Kayınvalidemin bebeğime davranışları

yogurtpuding

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
217
81
28
26
Artık o kadar üst üste geldi ki nasıl tepki vermem gerektiğini algılayamıyorum en başından anlatıyorum. Daha ben Lohusa iken eşimle görüntülü konuşmalarında şöyle bir konuşmaya şahit oldum “bunu bana verin benim olsun siz ikinciyi yapın” tepki vermedim şakadır deyip geçtim. Oğlum şuan beş aylık ve etrafa haliyle gülücükler atıyor kayınvalideme ne zaman gülse bana aşık beni özlemiş bana gülüyor beni görünce o kadar sevindi ki gözleri parladı gibi laflar kullanıyor en son geçen gün oğlum emmek isteyince bir gün kendi mememi vericem bakalım ne yapacak emer diye bir laf söyledi ben normal bir psikoloji olduğunu düşünmüyorum ama abartıyor muyum ya bir babanne nasıl böyle şeyler söylebilir ki aklım almıyor

Böyle demesi hoşunuza gitmez sizi anlıyorum. İnsan yerine göre tiksinir böyle laflarla. Muhtemelen kaynananız torunu çok seviyor . Ona öyle konuşma demek doğru olmaz sanırım. Eşinize deseniz sizi anlamaz.... erklerler kendi sülalesi hakkında genelde hep iyimser düşünüyorlar..ne kadar fesatlık mikroskoplup işin içinde olsa da. Sonra sizi kötü ilan eder kötü bakış açınız için. Biraz izleyin bence baktınız bu kadın daha ileri gidiyor ona söyleyin bence..... bazıları oğullarına vermedikleri sevgiyi toruna yüklüyor nedense

Yani çok sevmesini..çok çok sevmesini..anlarım ama "bir gün mememi vereceğim bakalım ne yapacak" tabirini pek hoş bulmadım ben ya. Bana abartıyorsunuz gibi gelmedi ben sizi haklı buldum sanırım.

Böyle demesi hoşunuza gitmez sizi anlıyorum. İnsan yerine göre tiksinir böyle laflarla. Muhtemelen kaynananız torunu çok seviyor . Ona öyle konuşma demek doğru olmaz sanırım. Eşinize deseniz sizi anlamaz.... erklerler kendi sülalesi hakkında genelde hep iyimser düşünüyorlar..ne kadar fesatlık mikroskoplup işin içinde olsa da. Sonra sizi kötü ilan eder kötü bakış açınız için. Biraz izleyin bence baktınız bu kadın daha ileri gidiyor ona söyleyin bence..... bazıları oğullarına vermedikleri sevgiyi toruna yüklüyor nedense
Çok sevmesini bende anlayabiliyorum ama bazen babaanneliğin dozunu kaçırıyor eşime söylesem sen abartıyorsun ne var der eminim

Artık o kadar üst üste geldi ki nasıl tepki vermem gerektiğini algılayamıyorum en başından anlatıyorum. Daha ben Lohusa iken eşimle görüntülü konuşmalarında şöyle bir konuşmaya şahit oldum “bunu bana verin benim olsun siz ikinciyi yapın” tepki vermedim şakadır deyip geçtim. Oğlum şuan beş aylık ve etrafa haliyle gülücükler atıyor kayınvalideme ne zaman gülse bana aşık beni özlemiş bana gülüyor beni görünce o kadar sevindi ki gözleri parladı gibi laflar kullanıyor en son geçen gün oğlum emmek isteyince bir gün kendi mememi vericem bakalım ne yapacak emer diye bir laf söyledi ben normal bir psikoloji olduğunu düşünmüyorum ama abartıyor muyum ya bir babanne nasıl böyle şeyler söylebilir ki aklım almıyor
Normal değil birde rahatlıkla söylüyor bunu. Eşinixi bir yoklayın ne düşünüyor diye desteğini alırsanız rahatlarsınız. Eğer destek değilde şakadır falan derse siz dikkatli olun yalnız bırakmayın bebeğinizle.

kendi memesine kadar normaldi ... bir daha "anne lütfen birbirimizin sınırlarına dikkat edelim bu tarz konuşmalardan hareketlerden ve imalardan asla hoşlanmıyorum" diyin.

Meme dışında sorun yok bence.Ben yeğenimi benim çocuğum diye seviyorum.Tabii kardes değil görümce olsam cngar çıkardı belki damat sorun ediyordur bilmiyorum.Yani aslında niyet aşırı sevmek ve bırakın da çocuğunuz sevilsin.Bizi ne anneanne ne babanne ne dede sevmedi ortalıkta büyüdük.Ayrica çok seviyorsa alıp baksın canınıza minnet oturun dinlenin, gezin.Merak etmeyin en guzelini de yapsa o çocuk ona dönmez zaten siz annesisiniz

herkes kendi cocugunu sevsin 😂 ben sinir olurum valla, oluyorum da. Allahtan 6.aydan sonra bebeğim benden ve esimden başka kimsede durmamaya başladı😂 o konuda da beni suçluyorlar kimseyle içli dışlı büyütmediğim için gitmiyormus insanlara 😂 ama benim işime geliyor valla. kimse kucağına almaya cesaret bile edemiyor

Keşke sapık mısın deseydiniz o anda. Bence anlardı ne dediğini. Terbiyesiz. Onun dışında neyse (yine abuk sabuk konuşuyor da) şu emzirme olayına aşırı gıcık oldum.

Back
X