Kayınvalidemi nasıl ikna edebilirim?

Grevle ilgili bende birkaç şey söylemek isterim. Çünkü grev yapacak bir işim olsaydı eğer en önde atılanlardan biri ben olurdum.

Memurlara grevden başka bir şans tanındı mı ? Doğalgazın %20, elektriğin %10, benzinin sayamadığım yüzdelerle zamlandığı ülkemizde memura küfreder gibi üstelik 6 aylık birikmiş farklarını alamazken 3+3 deniyorsa, O memur grevde yapar, sokaklara da çıkar.

Yada şöyle midir " belanızımı arıyorsunuz işiniz varya, bunca işsiz varken" herhalde çalışanını, çalışmayan vatandaşıyla tehdit eden bizden başka bir ülke yoktur.

Hiçbir memur militan değildir, ama ekmeği için gerekirse militanda olur. Memuru, memura kırdıran zihniyetlerle yönetildikten sonra ....

Son düzenleme:
Greve katılanlara boş işlerle uğraşıyor yakıştırmasını yapmadım.Fakat benim için en son gidilecek bir ortamdır, öyle bir ortamda hak aranmayacağını düşünüyorum.Kaldı ki bu benim düşüncem.
Katılanlar hakkında yorum yapmıyorum farkındaysanız, grev ortamı ve içeriği hakkında yorum yapıyorum.
Ayrıca greve katılan memurlarında benim hakkımı savunduğunu düşünmüyorum.Çünkü grevin olumlu bir sonuç verdiğini düşünmüyorum.

Peki sizin öneriniz nedir?
Siz nasıl ararsınız hakkınızı?

grev bizim ülkemizde olumlu sonuç vermiyor. demokratik ülkelerde halk ayaklandığı zaman iktidar bile değişir. bizde hiç bişey değişmez. coplandığınla kalırsın.

Peki sizin öneriniz nedir?
Siz nasıl ararsınız hakkınızı?

Canım ben seni greve katılıyorsun diye kınamıyorum.Ben kendi düşüncemi söylüyorum.Herkes mecbur değil grev yapmaya yada grevi hoş görmeye.
Ben hakkımı en başta oy umu benim için en yararlı icraatları yapacak gruba vererek savunmuş oluyorum.
Onun dışında da ses getirecek gerçekten yararı olduğunu düşündüğüm eylemlere tabiki katılıyorum.
Keşke sorunsuz, herkesin tek tek çıkıp belli sürede isteğini dile getirdiği bir ortam olsa grev meydanları da bizde katılsak.
Ben o taşlanan banka camları, otobüs camları, sökülen kaldırım taşlarını gördükçe utanıyorum, içim parçalanıyor.Tabiki sözüm bunu yapan ve destekleyenleredir.

galiba şu kısım anlaşılmıyor..biz orada kimseye taş atmadık,ülkemiz aleyhine slogan atmadık,kaldırım taşlarını kırmadık,çevredeki dükkanlara zarar vermedik,biber gazı ve cop yemedik! çünkü dün ki grevi yapanlar bunun çözüm olduğunu savunmayan insanların da hakkını savundular.dün ki grevde öğretmenler,doktorlar,hemşireler,polisler,mühendisler,bankacılar ve tüm kamu personeli vardı...anarşi ortamı değil dostluk ortamı içinde hakkımızı aradık ve sessiz kalmadık Şükürler olsun ki.

Canım ben seni greve katılıyorsun diye kınamıyorum.Ben kendi düşüncemi söylüyorum.Herkes mecbur değil grev yapmaya yada grevi hoş görmeye.
Ben hakkımı en başta oy umu benim için en yararlı icraatları yapacak gruba vererek savunmuş oluyorum.
Onun dışında da ses getirecek gerçekten yararı olduğunu düşündüğüm eylemlere tabiki katılıyorum.
Keşke sorunsuz, herkesin tek tek çıkıp belli sürede isteğini dile getirdiği bir ortam olsa grev meydanları da bizde katılsak.
Ben o taşlanan banka camları, otobüs camları, sökülen kaldırım taşlarını gördükçe utanıyorum, içim parçalanıyor.Tabiki sözüm bunu yapan ve destekleyenleredir.
Tepki gösterdiğiniz konuya ben de tepkiliyim.
Tabi orada amaç dışı davranışları görmek istemiyorum.
Örneğin dün öyle durumlar yaşamadık.
Ben inanıyorum ki biz ne kadar bu eylemlerimize sahip çıkarsak, grup dışı provakatif kişiler daha fazla dışarıda kalır.
Biz dışarıda kalırsak fırsat bilenler yerimize geçip kendi amaçları için kullanacaklardır.

bu ülkede hak hukuk aranmaz arkadas dün gördük neler oldugunu anlamadıgım grevi yapan memur onları susturmaya dagıtmaya calısan yine memur...ortak sorunlarımız var tamam görev başındasın greve dahil olmazsın ama en azından müdahalede etme bırak insanlar derdini anlatmaya calıssın...

sevgili maliye bakanımız eger %3.5 dan fazla zam yaparsak vergileride artırmak zorunda kalacagız dedi..nedense sadece memura gelınce pintileşiyor herkes vergiye faturalara vekil maaslarına bola bol zam var memura %3.5 ee bu da insan olana yeter değil mi!!!!!!!!!!!!!!

Back
X