2 konu acmıssınız, tek konu yeterdi. :26:
Buraya da yazayım bari, esinizle sizi yalnız bırakmadıgınızı söylüyorsunuz da, kadın cocuklarınıza bakarken nasıl yalnız bıraksın ki? O bıraksa cocuklarınız dolayısıyla yalnız kalamazsınız zaten?
Bir digeri de, kac yasında insandır, tek kusuru da cok konusmak olsun, en azından hakaret yerine, fesatlık yerine yemege tuz attın mı, sunu koydun mu diyormus.
Bana bazen birsey sorarlar cevap vermem, biri hemen sen koy, koy falan derler, hatta ona ne soruyorsun dedikleri bile oldu. Güldüm ben, kafaya takmaya degmez.
iki konu açtığımın farkında değilim kusura bakmayın.galib akafaya takmamaktan başka çare yok .ama bie dediği bie dediğini tutmuyor.Bie şeye karara veriyouz 1 saat sonra fikrini değiştiriyor.Kayınbabam sürekli bağırıyordu azarlıyordu kaynanamı adam haklıymış gerçekten zorla kendisini azarlattırır benim kaynanam.. neyse onu da böyle kabulleneceğim çarem yok
iki konu açtığımın farkında değilim kusura bakmayın.galib akafaya takmamaktan başka çare yok .ama bie dediği bie dediğini tutmuyor.Bie şeye karara veriyouz 1 saat sonra fikrini değiştiriyor.Kayınbabam sürekli bağırıyordu azarlıyordu kaynanamı adam haklıymış gerçekten zorla kendisini azarlattırır benim kaynanam.. neyse onu da böyle kabulleneceğim çarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?