eşin okuyor diye (hem de çalışıyormuş) sen neden bu zulmü çekmek zorunda hissediyorsun veya kv.nin yaptıklarını haklı kılıyor anlamadım. Eşinin hayatını yoluna henüz koyamamış olması ile senin ne ilgin var. Sanıyormusun ki adam okuyacak iş sahibi olacak ayrı eve çıkılacak hayat bayram olacak. Eşin de ikiyüzlüymüş, her ne koşulda olursa olsun kendisini ve karısını evinde misafir eden kişilere karşı sana "şu okul bitsin, istersen yüzlerine hiç bakma" diyor. Neyse köprüyü geçin hele, dünya sizin zaten.
Evden cikarken odani kilitlesene canm odana girmeye ne hakki var kim oluyo yani..kilitle kapini anahtarida evde biyere sakla.arayip sorarsa soylersin yerini anlasin istemedigini.ayrica esin nerde calisiyo,nden yaninda degil?acilen ayri eve cikmaniz gerekiyor,ben senin yerinde olsam o kaynananin alnini karislardim valla hic sabredemem boyle seylere sen iyi dayaniyosun..bide calisiyosun sen,esinde calisiyo neden onlara muhtacsiniz anlamadim canimm ? Dencek cok sey varda valla sinirim bozuldu nefret ediyorum boyle insanlardan.asla kendini ezdirme ama disini goster azcik.gerekirse kocan yokken git annende kal orda nden kaliyosunki..
aşk maşk fln tamamda..
bu kadar ezdirirsen kendini bi bakmışsın ne aşk kalmış ne gençlik...
zaman geçiyo kimse sana 1 dakikanı bile geri veremez..
ya susma koy tavrını en başta eşine karşı..
yada bu gidişle daha çok hasta olursun..
hem öyle 2 yıl diyince hemen 2 yılda çıkıp gidilmiyo haberin olsun..
uyanık ol biraz..
iş güç sahibi kadınsın...
niye katlanasın bu eziyete...
Nedir bu deli kv den celtiyimiz ya sanki kole almislar sinirini Bozma esine soyle dinlemese bile soyle bi de taksitle falan bi seyler
Al en azindan maasini ona vermezsin ped konusunda da sen yaslisin kullanA bilirsin de Ben ise gidiyorum kullanamam de
eşin okuyor diye (hem de çalışıyormuş) sen neden bu zulmü çekmek zorunda hissediyorsun veya kv.nin yaptıklarını haklı kılıyor anlamadım. eşinin hayatını yoluna henüz koyamamış olması ile senin ne ilgin var. sanıyormusun ki adam okuyacak iş sahibi olacak ayrı eve çıkılacak hayat bayram olacak. eşin de ikiyüzlüymüş, her ne koşulda olursa olsun kendisini ve karısını evinde misafir eden kişilere karşı sana "şu okul bitsin, istersen yüzlerine hiç bakma" diyor. neyse köprüyü geçin hele, dünya sizin zaten.
bakılmayı haketmıyorlar cnm çnku ikiyüzlülğünden değil.. biz evlenırken bana böle demediler çok değiştiler evlendıkten sonra sabretmek zorundayız evliliğimizi bu kdr basit bi şekilde bitiremeyız ben evlendıkten 3 ay sonra fln bırakıp gttim annemın yanına ama kocamsız yapamadım kendı ayaklarımla geldim tkrr anlatbliyormuyum çok seviyorum eşimi ölesiye.. Sonunda eminimki huzurumuz olucak allahıma hep dua ediyorum her namazımdan sonra.. Allhaım kabul etmiceği duayı söletmez.. Sizden tek ricam yargılamaayın beni böle olması gerek size içimi dökmek istedim rahatlıyayım dıe çnku başak kmseye söyleyemıyorum .. İçime atmaktan sıkıldım
Kv yapmadığını bırakmayacak , kocam olacak da farkında olacak ve sadece "2 sene sabret gülüm" diyecek , ha bu arada beni arkalamayacak savunmayacak... Ben de seviyorum diye çıtımı çıkarmıcam. Neden? Seviyorum çünkü... Neden? Mecburum çünkü....
Tövbe estağfurullah
nese cnm sen yardımcı olmatan ç.ok azarlamaya çalışıyosun . saol yorumların için derdi çekmeyen sıkıntısını bilmez. Eşimle aramızda ufk bı kırgınlık oldu ama şuan ıyıyız ve çok seviyorum analtabildim mi !. Senin kdr kolay düşünemem ayrılmayı. Derdimizi söledik suçlu olduk.. i günler.
Değerli Arkadaşlar,
Benim kayınvalidemle başım dertte bunun yanı sıra eşimde yanımda değilSorunum kayınvaalidemin çook anlayışsız olması nerden başlım bilmiyorum Ben ön muhasebede çalışıyorum Kayınpederim imam ve kçk bir bakkal dükkanımız var . kv aşarı paracı hemde çook aşırı. 2 tane de küçük kaynım var eşimde özel bi frmada çalışıyor. Ben her sabah 8 de evden çıkarım sevgili kv 'dem 12 lere kadar yatar ve inanın yatağını dahi toplamadan dükkanımıza gider ! ben 8de işe gittiğim halde odamı toplamadan asla çıkmam! Akşam dükkanda yeriz yemekleri uyduruktan yemekler yapar genelde yiyemem ve yemediğim için laf eder durmadan (yemeğin içinden kıl, çakmak butonu,kibrit , acayip mad. çıkıyor gelinde yiyin !) Daha sonra ben eve giderim evi toplarım hanım efendi glir kıçının üstünde oturur su gtr çay getirir bu arada saar 24.00 olr . Ayda yılda 1 evde temzlık yaapr oda üstten ve benim olduğum günler yanı 1 pazar gunum var onuda temzlik yaparak geçiriyorum. Kavga etmeyelim diye herşeyi yapıyorum inanın maaşımın 1 kuruşunu dahi vermiyor. Orkid bile kullanma dio para gitmesin die bez koy dio kendisi öle yapıyormuş! Allhm sen sbr ver . 2 sene kadar ona muhtaç olduğumzu biliyor oyüzden çok eziyet çektiriyor daha evleneli 1 sene olmadı 11 temmuzda olucak ve ben sinirden stresten nerdeyse hergun hastayım! Eşim desen benle ilgilenmiyor bile bazen çekip gitmek istiyorum ama ben eşimi çok seviyorum napıcam. Kv. çok sinirli ve kayınpederim çok suskun oda bişe diyemıyor bana yaptıkları eğer bişe derse adamı hemen tehdit ediyor . Yardım edin bana napıcam ben bu kadını ikide bir odama griyor herşeyi karıştırıyor özel hayatım hiç kalmadı
canım kocam yanımda değil derken destek çıkmıyordu bana o anlamda söledım .. 3 aydır aramız açıktı ama allaha şkr geçenlerde hatasını anlayıp afttrdı kendın. eğer biraz daha devam etseydi 1 senemiz dolmadan ayrılcaktım. kapıyı kitlesem bile kapıdal basmalı ve butun kapıların anahtarı bir canmkitlesem bile açar ve inan hiç utnamaz 1 kere söledm burası benım evım istediğim yere girerim dedi çok kötu bır durumdayım tek duam ben bu evden ayrılınca sakın elime düşmesin çok iyi niyetliyimdir ama ona asla iyi nşyetlı olmucam aslında bakmıcam bile eminim ki asla günahta olmaz çnku allhım göruyor bnm çktiğim sıkıntıları..
Bir kere gttim annemın yanına ve dayanamadım kocamsızokuyo şuan kocam muhensilik aynı zmnda çalışıyor.. 2 sene sonra bitiyor 2 sene sonunda askerlık vr ama askere gttğinde kesin annemın yanına giiderim kocam yoksa bende yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?