Kayınvalidemi yine anlayamıyorum

Cunku ben herkesi toplayip getiricem dedi tabi dedim simdi hayir diyor ve eltimin arkasindan hic kimseyi istemedi evini acmadi diye herkese anlatti bende dahil yorumsuz kaldim su anda da sanki ben istememisim gibi bi duruma dondu arkamdan ne dediğini bilmiorum anlatmak istediğim o yani

Sen kimse gelmesin demediine göre,bırak ne zaman gelmek istiyorsa o zaman toplasın getirsin.Belki denk gelememeiştir herkesin gününe.

Bence kayınvalidenizi aradan çıkarın kendiniz davet edin gelecek kişileri mesela yengesini arayın şu gün müsaitseniz buyrun gelin deyin evet geliriz derlerse kv arayın şu gün amcalar gelecek sende gel anne diyin....
Yarın bir gün sizin arkanızdan da laf yapabilir....

Iste beni rahatsiz eden nokta bu cunku baska konularda oldu eskiden onlari dusundukce benim icinde etrafa kendine gore konusuyor diye düşünüyorum gunune gidip insalari kendim davet etmeyi dusunuyorum hatta cagirmadi ama gidicem enazindan ben davet ederim gelen gelir ama hakkimda konusamaz

Canm ne takiyorsun bosveeer ne dusunurlerse dusunsnler..
emin ol gelselerde ici kotu insan yine biseyler buluyor laf yapacsk hic merak etme.

bosver geldiklerinden gelmedikleri daha iyi emin ol...

bana hepsi geldiler nerdeyse.aileden agirlamadgim kimse kalmadi ama hala sevmzler cok mu onemli?hayir

bilseydim bastan kimseyi kabul etmezdim hatta.bilincli yapardm evet.

geldiler yine aman gelin bizi agirladi mi diyorlar?yoo..k.v ayarlams oldgu icn bu tur davetlerde sadece ben ve evim konuk durumda oluyorz.rn iyisi hic gelmeden kotu olmk.:)

Misafiri severim.agirlamak hosuma gider.
ama artik sadece sevdigim insanlari..
obur turlusu formalite gezmeler gicik oluyorun ve direk bir bahane buluyorum.gelinim diye tum asiretin hizmetcisi deglim.

Amann canımm sonuçta sen görevini yapmışsın söylemişsin belki de kaynanan da söyledi söyledi gelemediler bir türlü o da kızıp tamam boşver demiş olabilir herkesün günü uymayabilir hem illa kaynanan söylemek çağırmak zorunda değil ki sen yolda gördüğünde filan söyle ne zaman müsaitseniz beklerim diye. Mevlüt, gün filan kendi yaşıtları olduğu için sıkılacağınızı düşünmüş olabilir yoksa neden istemesin siz de bir garipsiniz herkes kaynanam beni peşinde her yere götürüyor diye dert yanar siz niye götürmediniz diye. Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz başkaca sorununuz yoksa bunlar dert değil eşinizi de üzmeyin boşuna adam ne yapsın.

Bence arayıp herkesi teker teker şu gün yemeğe beklerim diye davet etmeni istiyor.. Sonuçta gelecek olanlar anaanne babaanneyse ve onlar gibi yakınlarsa eğer yemeğe alman şart... Ama öyle kayınvalidenle haber göndermenle olmaz ki kendin arayıp davet etmelisin.

Bence arayıp herkesi teker teker şu gün yemeğe beklerim diye davet etmeni istiyor.. Sonuçta gelecek olanlar anaanne babaanneyse ve onlar gibi yakınlarsa eğer yemeğe alman şart... Ama öyle kayınvalidenle haber göndermenle olmaz ki kendin arayıp davet etmelisin.

Babaanneyi davet ettim buyuk capli bir hazirlik yaptim eşim annesinede haber verdi benim isim var dedi ben hazirliklarimla kaldim onlarada engel oldu,anneanneyi cay kahve gibi kucuk capli davet ettik mazeret cikaracagini biliyordum hastayim olmaz dedi . Arkadaslarina benim yanimda sizi gelinime goturucem diyor tabi diyorum ama sonra mazeretler cikaryor bu beni rahatsız ediyor esim anlamior annem ne derse o diyor kv hep anlamadigim şeylr yapiyorda nedn kimseyi evime getirmiyor nedeni ne bunu anlamiorum. Birine gitmis gecmis olsuna gecengun seni sordulr dedi e bende gelrdm dedim hasta o dedim senn icin bosver dedi yani ben yaptiklarinn nedenini anlasam ona gore davranicam

Bence seni sevmiyor belkide gizli olarak kıskanıyor kendiyle barışık olsa zaten o günü ayarlar herşeyde planlı bir şekilde gerçekleşir maddi durumu nasıl bilemem, parasal sıkıntısıda olabilir onları getir götür ,biliyorsun parasız birşey olmuyor,
belkide halen senin taksitleri ödüyor

Cunku ben herkesi toplayip getiricem dedi tabi dedim simdi hayir diyor ve eltimin arkasindan hic kimseyi istemedi evini acmadi diye herkese anlatti bende dahil yorumsuz kaldim su anda da sanki ben istememisim gibi bi duruma dondu arkamdan ne dediğini bilmiorum anlatmak istediğim o yani

Tek tek ara insanlari davet et en sonda kayinvalideni ara istersen gel de demiştim ama yazmis bir arkadaş

En iyisi al karsina konuş... Neden boyle yapiyorsun de..

Son düzenleme:
Bence seni sevmiyor belkide gizli olarak kıskanıyor kendiyle barışık olsa zaten o günü ayarlar herşeyde planlı bir şekilde gerçekleşir maddi durumu nasıl bilemem, parasal sıkıntısıda olabilir onları getir götür ,biliyorsun parasız birşey olmuyor,
belkide halen senin taksitleri ödüyor

Yok canim maddi bir sknti soz konusu degil para skntimiz yok ben ogullarini kiskandigini cok düşündüm bugune dek simdi sabahtan beri yasadigimiz herseyi tekrar tekrar dusunuyorum zaten de fazla bagli cocuklarina sorun kiskancliksa ogullarini kaybetti gibi düşünüp bunu yapiyorsa ben ne yapicam onu bilmiyorum

Amannn sen niye kafana takiyosunki , Bosver gitsin. ..
Gelmeseler gelmesinler , etrafada ne anlatiyosa anlatsin.

sen bildikten sonra , ne onemii varki ..

Esinlede bu durum icin tartismana hic gerek yok ..
Sorun edilicek bir durum degil.

Güzelim akrabaların gelmesi için eşin annesine direktif verecek sen eşine ısrar et oda annesine direktif versin kaynanalar oğluşların isteklerini asla geri çevirmezler
Yok canim maddi bir sknti soz konusu degil para skntimiz yok ben ogullarini kiskandigini cok düşündüm bugune dek simdi sabahtan beri yasadigimiz herseyi tekrar tekrar dusunuyorum zaten de fazla bagli cocuklarina sorun kiskancliksa ogullarini kaybetti gibi düşünüp bunu yapiyorsa ben ne yapicam onu bilmiyorum

Bak canim, kimsenin tam olarak ne dusundugunu anlayamayiz. Bazen tahmin ederiz ama hic bir sekilde kesin olarak oyle olup olmadigini bilemeyiz. O yuzden bosver, ne dusundugunu. Eyer eltinin basina gelenler senin basina gelmesin istiyorsan, kendin arasin evine almak istedigin akrabalari, eminim ki ulasabilirsin onlara bir seklde, su gun bekliyorum dersin. Gelemem derlerse, ne zaman isterseniz buyrun dersin. Boylelikle gelmeseler bile korktugun sey basina gelmez. Kayinvaliden bu gelin de eve kimseyi almiyor dese bile kimse inanmaz.

Derdin bu olsun.:49:

Back
X