- Konu Sahibi SelenSeymen
arabanin ön tarafi baska arka tarafi baska yere gidiyor kannimca![]()
:) aaa siz bilmiyormusunuz ön koltuga oturanlara taç takıyorlarmıs:) tek derdi o olsun arkadasımızın allh başka dert vermesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arabanin ön tarafi baska arka tarafi baska yere gidiyor kannimca![]()
:) aaa siz bilmiyormusunuz ön koltuga oturanlara taç takıyorlarmıs:) tek derdi o olsun arkadasımızın allh başka dert vermesin
Bu dertten muzdarip cok varmis.benim kayinvalidemiin oyle takintisi yok tam tersi o arkada oturacak protokol gibi yani ...oturur arkaya arabayi kullananna ozel sofor muamelesini yapar ha ben olmusum kullanan ha oglu farketmez
Çoğu kaynanada öne oturma merakı oluyor anladığım kadarıyla, peki olayı 2 ters 1 yüz yapalım. Onların ön koltuğa oturmasına sinir olan siz gelinlerde de öne oturma merakı olmamış mı oluyor ? Öne oturma merakınız olmasa bunu dert etmezsiniz. Ay unuttum yaaa , koca yanına oturmak ayrıcalık dimi, trafikte kırmızı ışıkta durmazsınız hatta trafik polisleri eskort yapar, bilmemne hanım eşinin yanında geliyor yer açınnnn.
Hadi ikinci bir örnek, eşiniz sizin annenize gel anne buyur yanıma otur derse ağzınız kulaklarınızda geçer arkaya kurulursunuz. Nasılda iyi bir eş bulmuşum kendime anneme hürmette kusur etmiyor dersiniz. Ama erkek annesini buyur etse ana kuzusu beni anasına ezdiriryor olur. Ama pardon pardon , sizin annelerinizde öne oturma merakı yoktur. Hep bu kaynanalarda vardır değil mi :)
Aman ha oğlan anaları eleştirdiğiniz şeyleri kendi gelinlerinize yapmayın. Baktım, büyüttüm, saçımı süpürge ettim ne var yani ön koltuğa oturmada demeyin :)))))) O kadar emek verdim geline bak bir koltuğu çok görüyor demeyin.
Empati, empati empati.... Bugünün gelinleri, yarının kaynanaları
kızlar sorun kaynanamın ön koltuğa oturması değil. Yani sadece o değil. Hastalık doğum dinlememesi. Oraya oturunca bana bakışları.böyle oluncada rekabet oluyo tabi. Benim yazdıklarımı tam okumamışsınız sanırım.
kızlar kaynananızın arabada ön koltuğa oturma merakı var mıdır??
çoğu kaynanada öne oturma merakı oluyor anladığım kadarıyla, peki olayı 2 ters 1 yüz yapalım. Onların ön koltuğa oturmasına sinir olan siz gelinlerde de öne oturma merakı olmamış mı oluyor ? öne oturma merakınız olmasa bunu dert etmezsiniz. Ay unuttum yaaa , koca yanına oturmak ayrıcalık dimi, trafikte kırmızı ışıkta durmazsınız hatta trafik polisleri eskort yapar, bilmemne hanım eşinin yanında geliyor yer açınnnn.
Hadi ikinci bir örnek, eşiniz sizin annenize gel anne buyur yanıma otur derse ağzınız kulaklarınızda geçer arkaya kurulursunuz. Nasılda iyi bir eş bulmuşum kendime anneme hürmette kusur etmiyor dersiniz. Ama erkek annesini buyur etse ana kuzusu beni anasına ezdiriryor olur. Ama pardon pardon , sizin annelerinizde öne oturma merakı yoktur. Hep bu kaynanalarda vardır değil mi :)
aman ha oğlan anaları eleştirdiğiniz şeyleri kendi gelinlerinize yapmayın. Baktım, büyüttüm, saçımı süpürge ettim ne var yani ön koltuğa oturmada demeyin :)))))) o kadar emek verdim geline bak bir koltuğu çok görüyor demeyin.
merak değil yakışanı budur
ben her zaman büyüklerimi ön koltuğa oturturum
hatta kapılarını açar kaparım
hürmette sınır yok..![]()
aynen katılıyorum :) ne gerek var böyle şeyleri sorun haline getirmeye , ben 1kere oturduysam kayınvalidem 10kere oturdu e ben ne kaybetmiş oldum ki?
Ön koltuğun temsil ettiği şey başka..
Arabayı koca kullanıyorsa,yanına karısı oturur..
Kadın kullanıyorsa da,kocası oturur yanına..
İstisnai durumlar hariç..
Bu,bu!
Bu şekilde olmuyorsa,ben bir hoş olmayan niyet sezerim..
Ego tatmini,üstünlük kanıtlamak istemek gibi vs..
Öyle kayınvalideyi de sevmem![]()
Çoğu kaynanada öne oturma merakı oluyor anladığım kadarıyla, peki olayı 2 ters 1 yüz yapalım. Onların ön koltuğa oturmasına sinir olan siz gelinlerde de öne oturma merakı olmamış mı oluyor ? Öne oturma merakınız olmasa bunu dert etmezsiniz. Ay unuttum yaaa , koca yanına oturmak ayrıcalık dimi, trafikte kırmızı ışıkta durmazsınız hatta trafik polisleri eskort yapar, bilmemne hanım eşinin yanında geliyor yer açınnnn.
Aman ha oğlan anaları eleştirdiğiniz şeyleri kendi gelinlerinize yapmayın. Baktım, büyüttüm, saçımı süpürge ettim ne var yani ön koltuğa oturmada demeyin :)))))) O kadar emek verdim geline bak bir koltuğu çok görüyor demeyin.
kızlar sorun kaynanamın ön koltuğa oturması değil. Yani sadece o değil. Hastalık doğum dinlememesi. Oraya oturunca bana bakışları.böyle oluncada rekabet oluyo tabi. Benim yazdıklarımı tam okumamışsınız sanırım.
benim kaynana ön koltuk sevdalısıydı..(dı diyorum görüşmüyorumm şuan arabamızada beraber binmiyoruz doğal olarak)
memleketlerinden geldik bisim arabamızla oğlunun yanında oturdu 15 saat yol eliyle besledi oğulcuğunu bende arkada izledimm..
__benim annem ananem babannem felan hepp kocanın yanına otur bakim sen diyen insanlardır banada öle derler gelinlerinede
şimdi en şok olduğumu anlatimm..
yeni evliydik 2 haftalık felan zaten 1. hafta balayı..
eltimdeydi kaynanam(hem eltimlerde, hem bizde kalıyodu zaten bizimle yaşıyodu öle bi onlarda bi bizde) 2 haftalık gelinim diyorum özellikle eltimden alıcaz onu bize gelcek bizde kalcak..
biz eşimle alışveriş yaptık arabayı evin önüne çekmiştik annesini aradı in aşşa diye eşim kadın indii vee geldi kapımı açtıı(ben öndeyim) çantam kucağımdaydı kapıya yaslıydı ki galiba kaynanam kapıyı açınca aşşa düştü çantam yola İN AŞŞA dedi..
bi kaldımm bi dumur oldumm bi noluyoo ya der gibi aptallaştım kaldım böle 10 sn..
eşime baktım eşimde tık yok kadın dikilmiş in aşşa diyoo..
burda kocama içimden sövüyorumm ve aşşa indim hanfendi ön koltuğa oturdu eve gidene kadar ağladım çok zoruma gitti..
zaten böyle koptu gitti kaynanamla hiç anlaşamadık bi sürü daha bişilerrr..
bukadarını yaşayan yoktur bizzat yaşadımm böyle bi kadın benim kaynanam..
şoklardayımmmmm.. nasıll kaynanalar var yaa yarabbimm
şoklardayımmmmm.. nasıll kaynanalar var yaa yarabbimm
Ön koltuğun temsil ettiği şey başka..
Arabayı koca kullanıyorsa,yanına karısı oturur..
Kadın kullanıyorsa da,kocası oturur yanına..
İstisnai durumlar hariç..
Bu,bu!
Bu şekilde olmuyorsa,ben bir hoş olmayan niyet sezerim..
Ego tatmini,üstünlük kanıtlamak istemek gibi vs..
Öyle kayınvalideyi de sevmem![]()
ben şahsen buna karşı değilim..
benim anemde ananemde babannemde babamda olsa aynısı eşimin ailesi otursun ben öncelik verirdim verdimde veririmde..
ya siz önde oturuyoken size in aşşa dese..?
böyleleri var yani bende vardı..
böyleleride var yani düz mantık düşünmeyin..