Kayınvalidemin arabada ön koltuğa oturma merakıı

haklısın valla bizim kaynanada kocam benim yanıma oturunca suratını asar kendi yanındayken keyifine diyecek yok ne tuhaflar yaa hepsi bir değil çok iyileride var tabi :9:

canım ellerinden gelse tekrar doğurup bakcaklar yani :37:
en azından benim kaygana öyle nerdeyse oğluyla beraber yatıcak kadın :19:

canım ellerinden gelse tekrar doğurup bakcaklar yani :37:
en azından benim kaygana öyle nerdeyse oğluyla beraber yatıcak kadın :19:

bizimkide öyle baş başa bırakmak istemez kocam bana kötü davransa daha mutlu oluyor sanki çok değişik ben gelinime iyi davranırım ki oğlumla sorun yaşamasınlar ben şimdi eşimle tartışıyor arada neden böyle yapıyor filan diye

bizimkide öyle baş başa bırakmak istemez kocam bana kötü davransa daha mutlu oluyor sanki çok değişik ben gelinime iyi davranırım ki oğlumla sorun yaşamasınlar ben şimdi eşimle tartışıyor arada neden böyle yapıyor filan diye

benim kaynanam gelinleriyle iyi geçinir ki oğlları mutlu olsun ama yinede arada laf sokmadan edemiyo tabi:51:

ön koltuk sevdası yoktur kaynanamın. hatta arabayı kayınpederim kullandığında bile beni oturtur. hamileyim rahat edeyim diye.

:1::1::1::1:
kaynanayla rakip olarak kendinizi görmeyin kızlar işin içinden cıkamazsınız
o annesi onu dogurdu baktı buyuttu fedakarlıklar ettı
sizde karısınız kadınlık yapıyorsunuz her sıkıntısını cekıyorsunuz beraber bır yaşam sürüyorsunuz
siz onu doguramazsınız , oda ona kadınlık yapamaz
arayı adam tutmalı bence
ama onlar annelerine arkaya otur dıyemezler iş kaynanada biter yinede

arkadas çok guzel yazmıs çok haklı yanı sınır olucak ne varkı bunda hanımlar kaynana sıze ne dese ne yapsa sız sınır oluyosunuz onlara sız sınır oldugunuz kadar onlarda sıze oluyodur ama ben anlamıyorum bu olayı en ufak seyden ınelemeler baslıo feln ön koltuk mevzusu mesela bence cok gereksız bı mevzu zaten kaynanızın olmadı zaman sız oturuyorsunuz araba sızın zaten ıstedıgınız kadar oturun kımse engel olamaz bu kaynananız degılde kayınpederınız olsa yıne aynı seyı düşüncekmısınız merak edıyorum ????

hiç bi zaman yıldızımız barısmamasına ragmen şu onde yada arkada oturmayı dert etmedim sahsen..

ancak gorumcen bu konuda çok iddialıdır kendi capınca eger öndeysem benı indirene kadar bagıra bagıra demediği laf söz kalmaz -inermiyim hayır cunku ozaman bana ne eşim ne k.validem ne k.pederin in demedi,in demiş olsalarda gecerdim arkaya ne olacak,arkaya gectım diye rutbeden dusecek değilim ya ;) birde çok komıgıme giden yıne baska bir gun biyere gidicez gezmeye daha k.pederim arabayı calısmadan -parktan çıkarmadan- gorumcem öne oturup bana aklı sıra zafer kazandım imasıyla bakmasıdır.. hala gulerım yaaa ,demek 2 numara buyuk gelmek boyle bişey.... :51:

Müstakbel kayınvalidemin ön koltuk sevdası olsa bile beni ırgalamaz, küçükken az egale etmedim kardeşimle kuzenleri, idmanlıyım ben:27:

Son düzenleme:
gelin olalı 2 yıl oldu nerdeyse şimddide bebişim war 5 aylık...ben warken arabada asla öne oturmaz..anne ben efeyle arkada oturayım desemde yok kızım sen geç öne ben efeyi alırım der..allaahımmmmm bana böyle bir kayınwalide werdiğin için binlerce kez şükürler olsun..başlarda da fazla oğulcu olduğu için onun hakkında söylediklerimden dolayı beni affet cahillik etmişim :1::1::1::1:

dipnot:araba bizim değil kayınpederimin hatta kayınwalidemin emeklerinin.

Son düzenleme:
Benim kendi annemde,kayinvalidemde önde oturur.Ne var ki bunda...Yalniz kalincada ben..Böyle seylere fazlaca takipta neden kendinize üzüntü yaratiyorsunuz ki? kac günlük dünya?

kaynana haddini ve yerini bilecek bak nasil saygiyi hakedio...allahdan bizde bu sorun yok..saygiliyimdir herzaman ama kendimide ezdirmiycemi bilirler..bende her defasinda anne sen otur öne derim yok kizim olmaz der hemen arkaya oturur..khemde genc olmasina ragmen:) cok sükür anlayisli o konuda

bu yaslılarda olan birsey sanırım genelde one oturmak icin baya bi ugras verdiklerine sahit olmustum cok ilginc one oturduklarında kendilerini cok onemli hissediyorlar heralde tuhaf

kızlar, birazdan çıkcaz evden. Misafirliğe gitcez. Kaynanamı yoldan alcaz. Direk öne oturmayı düşünüyorum.
Görelim neler olacak.

öne oturmanın hep güzel birşey olduğunu düşünürdüm, taki protokol kurallarında üst makamdakilerin sağ arka koltuğa oturduğunu görene kadar:1:. en iyisi araba kullanmamı geliştirip arabayı kullanınca, ileride bu durmuma düşüp üzülmiyeceğim. benim düşüncemde bu:1: (eşimde doğru düzgün araba kullanamıyorda)

eğlenceli bir konu olmuş kızlar.
Benim kayınvalide de daha evlenmeden biryere gideceğimiz zaman arkaya oturacakken yok buyrun siz öne oturun demem ile ön koltuk müdavimlerinden oldu.Büyütülecek birşey değil ha önde ha arkada fark etmez ama herkesin huyu suyu farklı.

Kızlar dün kaynanamdan öncebindim öne.Kayınbabamda vardı oturdum öne.Hiç bişey demediler.Torunlarını da verdim kucaklarına.
Normalde araba kullanırken ağzını bıçak açmayan eşim bülbül kesildi.Durmadan konuşuyor.Annesini babasını devamlı konuşturdu.Onların nabzını ölçüyor.Kaç atıyor diye.
Kayınbabamı değil de kaynanamı alıştırıcam galiba.Kayınbabama ayıp ettim gibi geldi.

Kızlar dün kaynanamdan öncebindim öne.Kayınbabamda vardı oturdum öne.Hiç bişey demediler.Torunlarını da verdim kucaklarına.
Normalde araba kullanırken ağzını bıçak açmayan eşim bülbül kesildi.Durmadan konuşuyor.Annesini babasını devamlı konuşturdu.Onların nabzını ölçüyor.Kaç atıyor diye.
Kayınbabamı değil de kaynanamı alıştırıcam galiba.Kayınbabama ayıp ettim gibi geldi.

kaynanayla uğraşırken arada kaynadı diyorsun yani :1:
olsun olmuş artık zamanla alışırlar onlarda
merak ettim kaynanan surat astı mı yol boyunca :)

kaynanayla uğraşırken arada kaynadı diyorsun yani :1:
olsun olmuş artık zamanla alışırlar onlarda
merak ettim kaynanan surat astı mı yol boyunca :)

yok surat asmadı ama eli ayğına dolaştı.kelimeleri birbirine karıştırdı konuşrke felan.
Eşimin yanında surat asmaaz.Sonra bana söyler laf çakarak.Amaaan çaksın hiç alınmıycam.

Arkadaşalr bırakın oturwsun ön koltuğa avunsun ,başka bişi yapmasın yuvanızı dağıtmaya uğraşmasın avutsun garip gönlünü hoşgörün böyle basit şeyleri ,sonra hırslanıp daha kötü şeyler yapıyorlar .....

ben kvalide sağolsun o konuda hayatta atlamaz. hatta ben derim geç diye çıkarken bile derdi yok kızım sen geç diye. bitek babam ve kbabam oturur. onlar varkende isteselerde hayatta oturmam zatne. ama kendi annemde kvalidede arkada oturur. bence doğru olanda bu :33:

Back
X