- Konu Sahibi SelenSeymen
Kızlar kaynananızın arabada ön koltuğa oturma merakı var mıdır??
benim kayınvalidemde hiç yoktur önde oturmayı asla sevmez mutlaka şöförün arkasındaki koltuğa otururr başka hiç bir yere oturmaz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimkisin de de yok öyle bir durum ama biz hep bir yere giderken onu almaya gideriz aynı evden çıkmayız yani eee ben zaten önceden ön koltuğa kurulmuş oluyorum
ben dıyorum one gec anne dıorm yok yok sen otur dıyo
dogrusunu yapıo karı koca yan yana olur kaynana arkada paspas dısıdır cunku aıle anne baba ve cocuktur, kaynana sadce bı akrabadr
bide şey düşünsenizee benim yaşadığım gibi kendinizi düşünün bi an..
memleketlerinden geliyoruz hanfendi ön koltukda elma soyuyoo eşime eliyle yediriyoo muz soyuyo eliyle yediriyo sigarasını veriyo kendisi yakıyoo sende arkadan izliyosunn ve bunu bilerek yaptı..
bende uyudum görmemek için hiç konuşmadım 15 saat boyunca habure eşime laf yetiştirdi durdu..
elma soyuyosun ya banada uzatırsın o ki soydun yada otur yee niye özellikle eşime yediriyosun..
duL kadınlar biraz öyle ama daha kıskanç oluyorlar.. paylaşamıyorlar biricik oğullarını..
ben dıyorum one gec anne dıorm yok yok sen otur dıyo
dogrusunu yapıo karı koca yan yana olur kaynana arkada paspas dısıdır cunku aıle anne baba ve cocuktur, kaynana sadce bı akrabadr