Kayınvalidemi Öldüresim geliyor! Amaa Allahtan korkum varrr..

bende katılıyorum arkadaşa sen onun için fedakarlık yapıyosunda peki ya o senin için neden yapmıyo.bence siz ipleri çoktan onların eline vermişsiniz en azında ailesine karşı seni savunmalı bi çok insan eşine maaşını vermezken sen gidip kaynanana veriyosun valla sen bu akılla devam edersen daha çok konu açarsın buraya..rica ediyorum bu kadar kendinizi ezdirip kişiliğinizden ödün vermeyin.2 yıl sonrada bitmez bu işkence bence.allah kolaylık versin

canım kocam yanımda değil derken destek çıkmıyordu bana o anlamda söledım .. 3 aydır aramız açıktı ama allaha şkr geçenlerde hatasını anlayıp afttrdı kendın. eğer biraz daha devam etseydi 1 senemiz dolmadan ayrılcaktım. kapıyı kitlesem bile kapıdal basmalı ve butun kapıların anahtarı bir canm kitlesem bile açar ve inan hiç utnamaz 1 kere söledm burası benım evım istediğim yere girerim dedi çok kötu bır durumdayım tek duam ben bu evden ayrılınca sakın elime düşmesin çok iyi niyetliyimdir ama ona asla iyi nşyetlı olmucam aslında bakmıcam bile eminim ki asla günahta olmaz çnku allhım göruyor bnm çktiğim sıkıntıları..
Bir kere gttim annemın yanına ve dayanamadım kocamsız okuyo şuan kocam muhensilik aynı zmnda çalışıyor.. 2 sene sonra bitiyor 2 sene sonunda askerlık vr ama askere gttğinde kesin annemın yanına giiderim kocam yoksa bende yokum

canım kocam okumasaa inan ki 1 sanıye bile dayanmam ama suan elimiz kolumuz bağlı böle olduğunu bilseydim kv min asla daha evlenmezdm eşim suan muhendislik okuyor ve çalışıyor.. askre gidince buyuk ihtımalle annemın yanına gderim

canım vala kullanmıyorum dıorum ama çatır çatır kullanıyorum :) hemde kendı dukanından alıyorum .. aşağılık kadın cahil öle görmüş öle devam ettircek ..

bakılmayı haketmıyorlar cnm çnku ikiyüzlülğünden değil.. biz evlenırken bana böle demediler çok değiştiler evlendıkten sonra sabretmek zorundayız evliliğimizi bu kdr basit bi şekilde bitiremeyız ben evlendıkten 3 ay sonra fln bırakıp gttim annemın yanına ama kocamsız yapamadım kendı ayaklarımla geldim tkrr anlatbliyormuyum çok seviyorum eşimi ölesiye.. Sonunda eminimki huzurumuz olucak allahıma hep dua ediyorum her namazımdan sonra.. Allhaım kabul etmiceği duayı söletmez.. Sizden tek ricam yargılamaayın beni böle olması gerek size içimi dökmek istedim rahatlıyayım dıe çnku başak kmseye söyleyemıyorum .. İçime atmaktan sıkıldım

Kv yapmadığını bırakmayacak , kocam olacak da farkında olacak ve sadece "2 sene sabret gülüm" diyecek , ha bu arada beni arkalamayacak savunmayacak... Ben de seviyorum diye çıtımı çıkarmıcam. Neden? Seviyorum çünkü... Neden? Mecburum çünkü....
Tövbe estağfurullah

Valla canım hayat bir seçim sanatıdır... Nasıl tercihler yaparsan o doğrultuda şekillenir yaşamın.Anladığım kadarıyla eşine çok büyük zaafın var seninki sevki aşk değil tamamen bir saplantıya,zaafa dönüşmüş kaybetmek duygusu seni yanlışlar yapmaya sürüklüyor.Aslında şunu düşünsen sen herkesten daha kıymetlisin kimse senin mutluluğunu engelleyemez ve mutluluk yalnızca karşı cinsten olan birine bağlı değildir pekala biraz sıkıntı çekersin ama sonra hayatını yeni baştan şekillendirirsin eşinin tavrı şu aşamada o kadar yanlış ki bunun annesine saygıyla falan alakası yok onunda annesine karşı çok büyük zaafları var kayınpeder desen zaten Allahlık... Sen yeter ki bir cesaretini topla bi adım at,eğer arkandan gelmiyorsa zaten seni sevmiyordur bu adam seni sevmeyen bi adamlada ne işin olur be canım benden nacizane bi tavsiye...

nese cnm sen yardımcı olmatan ç.ok azarlamaya çalışıyosun . saol yorumların için derdi çekmeyen sıkıntısını bilmez. Eşimle aramızda ufk bı kırgınlık oldu ama şuan ıyıyız ve çok seviyorum analtabildim mi !. Senin kdr kolay düşünemem ayrılmayı. Derdimizi söledik suçlu olduk.. i günler.

Birincisi : Ben azarlamıyorum. Kendine reva gördüğün zulümü fark eder misin acaba diye uğraşıyorum. Burda ne kv ne eş ne de bir başkası senin kadar hatalı. İki yıl sabredeceksin , sonra ne olacak , kafamda o kadar net ki... Umarım onları yaşamazsın.

İkincisi :Allah sevgini daim etsin, UMARIM sevdiğin kadar seviliyorsundur.

Üçüncüsü : Buraya neden konu açtığını anlamadım. Her şeye bahanen var çünkü. Tipik Stockholm sendromu ...

okurken kayınvalideni boğduğumu hayal ettim.

Bile bile neden evlendiniz ben bunu anlamıyorum eşiniz daha askerliğini yapmamış açıktan okuyor çalışıyor ama eline doğru düzgün ekmeğin alamamış yani evlenirken düşünmeniz gerekirdi onlara muhtaç nereye kadar yaşanır diye. Evde otur diyorlar onun suratını görüyorum diyorsunuz tüm güm bir de ev işi diyorsunuz, işe gitseniz ee kaynananı öğlene kadar uyuyup zaten yine dükkana geliyormuş yine kaynananızı görüyorsunuz. Saat 7 de eve geliyorum 1 saat evi toplayıp yatıyorum diyorsunuz ev işlerine nasıl yardımcı oluyorsunuz kaynanam iş yapmıyor ayda yılda bir diyorsunuz ama o evde siz de oturuyorsunuz siz de işten gelip 1 saat toparlayıp yatıyorsanız bu evde kim iş yemek yapıyor. Eşinizle sizin özel anınız hiç yok mu işten gelip yatıyorum diyorsunuz muhabbet etmez çıkıp dolaşmaz mısınız. Maaşına da el koyuyormuş, odana da giriyormuş kapıları kilit tutmuyormuş madem eşiniz sizi kaybetmekten korkuyor annesiyle konuşacak maaşın alınmayacak, kapılara kilit yapılacak, hem orada çalışığ maaşını alamayacağını başka işe gir engel mi var hiç olmazsa çalışırsın maaşın yanına kalır eşinde çalışıyormuş eve çıkarsınız yani anlayamıyorum ev yok eşya yok kaynana evine geliyorsun eşinin bir güvencesi yok nasıl gözü kapalı evlenebiliyorsunuz hayret sonra da şikayet ediyorsunuz bu bile bile lades ama.

gerekçeni anlatmışsın,eşin hem çalışıyor hem okuyor,sen de çalışıyorsun.

yani ikinizin eli de para tutuyor.

niye kendi evinizde hem çalışıp hem de okumayı düşünmüyorsunuz?

kaldı ki hala sebebini anlayamasam da kayınvaliden alıyormuş maaşını.o zaman ona da vermezsin gül gibi geçinip gidersiniz.

ayrı eve çıkınca eşin neden işten ayrılmak zorunda.

hani düşünüyorum en kötü asgari ücret alıyor olsanız,1500 lira para yapar aşağı yukarı.şunları çekeceğinize gayet güzel yaşar

gidersiniz.

okul bitecek de askerlik yapacak da ...vs..

giden zaman ömürden gidiyor benden söylemesi.sen böyle şunu bunu idare edeyim diye uğraşırken 3 sene sonra bir bakarsın

psikolojin alt üst olmuş, hem fiziksel hem ruhsal hastalıklara yakalanmışsın(inşallah olmaz tabi) ama kendi evindesin.ne anladık

biz bu işten!

sen bilirsin....

böcek olmayı kabullenenler ezilmeye mahkumdurlar.siz ezilmeyi kabul etmişiniz şimdi şikayetçisiniz.bi ayağa kalkın sirkelenin siz çalışan kendi ayakları üstüne duran bi kadınsınız.parayı vermekte neymiş,sizin alınteriniz neden kayınvalidenin cebinde? Siz onların gelinisiniz size bakmak zorundalar, siz onlara bakmak zorunda değilsiniz!!!

kocanin okuyo olmasi kötü,bide askerligi varmıs bu süre icinde cocuk falan yapma bari canimm..kaynananin yaptigi cok ayip,hepsi ayni ya hepsi bnm basimdada var...evim ayri olmasina ragmen,onlarin evi gibi davraniyolar giriyo yatak odama rahat bi sekilde..ama seni ezmesine izin verme,esinin okulu bitene kadar sabret..sonrasnda zaten rahat edersinz..boyle uzaktan konusmak koly oluyo tabi yasamayica insan anlayamiyo tatlimm..senin maasini almamasi lazim aslinda,neden aliyoki maasini ne ayip sey..cok cahil bi insan kaynanan bunu anladim ben..bunlara iyi olmycaksin,taviz vermyceksin..kocanin yaninda iyi davran kaynanana,kocan yokken taviz verme kendinden asla..boyle olmak gerekiyo valla yoksa ezip geciyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…