- 5 Ekim 2020
- 13.859
- 37.505
- 548
- 36
- Konu Sahibi Meftun blog
Aynı durumu yaşadınız mı yani? Nasıl başa çıkabildiniz peki?
Kız çıkamamış işte ex olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumu yaşadınız mı yani? Nasıl başa çıkabildiniz peki?
1- böyle bir kv yokBeni kızı gibi görmesi, iyiliğimi istemesi gerekirken neden böyle davranıyor.
takılmayacak gibi değil ki habire böyle şeylerle uğraşıyorum :/ artık kaldıramıyorum gerçekten. Kadının hayallerindeki gelin değilim galiba. Habire başkalarını örnek gösteriyor. Evine gitmeyince başkalarını araya sokuyor, bu kadar da çekingen olunmaz ki diye yorumlar yapıyor. Yüzüme karşı bir şey söylemiyor kötü etmiyor kendini ama nişanlıma bayağı dedikodumu yapıyor. Aldığım çeyize kadar yorum yapıyormuş niye x markasından değil de şu markadan almış. Niye bu rengi almış. İşte sana ne diyemiyorsun kiKlasik bir kayınvalide türü. Öncelikle memnun etmeye çalışmayım edemezsiniz. Psikolojik baskı yaparak sizi yıldırmaya çalışabilir yılmayın. O çağırdıkça sizde gidemeyeceğinizi tatlı bir üslüpla dile getirin. Nişanlınızla açık konuşun ailem hoşlanmıyor ben şimdilik üzerime düşeni yapıyorum diyip konuyu kapatın. Temcit pilavı gibi uzamasın konu.Diğer şeylere çokta takılmayın hepimizin yaşadığı şeyler zamanla alışırsınız laf söz duymaya.
Canım benim onlari memnun edemezsin gidersin çok geldi derler gitmezsin gelmiyor derler ararsın çok arıyor derler aramazsin eskiden hep arardı köprüyü geçti arayıp sormuyor derler böyle uzar gider. Bide %90'ı sahalara oynuyor bence çok uzak durma ama yüz gözde olma sınır olsun her zaman. İnsanlarda takılma sınavına çalış ataninca senden iyisi olmaz emin olMerhaba herkese, danışmak istediğim bi konu var, sorun bende mi onlarda mı anlamadım çünkü… Nişanlıyım ben 3 aydır. Kayınvalidemle sürekli görüşüyoruz, irtibat halindeyiz, güzel de gidiyor çok şükür ama gelin görün ki bunlara rağmen hiçbir şekilde yetemiyorum, memnun olmuyorlar. Kayınvalidem Her aradığında davet eder bize gel diye. İki günde bir. Ben de evlenmeden öyle sık gidilmesi taraftarı değilim, ki ailem de karşı bu duruma. Açıklıyorum da bu durumu uygun kelimelerle yine anlayış göstermiyorlar. Evlerine her zaman gitmesem de sürekli arayıp sorarım. Kayınvalidem sorun ediyor bunu işte… Bazen nişanlım arıyor annesi sitem etmiş benim hakkımda, onu hep davet ediyorum gelmiyor. Sormuyor. Aramıyor diye. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Her kandilde, özel günlerde, haftada bir muhakkak ararım ama o hergün arayayım istiyor. Her söylediğinde evine gideyim istiyor. Ben de her söylediğinde siz de gelin diyorum hep ben olmaz inşallah diyor ama yine de benden bekliyor. Bu durumda ne yapabilirim nasıl davranabilirim. Çok stress oluyorum artık. Kafama takıyorum. Ayrıca ortak tanıdıklardan benim hakkımda hoş olmayan birkaç şey söylediğini duydum. Ben kpss çalışıyorum atanmak için o da küçümser tarzda ev kızı çalışmıyor gibi kırıcı şeyler söylemiş. Mesleğe çok önem veren birisi kendisi. Onların söylediklerine ve kayınvalidemin yaptıklarına bakıyorum aşırı ikiyüzlü geliyor. Artık yoruldum ne istiyor benden. Beni kızı gibi görmesi, iyiliğimi istemesi gerekirken neden böyle davranıyor.
O genelinde var sanırım boşver örnekleme seviyorsa kendine iyileri örnek alsın kendilerini çok mükemmel sanıyorlarAyy aynı bizim mesele. Habire bana başkalarını örnek gösteriyor. O kayınvalidesiyle şöyle bu böyle. Vallahi bıktım.
Ben de takılmamaya üstünü kapatmaya çalışıyorum. Ama her gün başka bir şey duyuyorum bu durum çok bunaltmaya başladı beni. Psikolojik baskı yapıyor annesi resmen. Bunları düşünmekten derse odaklanamıyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler düşünmemeye çalışacağım umarım dediğiniz gibi olur atanınca vazgeçerler uğraşmaktanCanım benim onlari memnun edemezsin gidersin çok geldi derler gitmezsin gelmiyor derler ararsın çok arıyor derler aramazsin eskiden hep arardı köprüyü geçti arayıp sormuyor derler böyle uzar gider. Bide %90'ı sahalara oynuyor bence çok uzak durma ama yüz gözde olma sınır olsun her zaman. İnsanlarda takılma sınavına çalış ataninca senden iyisi olmaz emin ol![]()
Takma demek çok yersiz biliyorm insanin kafasını meşgul ediyor ve verimli olamıyorsun. Bende atanamadim bı bakıyorum mesleğini yapan insanları bı ovmeler onları bı onemsemeler.. çoğu bu şekilde sen önceliği kendine ver her zaman yakın bı yerdede yasamayacaksan he de geç yoksa ilerde evliliğine yansıyor insanın taktikca söylemiyorsun eşinle kötü oluyorsunBen de takılmamaya üstünü kapatmaya çalışıyorum. Ama her gün başka bir şey duyuyorum bu durum çok bunaltmaya başladı beni. Psikolojik baskı yapıyor annesi resmen. Bunları düşünmekten derse odaklanamıyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler düşünmemeye çalışacağım umarım dediğiniz gibi olur atanınca vazgeçerler uğraşmaktan
Ben hiç nişanlıma yansıtmadım bunları. Birbirimizi çok seviyoruz. Annesi yüzünden aramızdaki şey zarar görmesin dedim ama artık konuşmaya karar verdim onunla da. Herkesin derdi atanmak resmen yaa. Para.Takma demek çok yersiz biliyorm insanin kafasını meşgul ediyor ve verimli olamıyorsun. Bende atanamadim bı bakıyorum mesleğini yapan insanları bı ovmeler onları bı onemsemeler.. çoğu bu şekilde sen önceliği kendine ver her zaman yakın bı yerdede yasamayacaksan he de geç yoksa ilerde evliliğine yansıyor insanın taktikca söylemiyorsun eşinle kötü oluyorsun
Canım öyle malesef para kazanmaya başladığında göreceksin o zaman ki yaklaşımlarını diğer türlü evde oturan vasıfsız biri gibi görüyorlar istediğin kadar donanımlı bilgili ol değeri olmuyor. Nişanlına uygun bir dille yansıt ailesine düşkün biriyse söylediğin şeyler hoşuna gitmeyebilir ya da sen yanlış anliyorsun moduna girebilir o zaman üzerine gitmeBen hiç nişanlıma yansıtmadım bunları. Birbirimizi çok seviyoruz. Annesi yüzünden aramızdaki şey zarar görmesin dedim ama artık konuşmaya karar verdim onunla da. Herkesin derdi atanmak resmen yaa. Para.
Şikayet etme huyu var belli ki. Ruh sağlığını koruyabilirsin inşallahDuyduklarımı nişanlıma dahi söylemedim üstünü kapadım. Daha şimdiden aramız bozulmasın dedim. Önceden haftada 1 arardım çok söylendiği için 2-3 günde bir aramaya başladım. Bazen art arda ararım değişiyor işte muhabbetimize göre. En son iftara davet etti. Kayınvalidem de biraz hastaydı nişanlım da şehir dışında bu ara. Nişanlım gelince ayarlayalım bi gün hep beraber olalım dedim. Nişanlımı arayıp sen olmadığın için gelmek istemiyor bize diye sitem etmiş bu kez.
Gördüğünüz gibi verdiğiniz her taviz size olumsuz olarak geri dönmüş.Duyduklarımı nişanlıma dahi söylemedim üstünü kapadım. Daha şimdiden aramız bozulmasın dedim. Önceden haftada 1 arardım çok söylendiği için 2-3 günde bir aramaya başladım. Bazen art arda ararım değişiyor işte muhabbetimize göre. En son iftara davet etti. Kayınvalidem de biraz hastaydı nişanlım da şehir dışında bu ara. Nişanlım gelince ayarlayalım bi gün hep beraber olalım dedim. Nişanlımı arayıp sen olmadığın için gelmek istemiyor bize diye sitem etmiş bu kez.
Tam da öyle oldu. Ben rahatsız olduklarımı dile getirdim ama o çok büyütüyorsun, ortada bir sorun yok, çok takıntılısın, sen böyle yaparsan çok çabuk yaşlanırsın, yanlış anlıyorsun öyle bir şey yok gibi şeylerle beni suçladı, konuşturmadı bile. Tavrından aşırı rahatsız oldum. Ben de geri adım atmayacağım artık ne olursa olsun.Nişanlına uygun bir dille yansıt ailesine düşkün biriyse söylediğin şeyler hoşuna gitmeyebilir ya da sen yanlış anliyorsun moduna girebilir o zaman üzerine gitme
Evlenince de dicek ki sen takintilisin ortada bişey yok yanlis anliyorsun annem öyle biri değil sen anneme düşman misin falanTam da öyle oldu. Ben rahatsız olduklarımı dile getirdim ama o çok büyütüyorsun, ortada bir sorun yok, çok takıntılısın, sen böyle yaparsan çok çabuk yaşlanırsın, yanlış anlıyorsun öyle bir şey yok gibi şeylerle beni suçladı, konuşturmadı bile. Tavrından aşırı rahatsız oldum. Ben de geri adım atmayacağım artık ne olursa olsun.
sal gitsin, mutlu etmeye çalısma. Onu mutlu etmek pahasına kendi ruhsal sağlığndan ödün mü vereceksin.Merhaba herkese, danışmak istediğim bi konu var, sorun bende mi onlarda mı anlamadım çünkü… Nişanlıyım ben 3 aydır. Kayınvalidemle sürekli görüşüyoruz, irtibat halindeyiz, güzel de gidiyor çok şükür ama gelin görün ki bunlara rağmen hiçbir şekilde yetemiyorum, memnun olmuyorlar. Kayınvalidem Her aradığında davet eder bize gel diye. İki günde bir. Ben de evlenmeden öyle sık gidilmesi taraftarı değilim, ki ailem de karşı bu duruma. Açıklıyorum da bu durumu uygun kelimelerle yine anlayış göstermiyorlar. Evlerine her zaman gitmesem de sürekli arayıp sorarım. Kayınvalidem sorun ediyor bunu işte… Bazen nişanlım arıyor annesi sitem etmiş benim hakkımda, onu hep davet ediyorum gelmiyor. Sormuyor. Aramıyor diye. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Her kandilde, özel günlerde, haftada bir muhakkak ararım ama o hergün arayayım istiyor. Her söylediğinde evine gideyim istiyor. Ben de her söylediğinde siz de gelin diyorum hep ben olmaz inşallah diyor ama yine de benden bekliyor. Bu durumda ne yapabilirim nasıl davranabilirim. Çok stress oluyorum artık. Kafama takıyorum. Ayrıca ortak tanıdıklardan benim hakkımda hoş olmayan birkaç şey söylediğini duydum. Ben kpss çalışıyorum atanmak için o da küçümser tarzda ev kızı çalışmıyor gibi kırıcı şeyler söylemiş. Mesleğe çok önem veren birisi kendisi. Onların söylediklerine ve kayınvalidemin yaptıklarına bakıyorum aşırı ikiyüzlü geliyor. Artık yoruldum ne istiyor benden. Beni kızı gibi görmesi, iyiliğimi istemesi gerekirken neden böyle davranıyor.