Kayınvalidemin arabada ön koltuğa oturma merakıı

Canım yaa kaderlerimiz nerdeyse aynı.Ama ben daha şanssızmışım.Benim evim kaynanamların 6-7 sokak ötesinde.Dolayısıyla hergün giderdim.Kahvaltımı yapar.Acele acele evimi temizler doğru oraya.Yarım saat geciltim mi kalbim çarpardı hızlı hızlı ne diycek diye.
Bir gün öğlen birde gittim(her zaman onbir olmadan ordaydım) Görümcem niye geciktin diye sordu sert sert
Bende dayanamadım sertçe işim vardı dedim
Kaynanam hemen "İŞİ VARMIŞŞ" DEDİ bastırarak.Kendi kızının soruş tarzını hiç görmüyo bana tavır yapıyo.

Görümcem herşeyi sorardı.Kaçta yatıp kaçta kalaktığımızı bile.Herşeyimle alakalı yorum yapardı.Bıkardım cevap vermekten.
Sen yine konuşabiliyormuşsun.Ben konuşamazdım.Kaynanam çok kötü bakardı cevap veremezdim korkardım.O zaman 19 yaşındaydım.Saflıktan mı cahillikten mi çok yuttum laflarını.

Birgün kaynanam yorgan diktircek iki arkadaşına.Ben de bigün önce piknikte ayağımı burktum.Yürüyemiyorum.Annem hastaneye götürdü.Akşam oraya gittim eşimle (gündüz gitmedim ya)

Üst komşusunun yanında bana demediği kalmadı.Neymiş efendim çayı kadınlara yemek hazırlıycak kimse yokmuş ben nerdeymişim.Kendisi ne işe yarıyosa.Bir de diyoki komşusuna
-Bacım anasının demesi lazım git kaynanana yardım et diye bunun ne suçu var.

Ayağım burkulmuş kadının umurunda değil.Halaa çayını kahvesini kim hazırlıycak onu düşünüyor.
Az ağlatmadı beni..Nediyim Allah sorcak hepsinin hesabını.Sorsun nşaallah.((((((

Bir topikte twetynin kaynanasının onu çokk sevdiğini okudum.Kızı yerine koymuşta felan felan

Sen de herhalde tuzu kuru olanlardansın.
Bizim halimizden bizim gibi olanlar anlar:)))

hayır canım objektif düşünmeye çalışıyor iki tarafın yerie de koymaya çalışıyorum kendimi nedn bu kadar sorun yapılmış öön koltukta oturmak anlamış edğilim..yine tekrarlıyorum devamlı midesi bulanan ;araba tutan başka rahatsızlığı olan elbette söylemeli durumunu kayınvalidesinde olumsuz bi durum yokken rahatsızlanan gelinine ön koltuğu vermiyorsa o zaman ben d ekızarım ..ama 2 taraf da iyiyken sırf o oturmasın ben oturayım öne mantığı bana saçma geliyor açıkçası....

Mesele ön koltuğa oturmak değil zaten.

Yukarda kaynanamın bana ettiklerinin bir parçasını yazdım.Sen olsan evliliğinin en güzel geçmesi gereken günleri sana zehir eden bir kadına üstelik de sana imalı bakışlarla yanyan bakan bir kadına anneciğim buyur sen öne diyebilir misin? ılmadan
Zamanla insanda bir kin birikiyor elde olmadan.

Kaynanandan yana pek sorunun yok harhalde:)

Son düzenleme:

yaaa ne genci ben de 27yim 2 sene geçti evleneli.evet öle sanıolar basit insanlarr

daha önce cevaplamış mıydım bu soruyu bilmiyorum ama olsun gene yazayım öyle olsa bile
şimdi bence ön koltuğa eşi oturur insanın yani bence böyle anne ne arıyor önce ya arkaya otursa nolur yani
hem ben hatırlıyorum da bizim arabayı dayım aldığı zaman bile ön koltuğu yengeme verirdim otur diye
hiç sevmem böyle şeyleri hem ayrıca bende kaynana olsam gelinim otursun öne diye düşünürüm

amanınnnn benmki de yapardı bi yakın oluwerseydikkkkkkkkk:20öbür tarafa kalmıo zaten artıkk rabbim çok adaletli gösterir elbett terbiyesizler oğlan doğurunca bişey oluo bal damlıo galiba..gelin de gündelikçi köle olarak alınıo hey allahım yaaa

Gösteriyo evet.Benden sonra kaynım evlendi şimdi boşanıyor.Gelin bir sürü iş sardı başına.Geliyor yine bana dert yanıyor.Üzülüyorum yine de yanımda öyle ağlayınca..

Gösteriyo evet.Benden sonra kaynım evlendi şimdi boşanıyor.Gelin bir sürü iş sardı başına.Geliyor yine bana dert yanıyor.Üzülüyorum yine de yanımda öyle ağlayınca..

bizim de kaynım benden baya küçük ve kız arkadası var.arıyor kız annecm annecm bzmki öluyor ben annecim demem diyemem çok yapmacık gelıo...işte çok iianlaşıolar bilmem ne bütün eşyaları kız tarafı alacaktı.kaynım habire diomuş abimn herşeyini aldıkya bizimkini onlar alcak die..birgün dayanamadım dedm herkes üstüne düşeni yaptı die.sanki bizim almamz gerekenleri de onlar aldı dasonra kız kıvrmaya başlamş sz alın bilmem ne çocuk daha okuo düğün die başlamışlar kızın ailesi ve ayrıldılar onlarda...benmki de çok üzüldü çok sevıodum çok seviodum..görümcem zaten deli edıodu çok güzel kız çok güzel kız bana birtek gün iltifat etmş değillerdr ama o uzakta çoook tatlıydı..ben bi de işlerini yapmadığım için kaynım kıza diomstu bizde gelnler hiç oturmaz o aptal da tamam ben herşeyi yaparım diomştu artık doğrumu değilmi bilmem bana laf sokmak için de olabilir hepsi birbirnden gıcık yani

Eski eltim de öyleydi.Nişanlıyken telefonda annecin babacım bana yengecim diye konuşurdu.Ben de diyemem öyle yapmacık. Yalandn söylediğim de belli olur zaten.

Bence de yalandan demişlerdir.Sana laf çakıyorlar akıllarınca.Almışlar ağızlarının payını.

ayyyy maşşalahhhküçüklermş ve araları da azz allah sabır versin yaaa.benm birbüyüğüm olan ablamın 1 oğlu var maşallah onla zor başediyor..onun büyüğünn de 2 kızı senn gbi 3 yaş ama onların arası sennklern daha azmş.sen kaç yıllık evliydn

Martta 5 olcak.Oldu işte arka arkaya.Çok zor oluyor evet.Bayağı sabrımı sınıyılar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…