Kayınvalidemi Öldüresim geliyor! Amaa Allahtan korkum varrr..

valla ben girip yazdım, kusura bakmasın...kimseyi kandırmaya hakkı yok...
zaten bende sen ima edince farkına vardım...hiç cvp yazmamış deyince girip baktım profiline diğer konuları görünce aynen şok oldum yaa...tövbe tövbe...acımıştım üzülmüştüm birde..

valla yalan söyleyip hakkımıza girdiyse kendi bilir.. yapacak bişey yok...

hakkaten ayıp etmiş eğer öyle yaptıysa bende kadına içten içten kızıyordum
neyse belki gerçektir bu kadar acele etmeyelim yargılamak için
eğer doğruysa arkasında durur zaten

Evden cikarken odani kilitlesene canm odana girmeye ne hakki var kim oluyo yani..kilitle kapini anahtarida evde biyere sakla.arayip sorarsa soylersin yerini anlasin istemedigini.ayrica esin nerde calisiyo,nden yaninda degil?acilen ayri eve cikmaniz gerekiyor,ben senin yerinde olsam o kaynananin alnini karislardim valla hic sabredemem boyle seylere sen iyi dayaniyosun..bide calisiyosun sen,esinde calisiyo neden onlara muhtacsiniz anlamadim canimm ? Dencek cok sey varda valla sinirim bozuldu nefret ediyorum boyle insanlardan.asla kendini ezdirme ama disini goster azcik.gerekirse kocan yokken git annende kal orda nden kaliyosunki..

aşk maşk fln tamamda..
bu kadar ezdirirsen kendini bi bakmışsın ne aşk kalmış ne gençlik...
zaman geçiyo kimse sana 1 dakikanı bile geri veremez..
ya susma koy tavrını en başta eşine karşı..
yada bu gidişle daha çok hasta olursun..
hem öyle 2 yıl diyince hemen 2 yılda çıkıp gidilmiyo haberin olsun..
uyanık ol biraz..
iş güç sahibi kadınsın...
niye katlanasın bu eziyete...

ev ev üstüne kurulmuyor arkadaşlar. birbirinizi çok sevseniz bile bir süre sonra insanın gözüne batmaya başlıyor hersey o yüzden en güzeli evinizi ayırmak. böyle hayat geçmez herkesin özeli olmalı....

vallahi arkadaşa aynen katılıyorum sessiz bulurlarsa seni ezerler eşek olana semer vuran çok olur derler kaba tabirle sen tepkini herşekilde ortaya koymalısın annenlere söyle eşinle konuşsunlar sende aileni devreye sokabilirsin

Nedir bu deli kv den celtiyimiz ya sanki kole almislar sinirini Bozma esine soyle dinlemese bile soyle bi de taksitle falan bi seyler
Al en azindan maasini ona vermezsin ped konusunda da sen yaslisin kullanA bilirsin de Ben ise gidiyorum kullanamam de

arkadaşlar hepinizden özr dliryorum bu konudan msj gelmediği için mailime kimseye cvp atamadım bu konu haricinde bir kaç konum var ordan mail gldiği için cvp verdim . bazı arkadaşlar hemen suçlamış. bu doğr değil ben bu siteye kayıt olaı daha 1 hafta olmadı bazı şeyleri bilmiyorum bı arkadaş anlattı ve koyu açtım şmdi butun yazdıklarınıza cvp vericem tkrr özr dilerm ..

cnm şuan ayı eve çıkamayız eşim askerliğini uzattı bi süre çalışması gerek 2-3 seene kadar dayanmamız lazım hem çalışıyor hem açıktan mühendislik okuyor ..

canım zorunda olmasak ettmicez çok düşündük ayrı evi ama suan imkanszı gibi bişe .. çocuk yapmak hayalimdi ama inan ki suan allhım ltfen bu evde olmasın die dua ediyorum ve çok dikkat ediyorum

Canım eşim yanımda ama hem okuyup hem çalışıyor.. 2 senesi kaldı mühendislik okuyor .. evlendikten 2 ay sonra dayanmayıp gitmiştim kendı annemın yanına ama dayanamadım kocamsız geri geldim 2 sene sonunda askere gididcek ozmn kendı annemin yanına gidicem .. Eşim ses çıkartamıyo çnkü saygısızlık yapmam istemio ama tek dediği şey 2 sene dayan sonra istersen yüzünü bile görmessn. bazen benden uzaklaşıyo eşim sıkılıo oda anlıyorum ama allhım sabr versin şimdi eziyet çekiyorum ama sonunda çok mutlu olurum inş.

Canım bir kaç kez anlattım ama anlamıyo ve çiçeği burnunda gelinken annemın evine gittim . Ama eşimsiz yapaamdım eşim şuan hem çalışıp hem okyor. 2 sene kdr buraya dayanmam lazım mecburum eşimsiz yaapamıyorum

İnş. cnm Dua ediın nolr en kısa zamanda kurtalım bu evden

Kocana aşık olduğun için mi bişey diyemiyorsun? Ama onun umurunda değilsin. Nasıl olacak?

Canım Allaha şkler olsun ki 3 aydır kocam benden uzaklaşmıştı ama geçnlerde barıştık . Bir kez bırakıp gittim annemin yanına ama yapamadım sbretmekj zorundayım

1. eşim şuan hem okuyor hem çalışıyor muhendislik okuyor.. ona okulu bırak dıyemem. ayrı eve çıkarsak bırakmak zorunda kalır
2. Eğer parayı vermessem evde dur der ve 8 ay gibi bi süre evde durdum mahvoldum her türlü işi yaptırdı en azında şimdi 7 de geliyorum 8.30 gibi eve gidiyorum eve toplayıp hemen uyuyorum onlar gelmeden uyumuşum oluyorum çalışmasam hep onun suratını görücem Alha havale ettım çok dindar bir insandır ama hak yiyo farkıında değil. Allaha her gun dua ederim o bana böle eziyet ediyor ya o kıldığı namazlar inşallah. kbul olmaz die ...

canım çalışmassam daha kötü 8 ay kdr çlşmadm herşeyi yaptım tek başıma ve bide beğenilmedi butun gun sabah 9 da kalkıp akşamlara kadr temzlık yaptım halılar sldım kapılar sildim camlar sildim her gun abartısız söylüyorum evden dışarı çıkmadım 4 aydır fln çlışıyorum en azından eve 7 giib gidip yemek yıorum sonra 8,30 gibi evi topluyorum onlr glmeden yatıoyrum

çok kırıcı konuşuyorsun. 2 sene kdr dynmk zrundayım . eşimi sevyorum eşim okuyor okumasa 1 sn. durmma zaten !

çok kırıcı konuşuyorsun. 2 sene kdr dynmk zrundayım . eşimi sevyorum eşim okuyor okumasa 1 sn. durmma zaten !

eşin okuyor diye (hem de çalışıyormuş) sen neden bu zulmü çekmek zorunda hissediyorsun veya kv.nin yaptıklarını haklı kılıyor anlamadım. eşinin hayatını yoluna henüz koyamamış olması ile senin ne ilgin var. sanıyormusun ki adam okuyacak iş sahibi olacak ayrı eve çıkılacak hayat bayram olacak. eşin de ikiyüzlüymüş, her ne koşulda olursa olsun kendisini ve karısını evinde misafir eden kişilere karşı sana "şu okul bitsin, istersen yüzlerine hiç bakma" diyor. neyse köprüyü geçin hele, dünya sizin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…