Kayinvalidemin Bakım Teorileri!

Ay çok güldüm .Bravo valla

Onu geçmiş korkusu sarmış bu hayatta ne kötülük yaparsan yap aynı muameleyi görmeden ölmiyeceğinin farkında tabiri caizse o eşeğini sağlam kazığa bağlama derdin yazık

anne bu!
seçim yap dense annemi seçerim kesinlikle.
ve annem tek ise hayatta babam yoksa zaten yalnız da bırakmam asla.
ki öyle de yaptım.
hoş olmayan sadece lafları imaları örnekleri oluyor.
açık açık diye bilmeli oysa ki sizinle kalmak istediğini.
benim de yalnızlık korkum var, bu anormal bir durum değil ki.
Allah kimseyi yalnız bırakmasın.
anormal durum yanlış dile getirmesi oluyor kv nin ne yazık ki.
sanırım son bekar çocuğu ki, böyle korkuya kapılmış.
yalnızlık duygusu inan yaş ile alakalı değil.
bu hayatta yaşadıkları ile alakalı bir durum da olabilir.
açıkça sora bilirsin amacını.
ters cevap vereceğini düşünüyor susuyorsun sanırım.
ama sen bu şekilde içine attıkça ileride daha kötü sonuçlar doğura bilir bu durum.
müstakbel eşin sen nasıl ki anneni atamazsın, o da atmak istemez.
ana gibi yâr olmaz demişler.
Allah kolaylık versin dicem, ama hayatta öyle büyük sorunlar var ki,
siz anlaştıktan sonra, kayınvaliden de size karışmadıktan sonra,
faydası bile dokunur.
hayırlısı olsun.
kayınvalidene de güç kuvvet diliyorum.
onun açısından kolay olsa böyle davranmaz emin ol.
empati!

Himmm tsk.. empatiyi sana da tavsiye ediyorum..

ayy anne laf lafı açmışken bizim bir tanıdık evlatları arasında sürekli ayrım ypıyormuş diğerlerine iyi birine kötü gelini evden kovmuş kocasıda anne sen benim yanımda olmadın ki hiç şimdi benseni nasıl savunayım zaten diğer kardeşlerime daha iyi davranıyorsun onlrda kal demiş... kadın bana eşit davranmayana ben niye hizmet edeyim diyor ne kadınlar var yamanacak yer arıyorlar sen değer verme ama hizmet bekle ayy anne öte köyde yatacak yerleri yok böyle kayınvalidelerin değil mi Allah tan biz iyiyiz bozmasın Allah ım
deyiverin
ama eşinizin yanında hatta biri varsa kasinlikle böyle birşey söyşlmeyin eşinizle annesi konusunda tartışmayın ama o yokken cevap verin kv.nize ezdirmeyin kendinizi

peki öyle yaparım iyi gelin

Senin şu an yalnız bırakmadıgın kişi kim, annen mi kV mi hangisiyle berabersin, siz anlaşın kV de karışmasın demek iyi hosta zaten müdahaleci bir kv olduğu için bu konu burda, yalnızlık korkusu varsa yağlayıp balladiğı geliniyle kalsın, ha yok bu kızdan bir beklentisi varsa yerini yapsın güzellikle, böyle alttan alttan tehdit ederek falanda karısını boşamış diyerek olur.mu

Konusma tarzı aynı kaynanam..
Aynı binadaydık 1 sene zor katlandım kadına tasındım.şimdi diğer oğlan evleniyor o binaya gelin gidiyor artık birazda o ceksin..
Gecen bi muhabbette yaslandıgında sırayla kalmak istemediğini kendi evinde kalmak istediğini söyledi.yanında gelini var nasıl olsa onuda bıktırmazsa o bakar diye dusunuyo

Sende onun gibi yap
Sende kafandan bir hikaye uydur
Benim arkadaşımın bir kvsi var 50 yaşında başlamış vir vir ben nerde kalcam demiş
Arkadaşımda daha dur anne çivi gibisin bu yaşta bir oturursak koca ömür nasıl geçer demiş vs vs

Uydur işte bişiler

Konuyu anlamamis:) Basina gelmediginden.. Henuz humanist:)) Bir zamanlar ben de oyleydim:)

Gelinleri insan yerine koysa zaten bakarlar. Insanlik yapma sonra nerde kalcam diye yol yap. Halbuki insanlik yapmak yol yapmaktan kolay..

Benim kv anlattiniz sanki oda lafı direkt söylemek yerine elalemin gelinlerini anlatır ve bu gelinler hic bitmez kökü kurumaz kötü niyetli ve terbiyesizdirler genelde de kocalar bu kadınları boşar 2.evlilik yapar ve bunlar kv gelin koca mutlu mesut yaşarlar.

farklı bir şey demedim ki..
aksine deme uslubunu yanlış buldum zaten ve de çirkin kinayeli, bunu da belirttim yazımda.

neyse herkese gönlüne göre versin Allah.
ölümlü dünya değmez.
ben kayınvalideme de bakarım yaşarım da gerekirse.
her şey insanlar için. bizlerde yaşlanacağız.
yapılan iyilikler sadece yanımıza kâr kalacak.
bu benim görüşüm tabi.
kötü bir görüş de değil kanımca :)

ayrıca bunlar dert olsun sadece.
dert yaşamamış insanlara imreniyorum.
güzellikleri göremeyecek kadar körler çünkü

Ah birde ben anlatsam, 38 yaşındayım,iki çocuğum var,biri 3 yasinda,87 yaslarinda bir kv var bende yatalak. Bakıma ihtiyac li ama minnetsiz,küfürbaz,memnuniyetsiz.Ya hasta yaşlı ne aldiriyon diyceniz inanın ilk evlendigimde de aynıydı,yine minnetsiz,kıskanç,eleştiri tavan ama o zaman saglikliydi,3 sene önce düştü yatağa. önceleri baktık sırayla 7 cocugu var biz en küçük.yuruyebililyordu da ama ay evde herşeye karışır hiç memnun kalmaz.laf laf ölursun sinirinden sonra evine geçirdik kızları baktı bir dönem ama istemiyolar annelerini bakmak,alttan alttan gelinler baksın havaları.ama anne olarak onlara sert değil,bize gelince yiycek bizi.sonra bakıcı aldık,onlarda durmadı,sekiz tane değiştirdik sorun büyüyor,ağzı temiz,duali,sevecen olsa yine kocam ve Allah rızası icin bakarim ama,iki gün iyi sonra,demediği yok,çıldıracak gibi oluyorum,diğer çocukları hep bakici baksın istiyor ama bulamıyoruz .çok dusuncelerdeyim,ne yapsam,pişman olmayacak şekilde

Ayrı konu açın siz, üstünden 1 yıl geçmiş konuyu hortlatmışsınız.

Yahu böyle hikaye falan anlattığında sende aynen gir konuya bir kaynana varmış bir gelinini çok kayırmış her işine koşmuş diğer gelininin yüzüne bakmadığı gibi azarı köteği esirgemezmiş sonra bana siz bakacaksınız demiş gelini adamı evin önüne koymuş ya anan ya ben diye adam ne yapsın karısını seçmiş nasılsa iyi davrandığı gelini bakar diye sallayın siz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…