kayınvalidemi çok seviyorum

ferhal

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
509
115
323
İzmir
forumda hep kv kp sorunları var.merak ettim ,hiç iyi geçinen yok mu acaba eşinin ailesiyle:KK73:

Ben 2 yıllık evliyim, kayınvalidemi ve eşimin tüm ailesini çok seviyorum onlar da beni çok seviyorlar öz kızlarından ayırmıyorlar. Allah nazardan saklasın da :)
maşallah ne güzel..ben de severim esimin ailesini.baştan biraz sorun olmuştu ama toparladık.bizden kaç kişi var acaba?:KK24:

Ben kimseyi %100 sevmem ama kayinvaldemin yüzdesi bayağı yüksek.
Bana hiç karışmaması da bunda etkili oluyor.

Benim kayınvalidem şekerdir her gören bayılır Allah o yönden yüzümü güldürdü şükürler olsun giderim iş yaptırmaz bi tencere yemek yapar verir hediyeler alır inanın annem bile gıcık eder ama o etmez melek gibi yüzü de nurlu zaten şimdi oraya gidiyoruz bukadar övdüm inşallah nazar değmez:KK53:

.........................
Bende 4 aylıkevlıyım ama basta nasısa ole gıdıo bende cok sevıom benm kayın vadem cok cekmus kaynadan ben yappmm dıo kayın peferm seker gıbı adam kayınlaarıma laf yok onlrda cok ıyıler ılk gelnm belkı ondn xr

Benim kayınvalidem şekerdir her gören bayılır Allah o yönden yüzümü güldürdü şükürler olsun giderim iş yaptırmaz bi tencere yemek yapar verir hediyeler alır inanın annem bile gıcık eder ama o etmez melek gibi yüzü de nurlu zaten şimdi oraya gidiyoruz bukadar övdüm inşallah nazar değmez:KK53:
maşallah canım bunları benim kv de yapıyor hakkını yiyemem. maddi manevi esirgemez ama benimle nişanlandığımdan beri kavgayı bırakmıyo :D hem severim hem döverim kafasında galiba. bana pahalı elbiseler alır mesela ama lafınıda sokar bende bazen idare ediyorum bazen bende laf söylüorum bazende ben bi şey söylemeden küsüyo :D

sakın sakın nazar değmesin:KK9:

Bende 4 aylıkevlıyım ama basta nasısa ole gıdıo bende cok sevıom benm kayın vadem cok cekmus kaynadan ben yappmm dıo kayın peferm seker gıbı adam kayınlaarıma laf yok onlrda cok ıyıler ılk gelnm belkı ondn xr
ne güzel.ben çektim o da çeksin dememiş kvniz.:KK9:

maşallah canım bunları benim kv de yapıyor hakkını yiyemem. maddi manevi esirgemez ama benimle nişanlandığımdan beri kavgayı bırakmıyo :KK70: hem severim hem döverim kafasında galiba. bana pahalı elbiseler alır mesela ama lafınıda sokar bende bazen idare ediyorum bazen bende laf söylüorum bazende ben bi şey söylemeden küsüyo :KK70:

siz de bu şekilde bi orta yol bulmuşsunuz.ya sadece kötü şeyler yapsaydı dimi?en azından yaptığı güzel şeyler de var:KK9:

ben de çok severim kendilerini,çalıştığım için yemeğimi bile yapar bazen kv..zaten yakın oturuyoruz kaç yıldır.doğumgünümü de unutmaz,pastamı yapar.eşim bile unutuyo bazen ama kv unutmaz sağolsun.:cool:

Ben 4senedir evliyim ayrıca kayinvalidemle altli üstü oturuyoruz. Çok seviyorum kendilerini şimdi bide hamileyim kendi annem bu kadar ilgilenmiyor bazen kendi ailemë kızıyorum. Babam hiç özledim diyip gelmez annem de haftada bi gelir bazen 2 3 saat durur gider çünkü evde abimle ilgilenmesi gerekir. Nasıl olsa ben evliyim eşimin ailesi çok iyi diye rahat davranır. Allah hiç birinin yokluğunu göstermesin. Ama ben kayinvalide konusundaki çok sansliyim hastaneye bile hiç yalnız göndermiyor sağolsun her konuda hep yanımda yaşlanInca ona seve seve bakicammm

Ben 4senedir evliyim ayrıca kayinvalidemle altli üstü oturuyoruz. Çok seviyorum kendilerini şimdi bide hamileyim kendi annem bu kadar ilgilenmiyor bazen kendi ailemë kızıyorum. Babam hiç özledim diyip gelmez annem de haftada bi gelir bazen 2 3 saat durur gider çünkü evde abimle ilgilenmesi gerekir. Nasıl olsa ben evliyim eşimin ailesi çok iyi diye rahat davranır. Allah hiç birinin yokluğunu göstermesin. Ama ben kayinvalide konusundaki çok sansliyim hastaneye bile hiç yalnız göndermiyor sağolsun her konuda hep yanımda yaşlanInca ona seve seve bakicammm

Yok vala yemk yapar gtrr koye gıdık gecen su soouk ben yım bulsklr fln dıodaben yapıom gene xd

demek ki az da olsa güzel ilişkiler de varmış:KK9:

Back
X