Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kv böyle birşey neden yapar diye düşünüyorum, düşünüyorım. Sonuç: Gıcıklık olsun diye. Belki biz düğünde bakarız ederiz derken gerçekten ciddiydi ama sonradan size bir konuda darıldı, kızdı da böyle mi davrandı diye aklıma geliyor. Ben çocuğa bakmak istemiyorsam inatla getir demezdim mesela. Çorbacı olayına gelirsek. Öncesinde konuşulmuş ve gitme isteği belirtilmiş ise "biz gidiyoruz" demesi de ancak gıcıklıktan olur. Konusahibi bence bir düşün. Kvyi o gün üzecek, kızdıracak birşey yaptın mı?
Tahmin ettiğim gibi. Neyse geçmiş gitmiş artık. Yine öyle çocuğa bakarım ederim lafını ederse. Ay yok bir daha sana güvenerek iş yapmam dersin. İçini soğutursun biraz. Bir de burada yapılan yorumlara sinirlenme derim. Bana bir çocğu yazanların gerçek fikrini yanaıtmıyormuş gibi geliyor. Maksat tartışma yaratmak.Giderken kucağında götürmek istedi kızımı, ön koltuğa kesinlikle kızımı oturtmam bunu biliyor ve kv varken bende oturmam kendisi ön koltuğu çok sever onun için güç gibi bir şey.
Çocuğu vermedi ve geçte kalmıştık uzatmadım bende öne oturdum biraz sinir oldu hissettim ama bu kadar gıcıklık yapacak kadar da bir şey Yok ortada
Bugün ev taşıdım normalde o bakacaktı yine kendısı demişti. İstemedim bakmasını anladı zaten sebebiniTahmin ettiğim gibi. Neyse geçmiş gitmiş artık. Yine öyle çocuğa bakarım ederim lafını ederse. Ay yok bir daha sana güvenerek iş yapmam dersin. İçini soğutursun biraz. Bir de burada yapılan yorumlara sinirlenme derim. Bana bir çocğu yazanların gerçek fikrini yanaıtmıyormuş gibi geliyor. Maksat tartışma yaratmak.
Giderken kucağında götürmek istedi kızımı, ön koltuğa kesinlikle kızımı oturtmam bunu biliyor ve kv varken bende oturmam kendisi ön koltuğu çok sever onun için güç gibi bir şey.
Çocuğu vermedi ve geçte kalmıştık uzatmadım bende öne oturdum biraz sinir oldu hissettim ama bu kadar gıcıklık yapacak kadar da bir şey Yok ortada
Söylememe gerek yoktu olayın kendisi tamda buydu zaten. O çocuğu gezdirecek.
Buna rağmen söyledim, tamam dedi kalkmadı ve beklemeye fırsatım olmuyor çünkü havuza düşmesinden korkuyorum
Tehlikeli bir ortam olmasa bekliyeyim ki o gitsin
Ayakkabın mı sıkıyor nedir neden kalkmıyorsun hiç diye de sordum
O gün sanki sandalye altına yapıştı gibi kalkmadı
Masaya geldikçe ilgilendi ama masada en fazla 5-6 dakika oturuyordu
Gayet sakin cevaplar verdim defalarca açıklama yaptım ama bakıcı kelimesi defalarca kullanıldı. Böyle bakıcı olunmuyor herkes bilsin istedim
Yoruma açığım ki konu açtım
Bu hareketi neden yaptığını anlamaya çalıştım ve içimden atmak istedim
Ama bir arkadaşında dediği gibi duvara anlatsam daha iyi olurmuş bunu anladım
Uzun açıklama yapmamın sebebi öfke değil, genelleme yapıyorlar konuyu açıyorum
Bu durumu annemle yaşasaydım rahatsızlığımı daha rahat dile getirebilirdim.
Verdiğiniz kuzen örneği ile alakam nedir bunu anlayamadım . Markete gitmek için ara sıra çocuğu bıraktığımı söyledim burdan mı tüm dünya işim varken çocuğuma bakmak zorunda damgası vurdunuz
Ben çocuktan önce hem okuyordum hem çalışıyordum. Eğer bu kadar sık bakacak olsa birisi bu hakkımı okula yada işime kullanırdım.
Son olarak Meral hanım, bu uzunca yaptığınız açıklamadan bana öfkelendirinizi mi çıkarmalıyım Şimdi ?
Bir arkadaş vardı yıllar önce.Başkasının canının sıkıldığı durumlarda,kendine galiba çok tatlı gelen bir sesle,Saakiin ool,canım saakin ool,derdi.Bilirdi sevimsiz bulunduğunu,daha da üsteler,bilerek vazgeçmezdi.Burada da bıyık altından gülerek,saaakin ool diyenler var ya,eminim kendilerine çok şirin geliyorlardır...![]()
Sadece fikrimi söyledim,olayları basite indirgeyip,üstünde durmadığımızda,hayat daha kolaylaşıyor,herkese tavsiye ederimhanımefendi gerçekten kötü niyetlisiniz.
Sadece fikrimi söyledim,olayları basite indirgeyip,üstünde durmadığımızda,hayat daha kolaylaşıyor,herkese tavsiye ederim![]()
Sizinle ilgili ne yazmışım ki bu konudaAllah yakınlarınıza sabır versin. bu kadar kötü niyet... lütfen konularıma yazmayın benimle zira aynı seviyede yazışacak durumda değiliz.
Sizinle ilgili ne yazmışım ki bu konudaÜzerinize alınmış olmayasınız,alıntılamamıştım bile,Allah Allaah
![]()