Kayınvalidemi Öldüresim geliyor! Amaa Allahtan korkum varrr..

H E

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.858
62.725
798
31
Değerli Arkadaşlar,
Benim kayınvalidemle başım dertte bunun yanı sıra eşimde yanımda değil Sorunum kayınvaalidemin çook anlayışsız olması nerden başlım bilmiyorum Ben ön muhasebede çalışıyorum Kayınpederim imam ve kçk bir bakkal dükkanımız var . kv aşarı paracı hemde çook aşırı. 2 tane de küçük kaynım var eşimde özel bi frmada çalışıyor. Ben her sabah 8 de evden çıkarım sevgili kv 'dem 12 lere kadar yatar ve inanın yatağını dahi toplamadan dükkanımıza gider ! ben 8de işe gittiğim halde odamı toplamadan asla çıkmam! Akşam dükkanda yeriz yemekleri uyduruktan yemekler yapar genelde yiyemem ve yemediğim için laf eder durmadan (yemeğin içinden kıl, çakmak butonu,kibrit , acayip mad. çıkıyor gelinde yiyin !) Daha sonra ben eve giderim evi toplarım hanım efendi glir kıçının üstünde oturur su gtr çay getirir bu arada saar 24.00 olr . Ayda yılda 1 evde temzlık yaapr oda üstten ve benim olduğum günler yanı 1 pazar gunum var onuda temzlik yaparak geçiriyorum. Kavga etmeyelim diye herşeyi yapıyorum inanın maaşımın 1 kuruşunu dahi vermiyor. Orkid bile kullanma dio para gitmesin die bez koy dio kendisi öle yapıyormuş! Allhm sen sbr ver . 2 sene kadar ona muhtaç olduğumzu biliyor oyüzden çok eziyet çektiriyor daha evleneli 1 sene olmadı 11 temmuzda olucak ve ben sinirden stresten nerdeyse hergun hastayım! Eşim desen benle ilgilenmiyor bile bazen çekip gitmek istiyorum ama ben eşimi çok seviyorum napıcam. Kv. çok sinirli ve kayınpederim çok suskun oda bişe diyemıyor bana yaptıkları eğer bişe derse adamı hemen tehdit ediyor . Yardım edin bana napıcam ben bu kadını ikide bir odama griyor herşeyi karıştırıyor özel hayatım hiç kalmadı

Bu konuda ne denir bilemiyorum..çıkmazda görünüyorsun...kendi evinize çıkmak için para biriktirin diyeceğim paranı elinden alıyormuş kv...eşinde vurdumduymaz sanırım pek umrunda değil..işin zor görünüyor..
Eşinle konuş ayrı eve çıkmak için ikna etmeye çalış başka bişey aklıma gelmedi..

Paranı nasıl alıyor ya o kim oluyoki bence eşinle otur konuş sen onu seviyosunda o seni peki böyle hayat ne kadar çekilir bilemiyorum aklı başında insansınız hayatınızı başklarına yönetmesine müsade etmeyin çile çekmek içinmi evleniyosunuz ya lütfen hayatınızı zehir ettirmeyin

mecburiyetiniz ne maddi anlamda sıkıntımı çekiyosunuz eşim yok demişsin sizden uzaktamı ve bu olanları biliyormu senin çalıştığın parayı almaya hiçbir hakkı yok ki. biliyor ve sessiz kalıyosa annesine hiçbirşey demiyorsa o evde durmanın hiç bir anlamı yok bence. hem eşin yanında değilse senin ne işin var o evde. annem derki elin oğlu alır seni hamur diye yeniden yoğurur. elin evladı ele ucuzmuş. kendi kızının yoksa bile olsa bu şekilde muamele görmesini asla istemezdi eminim. Allah böyle insanlara biraz anlayış versin.

esıne anlat durumu başka caren yok.kendı ıstegınlemı beraber oturdunuz..

birincisi maaşını neden alıyor, neden veriyorsun..kim oluyorda maaşına el koyuyor??
ikincisi neden hizmetçi gibi kv nin işini gücünü yapıyorsun...bi pazarın varmış eşinle gez dolaş..yada gir odana dinlen...
üçüncüsü neden odanı karıştırıyor neden müsade ediyorsun..
kardeşim kusura bakma ama bu kadar sessizmisin, ya nasıl bi eziyettir bu...sen elin kadınına herifine hizmet etmek için mi evlendin...
birde maaşını veriyormuşsun...pardon da neden katlanıyorsun, yada neden sessiz kalıyorsun..neden herşeyi kabulleniyorsun...
seni bukadar kabullenici olmaya iten nedir???
ben bile sinir oldum yaa..
oldu ben çalşıcam eşşek gibi, sonra paramı kaynanama vericem, akşam gelecem düzgün bi yemek yok, birde yorgun argın evi toplayıp temizleyecem,...Allahım ulu konuşmayım da ben canımı sokakta bulmadım...
yazıktır günahtır sana, bu kadar ezdiriyorsun kendini..allah akıl fikir versin sana...kendini ezmelerine müsade eden sensizn kusura bakma, dost acı söyler...
sen nekadar ezilmeye müsait olursan, onlarda elverdiğince ezerler....
unutma ki insanlar iyi insanlara denk geldikleri için ezilmiyorlar değil, tam aksine kendilerini ezdirmedikleri için ezilmiyorlar...
yoksa en iyi niyetli insana bile denk gelsen, sen ezilmeye müsait oldukça o iyi niyetlinin bile niyeti değişir..
kusura bakma...

maaşını neden kaynanana veriyorsun odanı karıştırmasına niye müsade ediyorsun bu kadar sessiz kalma canım iki yıl mecburuz demişsin orasını tam anlamadım ama sebep ne olursa olsun bu kadar taviz verme eşinle konuş sıkıntılarını anlat en azından o seni korumasını bilsin inşallah en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın

Kocana aşık olduğun için mi bişey diyemiyorsun? Ama onun umurunda değilsin. Nasıl olacak?

1: si neden ona muhtaçsın ki ?

2. sen emeğibnle aldığın paranı nasıl olurdu ona verirsin ?buna müsade etmemelisin .

acı ama eşin senin yanında değil maalesef

tavrını koymalısın sert bir şekilde

eşin uzakta anladıgım kadarıyla.
eger öyleyse kv derdini çekeceğime (eşim zaten yok)annemin yanında kalırdım eşim gelene kadar.
yada iyi bir cıngar çıkarır ayrı eve çıkmayı sağlarıdm.iyi dayanmışsın yine.
bide anlamadığım maaşını neden veriyosun?
çalışma ozamn.......

Kayınvalideye maaşı vermeler, hizmetçilik yapmalar, yatak odasına girmesine müsade etmeler.
Bu ne ya.
Siz 5 yaşında çocuk musunuz?
Bunlara izin verdiğiniz için suç tamamen sizde. Herkes hak ettiği hayatı yaşar.
Kayınvalidem bana bunları yapsaydı onu baştan yaratırdım.

neden kaynanalarınızla bir oturmayı bastan kabul ediyorsunuz ?1 oda 1salonda durun sogan ekmek yeyin..oturmayın bi aradasize bakamayacak adamlarla da hayatlarınızı birleştirmeyin

kasım10 arkadaşımız gün içinde 3 konu açmış :)
diğer 2 sini çok güzel cevaplamış bunda cvp falan yok
sinir oluyorum konu açıpta hiç cevaplamayanlara
burda size bir sürü soru sorulmuş yardımcı olmaya çalışılmış
bence insanlara cvp vermelisiniz...

sanırım konu sahibi çalıştığı için nete giremiyor...
ee akşamları da kayınvalideye hizmet ediyor...fırsat bulamıyordur kızcağız...
çok trajik bi konu gerçekten sinir oldum...

calisip kendi parasini kazanan bir kadinin bu kadar aciz olabilecegine inanmak istemiyorum...ya calismazsin nasilsa paranin sana hayri yokmus ya da boyun egmezsin...sende yapma o zaman evde temizlik yapma hic birseyini sadece kendininkini yap...kaldiki niye birlikte oturuyorsunuz madem calisiyorsunuz karili kocali? boyle rezillik yasamak icin mi? kaldikiiii esinde seni umursamiyormus, ama sen onu buna ragmen seviyormussun.

biz ne diyelim sana simdi? sen sevmeye devam et

herşey neysede akşama kadar kusura bakmayın ama ben eşşek gibi çalışacam
handefi maaşı el koyacak
ben öyle kaynanayı da kocayıda gebertirim

ben konu sahibinin açtığı bu konuya inanmıyorum...
çünkü diğer konularını okursanız, eşine nasıl romantik şeyler yapabileceğini araştırıyor...
ve eğer ben bi kadınsam, bu kadar eziyet çektiğim bir evde, ve hatta bana bu eziyeti reva gören eşimse, ona nasıl romantik şeyler hazırlayabbileceğimi düşünmem..bukadar tutarsız bir konu daha görmedim...yazık ki inanıp yorum yazmıştım...ama artık inanmıyorum...

yok canım belli zaten..
bak sende hissetmişsin
bide bana demişin ya evde ev işi işte iş fırsat bulamıyodur
sabahtan beri öbür konularına cvplar yağdırmış
şimdi o konulara girip ordan ona kızasım var
elimde değil kızıyorum böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…