Kayınvalidemin arabada ön koltuğa oturma merakıı

Bende daha önce bununla ilgili bir tecrübe yaşamıştım.
Benimkiyle ailesini almaya gittik. Ben arkaya oturmak için indim.
Erkek arkadaşımın annesi otur kızım öne hiç kalkma dedi.. Babasıyla ikisi arkaya oturdular :21:

arkadaşlar saygıyla bu konunun hiç alakası yook..
bildiğin koltuk diil mi ikisi de ,
tek fark eşimizin hemen yanında olmak,
bunu anlamamak asıl ayıp , saygısızlık,
neyse ki eşim böle bi durumda lafını esirgemez,
kaynana da kendi eşiyle yanyana otursun herkes yerini bilsin :45:

eşim bağajdaysa, bağajda
öndeyse, önde,
arkadaysa, arkada,

yani hep onun yanında olmayı tercih ederim. yemek yerken bile

olmazmıııııııııııı :35: benimki bide yemek masasının başında oturma meraklısı :52: arabada oturamıyor eşim istemez çünkü biliyor dile getirmişti anne herkes kocasının yanına diye :16: o günden beri denk geldiğinde arkaya oturur surat 5 karış kimin umrundaysa :52:

bırak alsın hevesini kadın, valide sultan gibi hissediyordur kendini, çok görme..:27:

Birgün benim evdeyiz.Görümcemde var.Beraber kaynanama gidicez.Evden en son ben çıktım.Bide ne göreyim ön koltuğa oturmuş.Ama nasıl kurum kurum kuruluyo.Analı kızlı böyleler işte.

owwww allahımm iyiki bana böylesi denk gelmemiş kayınvalide adayımı birkere daha cok sevdim .sevgilim yanında hayatım aşkım der saçlarımı okşar sarılır .dışardaysak eger acıktınmı susadınmı yoruldunmu hep bana sorar ..annesi hırkasını giydirir illa hep üşüdüğümü ince giydiğimi düşünür :9: ayağıma terlik verir evde ne yiyorsa illa banada gönderir .. sanırım bu sebepten dolayı onu kendime rakip olarak görmüyorum ama bahsettiğiniz kayınvalidelerle gercekten zor :52:

insan eşinin yanına oturur o otursun arkada çok istiyosa kendi kocasının yanında otursun kasılsın öne kıskanç kaynanaaa

Onu deme zamanım geçti herhalde artık.5 sene oldu.Yine ben bulantı numarasını uyguluycam galiba.

bugün numaralardan gidiyoruz bakalım hayırlısı :))))

owwww allahımm iyiki bana böylesi denk gelmemiş kayınvalide adayımı birkere daha cok sevdim .sevgilim yanında hayatım aşkım der saçlarımı okşar sarılır .dışardaysak eger acıktınmı susadınmı yoruldunmu hep bana sorar ..annesi hırkasını giydirir illa hep üşüdüğümü ince giydiğimi düşünür :9: ayağıma terlik verir evde ne yiyorsa illa banada gönderir .. sanırım bu sebepten dolayı onu kendime rakip olarak görmüyorum ama bahsettiğiniz kayınvalidelerle gercekten zor :52:

Evlenince de umarım böyle olur :) genelde 180 derece değişim oluyor :D

benim kaynanamın öyle bir merakı yok
annem ise (ki oda bi kaynana, erkek anası yani abimden dolayı) özellikle arkada oturmak ister, araba boş olsa bile..
deyimiyle VİP ler arkada durur...şöförün yanında değil :52:

Son düzenleme:
Kayınvalidemle hic araba seyahati yapmadık :D

Ama kayınpederime mutlaka yer veririm, o otursun oğlunun yanına, araba benim koca benim ben her zaman otururum. Varsın gönlü olsun.

Son düzenleme:
kaynanaya diyorsunuz ama siz arka koltukta otursaniz incileriniz mi dökülür acaba nedir bu kaynanayla gelin arasindaki yarislar...
iyi gecinmemek icin bahane ariyorrsunuz sanki :27:

kesinlikle yoktur. Bilakis arabaya beraber binerken bile geç otur kızım der

kaynanam yok ama eşimin ablası teyzesi var aslında bu konuyu asla sorun etmiyorum ama bazen inat için yaptıklarınıda düşünmüyor değilim benden önce biner arabaya öne oturur gıcık bir durum sürekli ilgi ister:(

kaynanaya diyorsunuz ama siz arka koltukta otursaniz incileriniz mi dökülür acaba nedir bu kaynanayla gelin arasindaki yarislar...
iyi gecinmemek icin bahane ariyorrsunuz sanki :27:

Assolist gibi arkada oturmayı tercih ederim, kocam da beni onore etmek icin kapıyı actı mı tmmdır bu iş :)

Eğer güzel bi ilişkimiz olsaydı ben ona önü teklif ederdim ister oturur ister oturmaz
Bu benim için demek olur ki, ben ev sahibiyim sen misafirsin, buyur.
Ama görüşmüyoruz malesef

Back
X