- Konu Sahibi fragranceteacher
-
Eve geldiğinde konuşun annesini kıskanmadığınızı ama annesiyle görüştüğü halde görüşmedim demesine sinirlendiğinizi anlatın. Olabilir annesi ile görüşebilir size olan ilgisini aksatmadığı sürece sorun olmamalı bence... Sadece kızdığınız tarafları anlatın...
bi parça kıskanmış olabilir misin:26:
başka bi probleminiz yoksa takma canım bunları ya, ne bileyim sende annenle ya da kızkardeşinle görüşüyosundur
bilemiyorum tabii içinde kaynananla alakalı bazı korkular var mı, belkide o yüzden böyle hissediyosun
ben de görüşüyorum tabi ama ben konuştuğumda, ona anlatıyorum geldiğinde..sen niye anlatmıyorsun dediğimde , ben sana soruyor muyum diyor? işin içinden çıkmaya çalışıyor ya, delirtecek beni...
valla bence sen eşin böyle saklar gizler tarzı davrandığından böyle hissediyosun bence çok normal, halbuki açık olsa hem o rahat etcek hem sen
sakladığı içinde kafanda kurmaya başlıyosun doğal olarak
bazı insanlar öyledir, o gün ne yediyse içtiyse mutlaka birilerine anlatma ihtiyacı duyar. kayınvalideniz de eşinizi seçmiş. başka dertleşicek kimsesi yok sanırım,napsın işte. ama eşiniz neden saklıyor onu anlamıyorum? benim eşim de benzer bi tripe girmişti ilk evlendiğimizde, annesi aradığında eşim yanımdaysa eğer başka bi odaya geçiyordu.
kimden neyi gizliyorsun değil mi? "annenle benim yanımda konuşmadığında ben yanlış anlıyorum, benden bişey mi gizleme ihtiyacı duyuyorsunuz "demiştim. sorun çözüldü bu şekilde. annesinin bi sorunu varsa eğer bende bilmeliyim ben de telefonla konuşmalıyım değil mi...özellikle kızı olarak görüyorsa benimle dertleşmesini de isterim.
şu da var, günde 3 kere arar eşimi kayınvalidem, eşimin uygun bi işi olmadığını bilmesine rağmen.ısrarla hesap sormak için. naptınız,ne yediniz, niye evde yemediniz, karın yemek yapmıyor mu vs... sizde de böyle sorular varsa eğer rahatsz olmanız çok doğal.
haklısın sweetseptember, en yakın dertleştiği insan eşim. bu da bana dert oluyo iste.. gerçi benim yanımda yaptığı konuşmalar genelde günlük şeyler..ama ne yediniz , içtiniz, nereye gittiniz diye hesap sorma falan yoktur Allahtan.. ben yokken yaptığı görüşmelerde belki ne yediğmizi, nereye gittiğimiz falan soruyor olabilir, hakkında yanlış düşünmeyeyim diye ben yokken soruyordur belki, bilemem. ama günde 3 kere aramalar falan olmuyo, telefonuna bakıyorum, ordan görüyorum.gelince yine bakarım, bugun görüşmüşler mi
bence onu çaldırıp sonra da annesini çaldırmanızdan çok da belli ki kıskanıyorsunuz.
kumanız değil o eşinizin annesi, ne zaman aradığını söylemek zorunda da değil, gizlemek zorunda da değil. ama kıskandığınızı gördüğü için gizlemek zorunda görmüş kendini.
siz böyle yapmaya devam edin, yakında eşiniz telefon kayıtlarını da siler.
valla aynisini bende yasadim, kiskancliksa kiskanclik.
BIr kayinvalide oglunla hergün saatlerce cep telefonunda konusamaz. Benim ailem ararsa evin telefonunu arardi, esimin tarafi esimin cep telefonunu.
Esinle konussan da bisey degismez, sanirim bu durumu kabullenmelisin yoksa huzurun bozulur.
Kıskanclık değil bu bence ... Amannn be kardesım ne yapacan da anlatmasını ıstıyon kı ne konusurlarsa konussunlar ana oğul canım..başka sorunun mu yok boşver salla gitasin ..bidaha bence lafını bıle etme. Arıyonmu gosrusuyonmu ne dedı dıye falan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?