitmesine tabi üzüldüm ama daha çok üzüldüğüm şey aileme uzak yerde aile bildiğim insanın bana bunu yapması güvenimi kırması ben ona yemeğe temizliğe giderken herşeyi bilip yüzüme gülmesi.Eşimde annem yapmaz deyip karşımda yer aldı.1hafta boyunca kavgamız sürdü.Annem diyor o yapmış bir hata tekrar şans ver.Sırf annem için onları yemeğe çağırıcam ama içim buruk eşimede annesinede.Affedemiyorum onu biz borç içinde 1 liranın hesabını yaparken almasını rahat harcamasını.Yüzüme gülmesini,yüzüne gülmeyi
not:Eşim sonra özür diledi aynısından alıcam deyip söz verdi.Altın için barışmadım baktım kavga kavgayı doğurcak başımı indirdim.
Ee bundan sonra da hicbir konuda birsey diyemezsiniz kv yeeşim sordu annesi ciddi rahatsız üzüntüye bağlı bişey olur diye benden kaynaklı olur diye soramadım
Bankaya kasaya koy.Ay benimde takılarım kayınvalide de ya yani ihtiyacı yok ellemez ama benim yine de aklım takılarımda onların ev daha güvenli o yüzden mecburen ona veriyorum arada bi görüş izni mi istesem o da güvenmiyormuş gibi ayıbıma geliyor ya sizce napayım kızlar
Ben bankalara da güvenmiyorum :)Bankaya kasaya koy.
Canım bir küpe ne ki eşimin tarafından gelip ona verilmeyip kaynanama verilen herşeyi alıp ses etmediler sen birde beni düşün benim eşimde hala ailem yapmaz öyle birşey diyor benim tek duam bu dünyada çıksın onlardan ahirete kalmasın gözümle göreyim1 aylık evliyim.Düğünde takılan ziynet eşyalarını tüm dayatmalarıma rağmen eşim ailesine bıraktı emanete.Benim içime kurt düştü hergün altınımı bana getir diyordum.Dediğimi yaptı,getirdi.İş güç yoğunluk derken kasaya koyacağım gün bi baktım küpelerim yok.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü,altının gitmesine tabi üzüldüm ama daha çok üzüldüğüm şey aileme uzak yerde aile bildiğim insanın bana bunu yapması güvenimi kırması ben ona yemeğe temizliğe giderken herşeyi bilip yüzüme gülmesi.Eşimde annem yapmaz deyip karşımda yer aldı.1hafta boyunca kavgamız sürdü.Annem diyor o yapmış bir hata tekrar şans ver.Sırf annem için onları yemeğe çağırıcam ama içim buruk eşimede annesinede.Affedemiyorum onu biz borç içinde 1 liranın hesabını yaparken almasını rahat harcamasını.Yüzüme gülmesini,yüzüne gülmeyi
not:Eşim sonra özür diledi aynısından alıcam deyip söz verdi.Altın için barışmadım baktım kavga kavgayı doğurcak başımı indirdim.
Banka kadar hiç bir ev güvenli olamazAy benimde takılarım kayınvalide de ya yani ihtiyacı yok ellemez ama benim yine de aklım takılarımda onların ev daha güvenli o yüzden mecburen ona veriyorum arada bi görüş izni mi istesem o da güvenmiyormuş gibi ayıbıma geliyor ya sizce napayım kızlar
bencedeAltınları kurtarmışsın. Küpeleri takmayın okadar ya küpeler kalsaydıda altınlar kaybolsaysaydı ?
Böyle düşünün kimisi hiç alamıyor geri siz çok şanslısınız herşeye rağmen diye düşünüyorum
Bir çift küpeyi bu kadar dert etmeniz normal mi sizce? Ya onlar almadıysa! Neden insanları suçluyorsunuz? Sonuçta bozdurunca para edecek bir şey de değil. Sanmıyorum almış olabileceklerini.1 aylık evliyim.Düğünde takılan ziynet eşyalarını tüm dayatmalarıma rağmen eşim ailesine bıraktı emanete.Benim içime kurt düştü hergün altınımı bana getir diyordum.Dediğimi yaptı,getirdi.İş güç yoğunluk derken kasaya koyacağım gün bi baktım küpelerim yok.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü,altının gitmesine tabi üzüldüm ama daha çok üzüldüğüm şey aileme uzak yerde aile bildiğim insanın bana bunu yapması güvenimi kırması ben ona yemeğe temizliğe giderken herşeyi bilip yüzüme gülmesi.Eşimde annem yapmaz deyip karşımda yer aldı.1hafta boyunca kavgamız sürdü.Annem diyor o yapmış bir hata tekrar şans ver.Sırf annem için onları yemeğe çağırıcam ama içim buruk eşimede annesinede.Affedemiyorum onu biz borç içinde 1 liranın hesabını yaparken almasını rahat harcamasını.Yüzüme gülmesini,yüzüne gülmeyi
sen yeni evlisin bademciklerin iltihaplı yine de gidiyorsun vallahi geçmiş olsun bu adamları nerede bulup evleniyorsunuz yazık kendileri insan evladı siz ne ?? hiiiiçdediklerinizi harfi harfine yapıyorum gitmemi istiyo yapmasam saçımdan tutar götürür herhaldebide bademciklerim iltihaplanıyo daha dün gördü beyaz beyaz olmuş diyo ona rağmen babam gelsin anneme gidelim oturmayız deyince ikna oldum.dedim içimden evimede yapıcam buayada yapıcam.bulaşıklarımı dizer çıkarım