BEN SİZİN YERİNİZE OLSAM YA OTURUP KARŞIMA ALIR ADAMAKILLI KONUŞURUM. SEVMEDİĞİM ŞEYLERİ SÖYLERİM. SONUÇTA DÜRÜSTLÜKTEN KMSE ÖLMEMİŞ:)Eşimle ortak arkadaşlarımuz aracılığıyla tanıştık. İyikide tanımışım ve evlenmişim. Eşimle hiçbir sıkıntım yok. Ama kvmi hiç sevemiyorum. Nişanlılık döneminde hiç arayıp sormadı hiçbişeyimizle ilgilenmedi. Herşeyimizi eşimle beraber benim aileminde desteğiyle yaptık. Ben düğün istemedim oldumolası düğünleride sevmem. Düğün yerine yakın çevremizden 100 kişiyle güzel nezih bir yerde yemek organize ettik. Çokta güzel oldu. Ama kv bunu sürekli lafsöz etti neymiş kendisi düğün istiyomuşda istediği gibi olmamışda. Bir kuruş yardımı olmadı daha birde karışmaya kalktı. Nişan bohçasında giyilmiş patikleri koyup getirmişti. Bulduğu her fırsatta laf sokmaya çalışıyor uzun uzun yazamıycam ama kadın kendince "kaynanacılık" oynamaya çalışıyo. Şimdi bu kadın geçen gün bana ilk defa hediye almış bir tane terlik. Kendi akrabalarının yanında canım gelinim sana terlik aldım dedi bende herkesin içinde bişey diyemedim teşekkür ettim aldım. Ama daha önce yapmadığı şeyleri şimdide ben istemiyorum. Bir terlik altı üstü ama istemiyorum kesinlikle bu kadının bir çöpünü bile istemiyorum. Bana laf sokmaları tavırları saçmalamaları (uzun uzun yazamadım) aklıma geldikçe sinirleniyorum. Bu terliği geri iade etmek istiyorum. Sizce geri iade etsem fazla kabaca mı davranmış olurum.
YA DA İYİ GEÇİNİP ONU UTNDIRIRIM.
ALLAH A ŞÜKÜR KAYINVALİDEMLE ÇOK İYİYİM. KENDİ ANNEMDEN DAHA YAKINIM HATTA. ÖNCEDEN BİRAZ MESAFE VRDI BELKİ AMA BİR ARA HASTALANDI KENDİSİ. O ESNADA PERVANE OLDUM ETRAFINDA. CAN I GÖNÜLDENDİ BU YAPTIĞIM. SANIRIM DAHA SONRA SEVDİ BENİ. KZI OLDUM:). HATTA KOMŞUNUN BİRİNE '' DÜNYAYI GEZSEM ESHES GİBİ BİR GELİN BULAMAZDIM'' DEMİŞ. MUTLU OLDUM TABİ