kayınvalidemin bebeğimi seviş tarzı, yardım lüten :((

bambucan

kocam ve kızım herşeyim..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
876
132
123
kızlar iyi akşamlar..
bebeğim henüz çok küçük daha 1 aylık bile olmadı miniğim.. kayınvaldem bize geldiğinde bebeğimi seviş tarzı beni çok tiksindiriyo. bebeğimi kucağna alıyo, gö..ü yerim, deliğini yerim, a.nı yerim, a.cığnı yerim vs.. ıyyyğğğ yazarken bile çok tiksiniyorum ama paylaşmam lazımdı yoksa çatlıcam.. yaa böyle sevilirmi hiç? de kaşını yerim gözünü yerim amenna.
çok kırılgan bnm kaynanam. 2 gün arama, 10 gün surat yapar, size gelicez desek evde yokuz fln uğraş dur öyle biri yani. desem anne böyle sevme diye, biliyorum başıma fena dert alırım. eşime deyim bni karıştırmadan o söylesin diye.. annesi haftada bi geliyo görüp gidiyo kızımı. şimdi oda annem zaten arada bi geliyo kalmıyo bile kusurmu arıyosun derse diye çekiniyorum. gerçi eşimde utanır bunları söyleyincede, oda annem küser diye düşünebilir. yaa nasıl söylemeli ona bilemiyorum.. şimdi hadi çocuk anlamıyo ama ilerdede söylerse ya?
hadi bana bi akıl verin kızlar..

değişik ve akıllara zarar bir sevme tarzı varmış k.validenizin.bu tarzıyla vermek istediği mesaj ne acaba ..gelsin,sevsin,mıncıklasın öpsün ama böyle garip cümleler kurmak da neyin nesi anlayamadım ben? normal hayatında da argo kelimeler kullanan bir kadın mı?

aklıyla ılgılı bı rahatsızlıgımı var baska seklde bu kelımeler kullanılmaz yanı...bnce esıne sole

Çok çirkin bırakın Allah aşkına kırılırsa kırılsın.Düzgün bir şekilde ifade edilebilir rahatsız olduğunuz.

hemde ne akıllara zarar. eğer kendi taraflarından bkç kişi varsa ve konuşmaya dalmışlarsa evet argo kullanıyo.. küfürlü konuşması oluyo. onun haricinde çok denk gelmemiştim. malesef en büyük şoku kızımı severken şahit olarak yaşadım. bugüne kadar ne duydum ne gördüm böyle bi tarz.

Anne şimdilik anlamıyor o yüzden Sorun yok (!) ama ılerde konuşmaya başlayacağı sırada böyle konuşmayalım yanında öğrenir baskalarının yanında da söyler. Falan desen ya da o zaman gelince de soyelyebilirsin. Tatlı dille yani. Bilemedim ki canım aramızdaki samimİyete bağlı birazda ama bı sekilde önlemini al cocuk alışmaz inşallah böyle konuşmalara.

Son düzenleme:
tabi rahatsız edici bir durum ama için rahatlayacaksa söyleyimm benim kv de böyle seviyor.benimki oğlan bülüğünü yiyim da... yiyim bilmem ne diyor.yani o uzvun her ismini sayıyor.benim bunu kafaya takmak hiç aklıma gelmemişti taksam mı acaba?amaaan boşver ya gül geç ihtiyarlara akıl vermek bşiraz abes kaçar.hani nineler küsfür eder hesabı onlara pek seslenmemek lazım.laftan anlamaya başlayınca çocuk demez artık bebekken böyle severler.

ayy kusura bakma çok güldüm

Bir arkadaşın daha konusu vardı, onun da kayınvalidesi kız bebeği "küçük o***" diye seviyormuş. Arkadaşın küçük oğlu "babaanne bizim evde böyle terbiyesiz şeyler söylenmez" gibilerinden bir laf etmiş, kadın bacak kadar çocuktan ayarı yiyince kızarıp bozarmış, falan filan. Yok mu yakınlarınızda böyle bir çocuk?

Gerçi varsa da bu kelimeleri küfür olarak bile değil, sevgi sözcüğü olarak kullanan bir insanı utandırmayı başarabilir mi, o insanda ar damarı mevcut mudur bilemiyorum. Ama denemeye değer.

Eşinize yansıtmanız lazım bu rahatsızlığınızı, ama şikayet eder gibi değil.

Bu arada kayınvaliden Ankaralı mı canım? Böyle seviş tarzı duydum da bı kaç kez tuhaf gelmedi bana o yüzden belki kv has değildir o da oyle görmüştü ondan oyle seviyordur. Dediğim gibi tatlı dille rahatsızlığın dile getir sen.

Maalesef bunu kırmadan söylemenin pek bir yolu yok.
Böyle devam edemeyeceğine göre,bir şekilde söylemen gerekiyor.
Kırılırsa kırılacak ki ben uluorta böyle konuşan birinin kırılgan olmasını anlayamıyorum.
Keşke ilk duyduğunda "aa anne o nasıl söz,çocuğa öyle denir mi" deseydin.Kızarak veya azarlayarak değil de,"aşkolsun" der gibi...

kendi yaşadığım bir olay aklıma geldi.teyzem gelmişti geçen aylarda,oğlumun birini severken pipişini yerim senin dedi diğer oğlum döndü ona,ne dese beğenirisiniz? "ayıp ayıp" demez mi,şaşırdık kaldık ve teyzem kıpkırmızı oldu

malesef seviyorlarrr..
benımde 6 aylık ve erkek nasıl sevdıklerını soylemeyeyımmm sınır oluyorum ama ıma da etsen söylesende degısmıyooo..tabıı baslarda daha cok gözune batıyoo zamanla daha az :))

konuyu okuyunca aklıma geldi paylaşmak istedim...

bi arkadaşım sınıf öğretmeni...

öğrencilere dersi nasıl işleyeceklerini anlatırken 1. sınıf öğrencisi bi kız tutmuş ne dese beğenirsin?

SEN BANA NE YAPICAMI SÖYLEYEMESSİN TAMAM MI OR.....U

ayyy kızcaaz şoklara girmiş

aklıma geldi paylaşmak istedim...

bu arada kayınvalidenizde biraz anormallik var sanırım

Çok haklısınız..İğrenç bir sevme tarzı...O kelimeler hiç hoş değil..En iyisi direk bundan hoşlanmadığınızı kendisine direk söylemeniz..Eşinizi aracı yapmanıza gerek yok...

canım benım valla benım kaynanamda öyle sevıyor oğullarımı affınıza sıgınıyorum yazmam gerek anlatabılmem ıcın

daşş..ğını bül...ğünü yediğim...diye sever
ama ben kötü bir amac güddüğünü sanmıyorum

..öper mesela şapur şupurr ohh karnım doydu der

ağzından öperrr

ağzıma bal gitti der

.....

takma bunları canım benım ha tmm cocugun buyudugunde de derse ammenna artık dmesın yanıı... ayıp ama suan bebek bişe anlamıyorr
kayınvalıden de kımsenın yanında o şekil sevmıyorsa bence bu gayet normall..

içindeki sevgi taşıyor bir nevii diye düşünn

bence eşinize espirili bir tarzda söyleyin.

bebeği alın elinize aynı onun yaptığı gibi yapın. annen severken kendinden geçiyor bayılıyor bizim kıza ama bu gidişle ilk sözü anne değil !a..cık olacak deyin

heralde eşinizde sizi böylece yanlış anlamaz.

yada kayınvalidenize de anne kelimeleri öğrenip o da bizi böyle sevmesin birde falan diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…