Kayınvalidemin anlamsız inadıyla ilgili içimi döküyorum

@pelin- aynısı işte ya. Sebepsiz, anlamsız, boş bir inat. Bal neden vermicekmişim çocuğa diyor. Eşimle kayınpederim on kez açıklıyorlar hala anlamadım yani bal hasta mı ediyor ben çocuklarıma verdim onlar nasıl büyüdü diyor. Eşim bir daha bal lafı duymak istemiyorum dedi. Bu sefer gitmiş, komşularına sormuş, onların 1 yaşında bebeği var. Evet doğruymuş doktor yeni izin vermiş bal yemesine diyor. Onun dediği olmasın diye böyle şeyler uydurduğumu mu düşnüyor acaba anlamıyorum ki.

bir de bu tür bilgileri başkasından öğrendiğinde inanma durumları var
1500 kere söylediğim sağlıkla ilgili bir konuya televizyon programındaki doktor açıklamasından sonra inandı benimki

Oto koltuğu dediğim puset. Küçük bebekler için saplı oluyor ya hani arabaya ters konulandan. Bizimki bebek arabasının üstüne de monte edilebiliyor, ondan taşıyoruz.
Onu anladim :) benim de 2 tane cocugum var biri 8 aylik , bende travel sistem kullaniyorum ama araba disinda pusetine monte degilse hic bebegi icine koyup o sekilde tasimadim da o yuzden anlayamadim
Arabaya bagliyorum , arabadan inince de pusetine monte ediyorum :) sayet bebek arabasini cikarmayacaksam bagajdan kucagimda tasiyorum bebegi

Onu anladim :) benim de 2 tane cocugum var biri 8 aylik , bende travel sistem kullaniyorum ama araba disinda pusetine monte degilse hic bebegi icine koyup o sekilde tasimadim da o yuzden anlayamadim
Arabaya bagliyorum , arabadan inince de pusetine monte ediyorum :) sayet bebek arabasini cikarmayacaksam bagajdan kucagimda tasiyorum bebegi

Biz de ayrı taşıyoruz işte bebek arabasına takacaksak. bazen de eşim koltukla bir çıkartıyor çocuğu yukarı. Onlarda anakucağı olmadığı için yemek falan yerken onun içinde takılıyor.

benimkide aynı, defalarca aynı şeyi ısrarla söyler. ama sabır taşıpta uyarınca vazgeçer. ama seninki vazgeçmiyoda daha beter. Allah sabır versin

Ya bebek araba da kucakta bir kere çok zor taşınıyor. Araba içinde kendine mi hakim olucan, çocuğumu koruyacan. Ani bir fren olur yola hayvan çıkar ne olur ne olmaz. Siz siz olun asla bu konuda taviz vermeyin. Bir kere bu tavizi verirsen hep aynı şekilde devam eder söylemlere

Öf sinir ya..bizimki de sırf çocuğu kendisi kucağına alabilmek için yapıyor .allahtan birde on koltuk sevdalısı değil arkada kızımla oturmak için .sigsa çocuğun koltuğuna oturacak nerdeyse .

Oto koltuğu arabaya sabitlenmiyormu zaten niye elde dolaştırılıyor,eğer daha minikse bebeğiniz pusetin içine takılan tarzda bir şeysede ağır değil ki oğlunun kolunu ağrıtacak kadar,ne derse desin hiç cevap verme belki pes eder susar.olup olmayacak herşeye karışırlar sonrada sevgi saygı beklerler.

Hepsi aynı güzelim takma kafana. Dua et kocan aklı başında biriymiş. Bizimki de 9 aylık olan kızıma inek sütü icirmek istiyor. Ben çocuklarımı hep öyle buyuttum demez mi :KK76:

Kusura bakmayın gülüyorum ama çok güzel isyan ediyorsunuz :KK70: Eşinizin aklı başında olması öenmliydi o da öyleymiş işte. Yapacak birşey yok malesef kv lerin birçoğu aynı. Klasik ve inatlar. Her şeyi kendileri en iyi bilir. Böyle böyle paşa paşa alışacak işte yapacak bişey yok.

Hiç olurmu öyle şey benim arkadasim bebegin otokoltugunun kemerini yanliş bağlamış diye polis ne kadar kızmış hanım efendi o taşıdığınız oyuncak bebek değil diye ödediği cezada cabası

Obsesif mi neyse , taktığına takıyor bazıları böyle , bin kere söyler aynı şeyi eğer yapılmazsa bazısı.Allah sabır versin.

Back
X