Kayınvalidemin arabada ön koltuğa oturma merakıı

Aynen yaa.Evlenince aldık arabayı artık şart oldu öne oturması.
Nereye gitsek zaten beraber.Ben arkada pusup kalıyorum

bizimki her zaman yanımızda değil allahtan ama yanımızdaysa mutlaka güneş gözlüklerini takıp o daracık yerde bacak bacak üstüne atıp ön koltuğa oturması gerekir. gelinde kim oluyor canımmmmm eşinin yanına oturma hakkı yok onların!!!!

bizim arabımız yok ama olsaydı şayet oturmasında hiç bi saıknca görmezdim bizde bi nevi saygı oluo bu durum:44:

Ben doğum yapacam hastaneye gidiyoruz.Yine öne oturdu sevgili kaynanam.Arkaya 3 kişi sıkıştık o halimle.Demedi gel kızım sen öne otur sıkışma diye.Sezaryenle doğum yaptım eve geliyoruz tabi yine arkadayım içim dışıma çıktı.Kontrole giderken yine arkadayım dikişlerim acıdı.Dönüşte eşim dedi öne otur daha rahat edersin (sonunda aklına geldi) öne oturdum annemde var arbada tabi.
Burası iyiymiş yaa dedim.
Annem demişti ki içim sızladı kızım sen öyle diyince.
Ama artık arkada midem bulanıyo basık orası felan deyip önde oturmayı düşünüyorum.Çok birikmişim var bu konuda çünkü.İçimden atmam lazzım.
Gerçekten nidem bulanıyı ama Allah' tan herhelde

Bence konu şöyle olmalı,"gelinlerin bu ön koltuk sevdası nedir?" Kaynana :27:

Son düzenleme:
saygıyla ne alakası var canım. arkaya otursa incisi mi dökülecek hem arka koltuklar her zaman daha rahattır :)

normalde ben de bir şey demezdim öne oturmasına ama ön koltuğa öyle bir oturuyor ki sanırsın tahta çıkmış :1:

sinir oluyorum ben de o öyle yapınca

Benim babaannem vardı ön koltuğu kimseye kaptırmazdı

Kıskançlık başka bi şey değil

Bi de iyi ki abim yok annem babaannemden daha kıskanç çünkü. Gelinimiz her gün konu açardı sonra kkya :1:

Son düzenleme:
Ben hep buyur ederim saygıdan, o kızım sen otur der.

Ahh öyle olsa can feda.İlk zamanlar bir havalar, bir bakışlar.
Sinir geliyodu bana .
Yine takmıyodum amaaaan ne var sanki otursun diyodum.Ama doğumda yaptığı aklıma geldikçe sinir oluyorum.

EN GICIK OLDUGUM KONU allahtan benimki yapmaz öyle şey cünkü yaptıgında eşimin tepkisini bilir
ki zaten yazın aldık arabayı bız bıle sık sık bınmıyoruz o toplasan 3 kere binmiştir.

bi kere kayınvalıde öne binmeye kalksa bile bence yanlış bu eşin hemen tepkı göstermesi lazım.
ne o oyle kurulup ön tarafa geçmeler gelin arkada kocası önde çok yakışıksız bence.
ve taviz vermeyin nasıl başlarsa öyle gider.

kızlar dert ettiğiniz şeye bakın yaa :1: evli değilim henüz ama biyere giderken sevgilimin annesi varsa ben öne oturması için kendim arkaya geçerim bu bi nevi saygıdır . oda kızım sen otur ne fark eder ön-arka der. problem etmeyin bence :21:

kızlar dert ettiğiniz şeye bakın yaa :1: evli değilim henüz ama biyere giderken sevgilimin annesi varsa ben öne oturması için kendim arkaya geçerim bu bi nevi saygıdır . oda kızım sen otur ne fark eder ön-arka der. problem etmeyin bence :21:

Bende öyleydim halada direk arkaya otururum.Ama çekilmesi gereken yyeri bilmeyince sorun oluyo işte

Bence konu şöyle olmalı,"gelinlerin bu ön koltuk sevdası nedir?" Kaynana :27:

:1::1::1::1:
kaynanayla rakip olarak kendinizi görmeyin kızlar işin içinden cıkamazsınız
o annesi onu dogurdu baktı buyuttu fedakarlıklar ettı
sizde karısınız kadınlık yapıyorsunuz her sıkıntısını cekıyorsunuz beraber bır yaşam sürüyorsunuz
siz onu doguramazsınız , oda ona kadınlık yapamaz
arayı adam tutmalı bence
ama onlar annelerine arkaya otur dıyemezler iş kaynanada biter yinede

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben doğum yapacam hastaneye gidiyoruz.Yine öne oturdu sevgili kaynanam.Arkaya 3 kişi sıkıştık o halimle.Demedi gel kızım sen öne otur sıkışma diye.Sezaryenle doğum yaptım eve geliyoruz tabi yine arkadayım içim dışıma çıktı.Kontrole giderken yine arkadayım dikişlerim acıdı.Dönüşte eşim dedi öne otur daha rahat edersin (sonunda aklına geldi) öne oturdum annemde var arbada tabi.
Burası iyiymiş yaa dedim.
Annem demişti ki içim sızladı kızım sen öyle diyince.
Ama artık arkada midem bulanıyo basık orası felan deyip önde oturmayı düşünüyorum.Çok birikmişim var bu konuda çünkü.İçimden atmam lazzım.
Gerçekten nidem bulanıyı ama Allah' tan herhelde

iyi yapmışsın bence de :)) hamilesin tabi naz yap biraz.

Back
X