• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin Bakım Teorileri!

Sizde ona aynı yöntemi uygulayın o halde. Bi arkadaşımın kv si şöyle şöyle yapmış sonra şöyle olmuş diye örnek verme adı altında söyleyin söylemek istediklerinizi. Birşey derse de ben size söylemiyorum ki arkaşın kv sinden bahsediyorum dersiniz. Kendi silahıyla vurun yani. :KK70::KK53:
Evet becede kendi silahıyla vurun

Bence senin kv usta bir kv olmuş o belli.Tüm kv kriterlerine de sahip...Ben de senin gibiydim ama maalesef insanı insanlıktan çıkartıyorlar...Ayrıca bence o kvnin hiçbir geliniyle arası iyi olamaz.Hani yanında hediye filan bakıyormuş ya eltine, o iş hikaye...

Bence senin kv usta bir kv olmuş o belli.Tüm kv kriterlerine de sahip...Ben de senin gibiydim ama maalesef insanı insanlıktan çıkartıyorlar...Ayrıca bence o kvnin hiçbir geliniyle arası iyi olamaz.Hani yanında hediye filan bakıyormuş ya eltine, o iş hikaye...
bence de

Birbirlerine mecburlar evet.. ama bi ask fa seziyorum eltiye karsi:))

Back
X