Kayınvalidemin arabada ön koltuğa oturma merakıı

haftada 2. onlar yakın olalım çok istediler biz ev ararken haldır haldır kendi yakınlarından onlarda aradı ama ben yakın olmak istemediğim için birine gidp bakmadım.onlara yarım saat kendi aileme 40 45 dk sürüyor yani kwalidemlere daha yakınım oysa beğenmediler onun için bile laf söyledi çok uzak olmuş.ben de dedm yne size yakın benm aileme uzak die.zaten o döenm surat yapmasıyla geçıodu devamlı.herşeyimz sorun oldu ama başına gelmeyen anlamıo diğer topikte nie düşmanlık falan yazıyorlar benm düşmanlk yaptığım yokki onlar beni kabullenemıo.tamam belki çok seviyorlar, ben de seviyorum herşeye rağmen eşimin ailesi ama bu demek değilki bana heristediklerini söyleyecekler ,istedikleri gbi davranacaklar dimi ama:20:herşeye bi lafı vardı ya ben ağzımı açıp tek laf etmiş değilim mesela eşyalar yerleşiyor yatak gelmemşti başka biryerden aldık dolaysıyla sadece karyola var ay çok alçak dedi,anne diyorum daha yatak gelecek,çamaşır makinesine örtü aldım bu su geçirr muşamba alsaydın dedi kendisi muşamba alımş makinesi mahvolmş,evi yerleştirdk neyse düğünden 2 hafta sonra benim halam gidecekti oyüzden ailem gelecekti onlarda geldiler ozman da fırının orda ne işi var,çöpü buaraya nie koymadın,eşim dsmart bağlattı çok pahalı negerek var herşeye muhalefet..bide herşeyimizi aldığımız halde kaldı bikaç şey,eksikler varsa bzm alabileceğimz ufak tefek alalım yok..bize almak zorunda değiller belki ama gttler kendilerine plazma baza bilmem ne birçok şey aldılar..tvlerimi yoktu yataklarımı???biz ilk defa eşya tamamlıoruz bize destek olan yok ama...ve benm tv plazma değil yani.sanki onların evi yeni ev de :47::47::47:tamam yani basit şeyler olabilir ama hep butip cümleler duymak insanı çıldırtıo tabi.nişanda illa aldıklarımızın hepsini takcaz die tuttrdular ben de dedm hepsine ne gerek var bi kısmını takın bi kısmnında dğnde takarsnz yok bzde adet neyse taktılar.busefer düğün yaklaştı ee bzde adet düğünde,nişanda alınanlar tekrar takılır hayy sizin adetinize...böyle adetmi olr ben demedm mi size diye söyledm ama yapacak bişey yok .lanet olsun dedm takın takın da sadece kendinizi kandırın..hala aynıdır geldimi illa bişeylere karısır benm çok çiçğim var ve çok su sevmeyenler var içlerinde hemen ay bunların dipleri kuru..ben bu evde yaşamıorm haberim yok.eşim terler hasta olur beni suçlayacak utanmasa ben de diorm insan kendini kollar çocuk olsa iki tane yapıştırıp atletini değiştrym kocaman adam diye amannn bi bozuluo kadın..eşimin yüzü asık olsa mutfakta gizlice bana sorar görmcemde ikiiside.ee nesi var hep diorm sağlmca dövdüm ondan die beklemedğim anda sorulunca ne bilim ben dedm geçen hey allahım yaaaaa.bide görümcem bana hgeldn demez daha öncede yazmstm ayrr beni.ablamda dio bana hoşgeldn bile demıosun gdp kardesine sor die desene diemıorm kiiii beklemediğim anda gelıo sorular çalışmadığım yerden tutulup kalıorm ama ne bilm ben derken baya sert çıktı :52::52:daha anlatsam neler neler aklıma gelenler bunlar ama eşim hç ses çıkarmadı beni gerçekten ezdrdi çok psikolojık baskıya marz kaldm.yeni evliyiz 1 hafta olmş bana surat yapıo.gitmıomusuz die.eşim ses etmedi,durmadan kendi evlerinden için evi örümcekler bascak deyip durmuştu,gtmemizi çok istıo hem ama yemek yok bi hazrlkık yok kendn pişir kendin ye kendn topla insan bi özenr dimi:43:bundan sonrada bebek ve temzlk beklentsi tasamız oluo :47::47::47:ne zmana kadar böle gder bilemem ama şunu çok iianladım görümcem bekar olmasaydı onada bölye şeyler yapan olupda gelp anlatsaydı çok farklı mı olurdu die düşünüorm..birdefa birileri isteyecek olmş adamın bitane yaşlı anası varmış yanlarında duracakmış amannnnnnnn kayınvalidem neler dedi benm kzıma b..k paklatacaklar die ama bana da dioki gelinler mecbr yapcak habire örnek verr bilmemkimn gelini çokk ii çıktı sabah bi gelıo gece yatmaya gdıo hergünnnn!!!die.ben ağaçkovuğundan çıktım ya oyzden sürekli onlara gdebilirm bide birkerede görümceme biri sormş daha evlemionmu die ne dese ii buarya dikkatttttttttt elin p..tuyla uğraşamam ve bunu eşimin de yanında söledi eşim hç farkında değil ben de beklemeynce kafamı çevrdm sadece.sonra eşime dedm neden demıosn bişey ben de ankesenamon için elin puştuyum ozaman öle şeymi olur die.nebilim duymadm dio.ne kadar çirkin şeyler ama:43: ben evlendğim için benm için yapılabilecek bişey yok ben kendm seçtm ama o bekar herşeyi söyleyebilir herkes hakkında.kim kime düşman acaba:47:

Canım yaa kaderlerimiz nerdeyse aynı.Ama ben daha şanssızmışım.Benim evim kaynanamların 6-7 sokak ötesinde.Dolayısıyla hergün giderdim.Kahvaltımı yapar.Acele acele evimi temizler doğru oraya.Yarım saat geciltim mi kalbim çarpardı hızlı hızlı ne diycek diye.
Bir gün öğlen birde gittim(her zaman onbir olmadan ordaydım) Görümcem niye geciktin diye sordu sert sert
Bende dayanamadım sertçe işim vardı dedim
Kaynanam hemen "İŞİ VARMIŞŞ" DEDİ bastırarak.Kendi kızının soruş tarzını hiç görmüyo bana tavır yapıyo.

Görümcem herşeyi sorardı.Kaçta yatıp kaçta kalaktığımızı bile.Herşeyimle alakalı yorum yapardı.Bıkardım cevap vermekten.
Sen yine konuşabiliyormuşsun.Ben konuşamazdım.Kaynanam çok kötü bakardı cevap veremezdim korkardım.O zaman 19 yaşındaydım.Saflıktan mı cahillikten mi çok yuttum laflarını.

Birgün kaynanam yorgan diktircek iki arkadaşına.Ben de bigün önce piknikte ayağımı burktum.Yürüyemiyorum.Annem hastaneye götürdü.Akşam oraya gittim eşimle (gündüz gitmedim ya)

Üst komşusunun yanında bana demediği kalmadı.Neymiş efendim çayı kadınlara yemek hazırlıycak kimse yokmuş ben nerdeymişim.Kendisi ne işe yarıyosa.Bir de diyoki komşusuna
-Bacım anasının demesi lazım git kaynanana yardım et diye bunun ne suçu var.

Ayağım burkulmuş kadının umurunda değil.Halaa çayını kahvesini kim hazırlıycak onu düşünüyor.
Az ağlatmadı beni..Nediyim Allah sorcak hepsinin hesabını.Sorsun nşaallah.:(((((((

Bir topikte twetynin kaynanasının onu çokk sevdiğini okudum.Kızı yerine koymuşta felan felan

Sen de herhalde tuzu kuru olanlardansın.
Bizim halimizden bizim gibi olanlar anlar:)))

hayır canım objektif düşünmeye çalışıyor iki tarafın yerie de koymaya çalışıyorum kendimi nedn bu kadar sorun yapılmış öön koltukta oturmak anlamış edğilim..yine tekrarlıyorum devamlı midesi bulanan ;araba tutan başka rahatsızlığı olan elbette söylemeli durumunu kayınvalidesinde olumsuz bi durum yokken rahatsızlanan gelinine ön koltuğu vermiyorsa o zaman ben d ekızarım ..ama 2 taraf da iyiyken sırf o oturmasın ben oturayım öne mantığı bana saçma geliyor açıkçası....

hayır canım objektif düşünmeye çalışıyor iki tarafın yerie de koymaya çalışıyorum kendimi nedn bu kadar sorun yapılmış öön koltukta oturmak anlamış edğilim..yine tekrarlıyorum devamlı midesi bulanan ;araba tutan başka rahatsızlığı olan elbette söylemeli durumunu kayınvalidesinde olumsuz bi durum yokken rahatsızlanan gelinine ön koltuğu vermiyorsa o zaman ben d ekızarım ..ama 2 taraf da iyiyken sırf o oturmasın ben oturayım öne mantığı bana saçma geliyor açıkçası....

Mesele ön koltuğa oturmak değil zaten.

Yukarda kaynanamın bana ettiklerinin bir parçasını yazdım.Sen olsan evliliğinin en güzel geçmesi gereken günleri sana zehir eden bir kadına üstelik de sana imalı bakışlarla yanyan bakan bir kadına anneciğim buyur sen öne diyebilir misin? ılmadan
Zamanla insanda bir kin birikiyor elde olmadan.

Kaynanandan yana pek sorunun yok harhalde:)

Son düzenleme:
kim özeniyosa o yapsın deli mi ne bunlar
menapoza girmediğin sürece her halükarda olur bebeğin tatlım takıl sen :1:
ben 26 yaşındayım evlendim diyesiye olucam 27, 2 senede biz çocuk düşünmüyoruz doğurana kadar 30 olucam ben korkmuyorumda sen sanırım benden gençsin senimi korkutcaklar,komikler yaa ne diyim :1:

yaaa ne genci ben de 27yim 2 sene geçti evleneli.evet öle sanıolar basit insanlarr:52::52::52::52:

daha önce cevaplamış mıydım bu soruyu bilmiyorum ama olsun gene yazayım öyle olsa bile
şimdi bence ön koltuğa eşi oturur insanın yani bence böyle anne ne arıyor önce ya arkaya otursa nolur yani:19:
hem ben hatırlıyorum da bizim arabayı dayım aldığı zaman bile ön koltuğu yengeme verirdim otur diye
hiç sevmem böyle şeyleri hem ayrıca bende kaynana olsam gelinim otursun öne diye düşünürüm

Canım yaa kaderlerimiz nerdeyse aynı.Ama ben daha şanssızmışım.Benim evim kaynanamların 6-7 sokak ötesinde.Dolayısıyla hergün giderdim.Kahvaltımı yapar.Acele acele evimi temizler doğru oraya.Yarım saat geciltim mi kalbim çarpardı hızlı hızlı ne diycek diye.
Bir gün öğlen birde gittim(her zaman onbir olmadan ordaydım) Görümcem niye geciktin diye sordu sert sert
Bende dayanamadım sertçe işim vardı dedim
Kaynanam hemen "İŞİ VARMIŞŞ" DEDİ bastırarak.Kendi kızının soruş tarzını hiç görmüyo bana tavır yapıyo.

Görümcem herşeyi sorardı.Kaçta yatıp kaçta kalaktığımızı bile.Herşeyimle alakalı yorum yapardı.Bıkardım cevap vermekten.
Sen yine konuşabiliyormuşsun.Ben konuşamazdım.Kaynanam çok kötü bakardı cevap veremezdim korkardım.O zaman 19 yaşındaydım.Saflıktan mı cahillikten mi çok yuttum laflarını.

Birgün kaynanam yorgan diktircek iki arkadaşına.Ben de bigün önce piknikte ayağımı burktum.Yürüyemiyorum.Annem hastaneye götürdü.Akşam oraya gittim eşimle (gündüz gitmedim ya)

Üst komşusunun yanında bana demediği kalmadı.Neymiş efendim çayı kadınlara yemek hazırlıycak kimse yokmuş ben nerdeymişim.Kendisi ne işe yarıyosa.Bir de diyoki komşusuna
-Bacım anasının demesi lazım git kaynanana yardım et diye bunun ne suçu var.

Ayağım burkulmuş kadının umurunda değil.Halaa çayını kahvesini kim hazırlıycak onu düşünüyor.
Az ağlatmadı beni..Nediyim Allah sorcak hepsinin hesabını.Sorsun nşaallah.:(((((((

amanınnnn benmki de yapardı bi yakın oluwerseydikkkkkkkkk:20::20::20::20öbür tarafa kalmıo zaten artıkk rabbim çok adaletli gösterir elbett terbiyesizler oğlan doğurunca bişey oluo bal damlıo galiba..gelin de gündelikçi köle olarak alınıo hey allahım yaaa:27:

amanınnnn benmki de yapardı bi yakın oluwerseydikkkkkkkkk:20::20::20::20öbür tarafa kalmıo zaten artıkk rabbim çok adaletli gösterir elbett terbiyesizler oğlan doğurunca bişey oluo bal damlıo galiba..gelin de gündelikçi köle olarak alınıo hey allahım yaaa:27:

Gösteriyo evet.Benden sonra kaynım evlendi şimdi boşanıyor.Gelin bir sürü iş sardı başına.Geliyor yine bana dert yanıyor.Üzülüyorum yine de yanımda öyle ağlayınca..

Gösteriyo evet.Benden sonra kaynım evlendi şimdi boşanıyor.Gelin bir sürü iş sardı başına.Geliyor yine bana dert yanıyor.Üzülüyorum yine de yanımda öyle ağlayınca..

bizim de kaynım benden baya küçük ve kız arkadası var.arıyor kız annecm annecm bzmki öluyor ben annecim demem diyemem çok yapmacık gelıo...işte çok iianlaşıolar bilmem ne bütün eşyaları kız tarafı alacaktı.kaynım habire diomuş abimn herşeyini aldıkya bizimkini onlar alcak die..birgün dayanamadım dedm herkes üstüne düşeni yaptı die.sanki bizim almamz gerekenleri de onlar aldı da:20::20:sonra kız kıvrmaya başlamş sz alın bilmem ne çocuk daha okuo düğün die başlamışlar kızın ailesi ve ayrıldılar onlarda...benmki de çok üzüldü çok sevıodum çok seviodum..görümcem zaten deli edıodu çok güzel kız çok güzel kız bana birtek gün iltifat etmş değillerdr ama o uzakta çoook tatlıydı..ben bi de işlerini yapmadığım için kaynım kıza diomstu bizde gelnler hiç oturmaz o aptal da tamam ben herşeyi yaparım diomştu artık doğrumu değilmi bilmem bana laf sokmak için de olabilir hepsi birbirnden gıcık yani

bizim de kaynım benden baya küçük ve kız arkadası var.arıyor kız annecm annecm bzmki öluyor ben annecim demem diyemem çok yapmacık gelıo...işte çok iianlaşıolar bilmem ne bütün eşyaları kız tarafı alacaktı.kaynım habire diomuş abimn herşeyini aldıkya bizimkini onlar alcak die..birgün dayanamadım dedm herkes üstüne düşeni yaptı die.sanki bizim almamz gerekenleri de onlar aldı da:20::20:sonra kız kıvrmaya başlamş sz alın bilmem ne çocuk daha okuo düğün die başlamışlar kızın ailesi ve ayrıldılar onlarda...benmki de çok üzüldü çok sevıodum çok seviodum..görümcem zaten deli edıodu çok güzel kız çok güzel kız bana birtek gün iltifat etmş değillerdr ama o uzakta çoook tatlıydı..ben bi de işlerini yapmadığım için kaynım kıza diomstu bizde gelnler hiç oturmaz o aptal da tamam ben herşeyi yaparım diomştu artık doğrumu değilmi bilmem bana laf sokmak için de olabilir hepsi birbirnden gıcık yani

Eski eltim de öyleydi.Nişanlıyken telefonda annecin babacım bana yengecim diye konuşurdu.Ben de diyemem öyle yapmacık. Yalandn söylediğim de belli olur zaten.

Bence de yalandan demişlerdir.Sana laf çakıyorlar akıllarınca.Almışlar ağızlarının payını.

ayyyy maşşalahhh:nazar::nazar:küçüklermş ve araları da azz allah sabır versin yaaa.benm birbüyüğüm olan ablamın 1 oğlu var maşallah onla zor başediyor..onun büyüğünn de 2 kızı senn gbi 3 yaş ama onların arası sennklern daha azmş.sen kaç yıllık evliydn

ayyyy maşşalahhh:nazar::nazar:küçüklermş ve araları da azz allah sabır versin yaaa.benm birbüyüğüm olan ablamın 1 oğlu var maşallah onla zor başediyor..onun büyüğünn de 2 kızı senn gbi 3 yaş ama onların arası sennklern daha azmş.sen kaç yıllık evliydn

Martta 5 olcak.Oldu işte arka arkaya.Çok zor oluyor evet.Bayağı sabrımı sınıyılar:)

Back
X