merhabalar, eşim aramızda gecen birtakım konuşmalardan dolayı kayınvalidemi kıskandığımı savunuyor..kayınvalidem eşime çok düşkündür, kendi eşiyle problemleri olduğu için oğluna daha cok yakınlaşmış..en ufak bir sıkıntısında oğlunu arar, genelde bunu bana hiç hissettirmemeye calışıyor, hemen hemen her gün telefonda görüşüyorlar, çok sık gidip gelmelerimiz yok Allahtan, aynı şehirde olmamıza rağmen... eşim bu konuda dengeli olmaya calışıyor, farkındayım. ama nedense annesiyle telefon görüşmeleri hakkında bana detaylı acıklama yapmak istemiyor, bazen de hic söylemediği de oluyor , ben eşimin telefonundan anlıyorum, o gün görüştüklerini ya da mesajlaştıklarını...eşim benim bunları farkettiğimin farkında değil tabi...bazen eşimi aradığımda telefonu meşgul oluyor, hissediyorum ki annesiyle görüşüyor..annesini caldırıyorum,onun da teli mesgul olunca hemen anlıyorum tabi..sonra eşim beni aradığında şakayla karışık kiminle görüşüyordun diyorum, bazen işyerinden arkadaştı bazen de annemdi diyor..ama yalan söylediğinde bozuluyorum tabi ama ona yansıtmamaya çalışsam da bunu yapamıyorum.benim derdim bana açık olup görüştüm demesi ama bu konuda konuştuğumuz zaman da o benim onun annesini kıskandığım için böyle yaptığımı söylüyor. bugün kendisinden istediğim bir şey için unutkanlık yaptı, kendim hallettim işimi gerçi ama öğlen arayıp söylediğim şeyi unuttuğunu hatırladığını, ne yaptığımı sordu; ben kendim hallettim dedim . tutamadaım içimde birileri bir şey istediğinde hiç unutmadan yapıyorsun ama dedim...kime yapıyorum diye sordu şakayla karışık , ben bilmem artık dedim gülerek ..o da biliyorum annemi diyorsun değil mi dedi , ben de ne alakası var canım falan desem de cünkü sen annemi kıskanıyorsun dedi , kötülüğünü istiyorsun dedi normal bir şekilde.. ben de gayet sakin bir şekilde demek boyle düşünüyorsun, o zaman ben kapatıyorum dedim şakayla karışık, o da tamam kapatalım dedi sonra görüşürüz dedi kapattı. ben de oturduğum yere yığılıp kaldım, geri de dönmedi..sinir oldum şimdi, gelince nasıl davransam ki ona??