Kayinvalidemi hic sevmiyorum nefret ediyorum

Hiç mi kalkamıyorsunuz nasıl bir hamilelik geçiriyorsunuz anlamayamadim.Madem bu kadar kötüsünuz hastaneye gitmeniz gerekiyordu.Ben sizin yerinizde olsam nefret ettiğim, lafını işittim insandan yardım istemezdim
Daha dün doktordan geldim bebeklerin başı aşağıdaymış kilo.aldikca baskı yaratıyorlarmış hastaneye yatacak durumda değilsin ama evde istirahat ederek yanında birileri olarak idare edersin dedi doktorum benim evim çok uzakta yol.mesafesi baya var doktorum yolu yasakladı eşimde yıllık iznini yeni bitirdi annem de kardeşim hastahanede diye yegane bakmaya gitti onunda kimsesi yok anneme ben bakarım gözün arkada kalmasın dedi sonra eşim de gidince gerçek yüzünü gösterdi esik burdan gideli 2 gün oluyor kadın eşimin yanında melek gibiydi o gidince bir anda değişti annemi aradım baban gelsin dedi babam gelse ev yok kalacak araba ile yolculuk yasak

O zaman eşinize söyleyeceksiniz gitmeden kahvaltımı öğle yemeğimi hazırla diye. Suyu da yanınıza koyacak ve maalesef bir hafta böyle idare etmeye çalışacaksınız
Biz uzakta oturuyoruz 2 haftada kontorlum var yol yasak bana evim çok uzakta yola gidip gelemem zaten gidip gelsem kalmam asla

Daha dün doktordan geldim bebeklerin başı aşağıdaymış kilo.aldikca baskı yaratıyorlarmış hastaneye yatacak durumda değilsin ama evde istirahat ederek yanında birileri olarak idare edersin dedi doktorum benim evim çok uzakta yol.mesafesi baya var doktorum yolu yasakladı eşimde yıllık iznini yeni bitirdi annem de kardeşim hastahanede diye yegane bakmaya gitti onunda kimsesi yok anneme ben bakarım gözün arkada kalmasın dedi sonra eşim de gidince gerçek yüzünü gösterdi esik burdan gideli 2 gün oluyor kadın eşimin yanında melek gibiydi o gidince bir anda değişti annemi aradım baban gelsin dedi babam gelse ev yok kalacak araba ile yolculuk yasak

tamamda anneniz gelince nerede bakacak size?
o gelincede evinize gitmeyecekmisiniz?

Daha dün doktordan geldim bebeklerin başı aşağıdaymış kilo.aldikca baskı yaratıyorlarmış hastaneye yatacak durumda değilsin ama evde istirahat ederek yanında birileri olarak idare edersin dedi doktorum benim evim ço
k uzakta yol.mesafesi baya var doktorum yolu yasakladı eşimde yıllık iznini yeni bitirdi annem de kardeşim hastahanede diye yegane bakmaya gitti onunda kimsesi yok anneme ben bakarım gözün arkada kalmasın dedi sonra eşim de gidince gerçek yüzünü gösterdi esik burdan gideli 2 gün oluyor kadın eşimin yanında melek gibiydi o gidince bir anda değişti annemi aradım baban gelsin dedi babam gelse ev yok kalacak araba ile yolculuk yasak

O zaman bi hafta sonra nasil evinize gececeksiniz anneniz gelince?

tamamda anneniz gelince nerede bakacak size?
o gelincede evinize gitmeyecekmisiniz?
Annem burda bakacak oda gitmeyecek başkasının yanında saydamlığını göstermiyor kızım kızım diye dolanıyor ama kimse.olmayinca gösteriyor gerçek yüzünü annem yine laf sotlettirmez gerekirse ev tutarız dedi

Doktorunuzla evimizin arası neden uzak ki o kadar? Kusura bakmayın ama hiç mi düşünmediniz? Çok garip gerçekten. Eşiniz karım hamile acil ihtiyaç olur diye nasıl yıllık izninden gün ayırmaz? Planlamanız gerçekten çok kötü. Anneniz de kayınvalidenizin evinde kalacakmış üstelik. Bir hasta bakıcıyla anlaşın madem tek yol bu gözüküyor ama kayınvalideniz kendi evinde buna tamam der mi o da ayrı bir konu.

Bu kadar nefret ediyorsanız hiç o kapıya gitmeyecektiniz.
Mesela ben kayınvalidemden hiç hazzetmem, muhtaçlık durumum olsa bile köşe bucak kaçarım, nitekim kaçtım değil kapısına gitmem söz konusu olsun.
Diyeceğim o ki kayınvalidenizin melek görünümlü şeytan olup olmaması hiç problem olmamalı, siz baştan onu adam yerine koyup yardım beklememelisiniz.

Doktorunuzla evimizin arası neden uzak ki o kadar? Kusura bakmayın ama hiç mi düşünmediniz? Çok garip gerçekten. Eşiniz karım hamile acil ihtiyaç olur diye nasıl yıllık izninden gün ayırmaz? Planlamanız gerçekten çok kötü. Anneniz de kayınvalidenizin evinde kalacakmış üstelik. Bir hasta bakıcıyla anlaşın madem tek yol bu gözüküyor ama kayınvalideniz kendi evinde buna tamam der mi o da ayrı bir konu.
Bizim bulunduğumuz ilçe küçük pek öyle bilgili.doktor yok malesef 2 saat arası var ve yollar inan cok kötü araba yüksek olmasına rağmen o çukurlar mahvediyor giderken gelirken kendi evimde kaldığmda malesef ağrılardan duramayıp çok defa gittim gittigün

Bu kadar nefret ediyorsanız hiç o kapıya gitmeyecektiniz.
Mesela ben kayınvalidemden hiç hazzetmem, muhtaçlık durumum olsa bile köşe bucak kaçarım, nitekim kaçtım değil kapısına gitmem söz konusu olsun.
Diyeceğim o ki kayınvalidenizin melek görünümlü şeytan olup olmaması hiç problem olmamalı, siz baştan onu adam yerine koyup yardım beklememelisiniz.
Mecbur kalmasam gitmezdim 5 yıldır kapıyı kapatmıştım çocuklar için.elim mahkum kaldı mecburen

5 yil boyunca burnumdan getirdi o kadar fena ki mecburen eline mahkum kaldım 5 yıldır çocuk tedavisi gördüm rabbim nasip etti verdi malesef annem şehir dışında olduğu için son haftalarım olduğu için kaynananda kal ben 1 hafta sonra gelirim dedi emanet etti burnumdan getirdi iki lokma ekmek veriyo başıma kakıyor eşim geliyor arada konusmaya karışıyor hamileliğim çok ağrılı geciyor sanki ondan yardım istiyorumda bana olmadık lafları söylüyor çok şikayet ediyorsun cekeceksin diyor ağrılardan ziyade doktorun bana verdiği ilaç çok kötü yaptı hem bulantı.hem ishal üzerine kasik agrisi eklenince mahvoldum ılacin yan etkileriymiş ben kendi derdimle uğraşıyorum kadın ordan sen söylesin sen böylesin demeye başladı sabah çıldırttı resmen beni sabah bir kahvaltı hazırladı dışarı çıktı akşam üçte geldi sonra uyudu kendim bir şey yapamıyorum ayağa bile kalkamıyorum ağırlastim.bebekler ayağa kalktıkça baskıyı artırıyor sen sürekli yatıyorsun diye şikayet ediyor biktim artık yeminle insan değil şeytan su 1 hafta geçse de annem gelsin diye dua ediyorum
Kayınvalideniz de dahil kimseye nefret edecek kadar değer vermeyin.Bebeklerinize odaklanın.

Mevzu yemekse bir zahmet eşiniz akşamdan hazirlayacak yemek, annesinin başina birakip kendisi kenara çekiliyor gibi gorunuyor buradan bakinca.
Benim ayagim kırıktı, kahvaltilik olsun, yemek olsun eşim hazirlayip gitti işe hep.
Zor değil
Tamamda eşim burda değil ko zaten bebekler3 bir şey olsun boşanacağım çocuklar için katlanıyorum

Annem burda bakacak oda gitmeyecek başkasının yanında saydamlığını göstermiyor kızım kızım diye dolanıyor ama kimse.olmayinca gösteriyor gerçek yüzünü annem yine laf sotlettirmez gerekirse ev tutarız dedi
Nasıl yani anneniz de gelip kayınvalidenizin evinde mi kalacak 😳
Doktor hastaneye yatış yapsaydı o zaman. Hem diyorsunuz su bile dolduramıyorum hem diyorsunuz hastaneye gerek yok. Tuvalete de mi gitmiyorsunuz illa ki gidiyorsunuz yani.
Otelde kalın o zaman. Yani hem kadından nefret edip hem evinde kalmanız da normal değil.

Mecbur kalmasam gitmezdim 5 yıldır kapıyı kapatmıştım çocuklar için.elim mahkum kaldı mecburen
Neden mecbursunuz? Annem falan filanı geçin.
Akşamdan eşiniz yiyecek içeceğinizi ayarlasa yanınıza koysa kendi evinizde idare etseniz nefret ettiğiniz insandan bir bardak su istemek zorunda kalmazsanız iyi olmaz mı?
Lafını söyleye söyleye görüntü bile olsa size yardım ediyor - muş gibi olduğuna göre sizde laf söylemeyeceksiniz.
Size böyle davranacağını bile bile size yemek yapmadı bana bakmadı diye niye kendinize dert çıkarıyorsunuz ?
Tamam aile böyle zamanlar içindir ama böylesi aile değil işte hala beklentiye girmek bana saçma geliyor.

Öncelikle sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi.

Bir tek bana mı saçma geldi bu durum?
İkiz gebelik yaşıyorsunuz , eşiniz yıllık iznini yeni bitirmiş oluyor, ücretsiz izin alsın madem.

Durumunuz bu kadar ağırsa neden hastaneye yatırmıyorlar ?

Eeee siz kendi evinizde neden kalmıyorsunuz? Yok mu konu komşu ücretli doğuma kadar yardımcı olsaydı.

Hem nefret ediyorsunuz hem evinde kalıyorsunuz kadının. Gerekirse evimde kalırım yemeğimi dışardan söylerim , içeceğimi , suyumu da yanı basıma koyar evimde yatarım en azından kafam rahat olur.

Back
X