kayınvalidemi seviyorum, eşimi o doğurdu :))

cigdem_k

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
1.233
8
0
Ordu
sevgiler iyi şeyler paylaşıldıkça büyür...sorunlar ve nefterlerde ve insanlar nedense hep nefret sıkıntı ve sorunlarını paylaşmaktan yana...mutluluğunu paylaşan pek yok hep mi şikayet hepmi olumsuzluk hiç mi iyi şey yok...bu konuya şöyle bi göz atın...ne demek istediğimi anlayacaksınız
İyiki kayınvalidem var yoksa ben evde kalırdım opuyorumnanaktan
Ona herşey bir yana eşimin annesi olduğu için saygı ve sevgi duyarım bir gün beni sevmese bile...

arkadasım haklı olabilirsin ne mutlu sana ve senin gibilere ama bu topik senin konunun yeri değil yakınanların derdi olanların yeri:)

sevgiler iyi şeyler paylaşıldıkça büyür...sorunlar ve nefterlerde ve insanlar nedense hep nefret sıkıntı ve sorunlarını paylaşmaktan yana...mutluluğunu paylaşan pek yok hep mi şikayet hepmi olumsuzluk hiç mi iyi şey yok...bu konuya şöyle bi göz atın...ne demek istediğimi anlayacaksınız
İyiki kayınvalidem var yoksa ben evde kalırdım opuyorumnanaktan
Ona herşey bir yana eşimin annesi olduğu için saygı ve sevgi duyarım bir gün beni sevmese bile...

valla güzelim senin kayınvaliden çok iyi bir kimse demekki. hadi değişelim kaynanaları bakalım kaç dakika sabredeceksin :))) dışarıdan bakması çok kolay ancak yaşayan anlar bunu. benim annemde kaynana ama gelin şikayetçi değil peki neden çok iyi olduğu için herşeyi yaptığı için kötü söz söylemediği için. peki benim kaynanam? bir gün bile yüzümüzü güldürmedi en güzel günlerimizi ağlayarak geçirdik. eşimle beni evlenmek istediğimizde ayırdı hemde öyle şeyler yaparak ayırdı ki anlatılmaz yaşanır ancak. biz ayrıyken bile uğraştı kadın benimle hakkımda dedikodu çıakrttı neler neler. en sonunda eşim resti çekmiş ama haberim yok neyse evleneceğiz hep kavga çıakrttılar. nikahımızı burnumuzdan getirdiler. hiç bir eşya almadıalr herşeyi biz aldık düğünümüzü kendimiz yaptık maaşlarımızın hepsini borca yatırdık bir gün arayıpta sizde ne haldesiniz demediler dahası boşattırmaya çalıştılar. hakaretler küfürler. keşke yapmasaydıda ben her akşam gitseydim ona yemek yapsaydık beraber yeseydik içseydik eğlenseydik. gezmelere gitseydik. herşey karşılıklı evet ama insan ne kadar iyi olursa olsun karşındaki kötü olunca olmuyor maalesef.

keşke bende öyle düşünebilsem.evet eşimi o doğurdu ama bana insan evladı muamelesi yapmadılar.pozitif olamıcam bu konuda en güzel günlerim ağlamakla geçti

benimde kayinvalidem iyi ki var ve onu cok seviyorum hem insanligi icin hemde esimi dunyaya getirdigi icin...kayinvalidem ve kayinpederim ikisininde basinin taciyim ve ikiside benim basimin tacidir...

Ayy ne sevgi kelebeği bir topik:roflol:

Eee tabi eşini doğurduğu için kaynansından nefret edenlerden vardır.O doğurmasaydı hayatım mahfolmazdı diyenlerde : )

Ben acaba neresindeyim bu düşüncenin yerimseniben

Paylaşım güzelde, arkadaşların dediği gibi yanlış yerde. Küçük ya da büyük dertlerin paylaşıldığı bir alan burası sonuçta.

Ve dedikleri gibi sanırım senin kayınvalidenle ilgili bir sıkıntın yok, ne mutlu. Olsa da sevgim,saygım aynı kalır yazmışsın, ama pek sanmıyorum. Hiçbirşey eskisi gibi kalmaz, tükenir.

Ya olanlar ne yapsın.

ne mutlu sana böyle şeyleri arada da olsa duymak güzel
umarım bir ömür aranızda ki bu sevgi ve saygıyı kaybetmezsiniz
lakin sorun şurada burası bir derdim var bölümü
bir derdim yok amanın da çok mutluyum bölümü değil
bu arada kayınvaliden olmasaydı evde kalmazdın merak etme
sadece başka bi kayınvaliden olurdu
herşey gönlünce olsun

Çocuğu doğurursun ama kaderinide sen doğuramazsın
Çocuğu doğurdun diye herşeyine müdahale etmek zorundamısın ki çocuk dediğin 35 30 yaşlarında adamlar kundaklasınlarda pişpişlesinlerr
sevmiyorum işdeeeeee

Back
X